Şimdi Ara

Sony tarihi kâra ulaşabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne acaip insanlarsınız ya, birisi babasının şirketi gibi sahip çıkmış toz kondurmuyor, diğeri sony babasını öldürmüş gibi nefret saçıyor. Arkadaş altı üstü kapitalist sistemin büyük bir firması, ürününü beğenirseniz alırsınız beğenmezseniz almazsınız, cep telefonunu kullandım 2 sene, iyi batarya ömrü ama 0 işçilik kalitesi vardı servise gitti devamlı ekran kalkması o bu gibi sorunlardan ama ps4 kullanıyorum ondan memnunum. Bu kadar basit, yemişim sony yi de apple ı da microsoftu da...

• Sony batiran sonradan yetme cehalet timsali teknoloji meraklisi ergen tayfa nerde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu nu kullandım berbat bir sürü iş yapıyor televizlonları pahalı gereksiz diğer fotoğraf makinası kamera bilmiyorum fotoğraf makinası Canon varken almam kamerada panasonic varken sony e para verilmez filim ve playstation müzik sektöründen kazanmıştır herhalde yada kazık ederinden fazla satığı telefon lardan iyi kar etmiştir kişisel fikrim aklıma gelecek bi marka değil

• KUM23 kullanıcısına yanıt
    Sony olmasa piyasadaki aynasiz makineler yayginlasmayacakti. Suan sattigi RX ve Alfa serisi makineler cok iyi. Mobil muzik kisminda 3 bin dolarlik walkman ve kulaklik bile satiyorlar suan. NW-WM1Z ve MDR-Z1R. Sadece play station degil sony. Biraz arastimak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation ve Sony altın çağını yaşıyor.

God of War 4, Uncharted, The Last of Us 2, GT, Spiderman, Days Gone, Dead Stranding, From Software project gibi yeni oyunlarla daha da başarılı olurlar

• Her zaman avrupa ve amrikan firmalarina karsi asya markalarini desteklemisimdir bu evimdeki tum eloktronige yasimistir.

• yok senin dayı oğlu değil bu seni alakadar etmiyor merak etme hocam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.