Şimdi Ara

Sony Telefon İçin Kulaklık - Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony Xperia c5 ultra telefomun orjinal kulaklığı bass lı olmadığı için kulaklık kulağıma girmiyor bu yüzden de pek hoşuma gitmiyor. Dışarı ses vermeyen, telefon görüşmesi yapabileceğim, müziği kulaklık aracılığıyla kısıp (açıp değiştirebileceiğim vs.) uzunca bir süre dayanabilecek sağlam ve öğrencinin alabileceği bir fiyatta kulaklık arıyorum. Bilgii olan var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımcı olabilicek hiç kimse yok mu

• Kulak içi mi yoksa kafa bantlı mı?
    Bütçe nedir?

• Kulak içi. Ve 0-100 arası

• quote:

Orijinalden alıntı: elifcetin07

Sony Xperia c5 ultra telefomun orjinal kulaklığı bass lı olmadığı için kulaklık kulağıma girmiyor bu yüzden de pek hoşuma gitmiyor. Dışarı ses vermeyen, telefon görüşmesi yapabileceğim, müziği kulaklık aracılığıyla kısıp (açıp değiştirebileceiğim vs.) uzunca bir süre dayanabilecek sağlam ve öğrencinin alabileceği bir fiyatta kulaklık arıyorum. Bilgii olan var mı acaba

Merhaba bende Xperia Z5 Compact aldim,gun icerisinde elimde olacak insallah.Birkac model arastirdim,aklimda Sony extra bas kulak ustu kulakligi var.Fiyati 120-130 arasi degisiyor.
    Olumlu yorumlar almis hepsiburada da gordum.

• elifcetin07 kullanıcısına yanıt
    Sony ex110apb al sakın sennheiser cx200 alma girmiyo kulağa kulağım lale gibi açıldı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.