Sony Öneri
-
-
Tasarım derken konsolun tasarımından mı bahsediyorsun yoksa çıkartabilir kapaklardan mı her iki seçenekde Sonye yollayacağın mailde çok çok çok dikkat çekecek şeyler yazmalısın gerçi yazsan dahi olumlu bir dönüş alacağının garantisiz yok ama yazıya iş başvurusunuda eklersen belki bu yönde pozitif bir cevap gelebilir lakin yinede birşey yazmadan evvel ne yaptığını biraz daha açarsan yardımcı olacak arkadaşlar olabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
No ss no güven
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tasarım derken hani öyle aman aman bişey değil normalde ps5 de beyaz kapak mavi ışık varya ben o kapağı siyaha ışığı kırmızıya çektim hatta şöyle bi ss atayım bu arada sony ye yollamaktan vazgeçtim gerek yok çünkü.
kolları öylesine çizdim 3d warehouse a yükledim o yüzden kolları da ekledim
-
Hocam %100 eminim konsolu siyah, ışıkları da kırmızı yapmayı Sony akıl edememiştir. Müthiş bir fikir.
-
daha sonra bende bunun farkına vardım ama siz gene de kendi fikrinizi söyleyin eksik gördüğünüz bişi varsa söyleyin aynı hataya bi daha düşmeyeyim (harbi diyom he nasıl olmuş sizce bide ciddi ciddi hata bulursanız söyleyin bari)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yusem021daha sonra bende bunun farkına vardım ama siz gene de kendi fikrinizi söyleyin eksik gördüğünüz bişi varsa söyleyin aynı hataya bi daha düşmeyeyim (harbi diyom he nasıl olmuş sizce bide ciddi ciddi hata bulursanız söyleyin bari)
Dostum şaka bi tarafa; Sony için son 3 jenerasyonda mavi bir klasik oldu. Siyah maviyi doğal olarak örtüyordu ve Xbox beyazdan direkt olarak siyaha geçince beyaz Sony'ye kalmış gibi oldu; o yüzden mavi - beyaz en doğal seçimdi.
Bana kalırsa renk seçimi olarak senin yaptığın siyah - kırmızı çok daha klas duruyor.
-
sende haklısın neyse fikrin ve açıklaman bide zaman ayırdığın için çok teşekkürler iyi günler
-
Üstteki arkadaşın dediği gibi Sony mavi rengi benimsedi lakin yinede resimlerde aman aman bir tasarım yok zaten buna pek gayretde etmemişsin gibi kolları öylesine çizdim dediğine göre ki sen böyle dersen Sony yetkilisi ne desin ... Burada amacım seni germek değil aksine olayın ciddiyetini anlamını sağlamak umarım bir gün daha iyi çizimler yapıp Sony yetkilerinin dikkatini çekersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkiye34BJK -- 5 Temmuz 2021; 16:20:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X