Şimdi Ara

Sony Türkiye'yi Japonya merkezine şikayet ettim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony Japonya Genel Merkezine attığım maile cevap verdi. Ben teknik servislerin kötü olmasından ve Sony Türkiye'nin ilgisiz olduğundan dolayı şikayetçi oldum. Onlar da Türkiye şubesi ile iletişime geçin dedi. Sonra o maili yanıtladım ve Sony Türkiye'ye yaptırım yapmaları gerektiğini söyledim. Onlar da bu sefer söyledikleriniz ciddiyetle dikkate alınacaktır dedi.

Ben de teşekkür ettim ve birçok kullanıcının Sony Türkiye'nin ilgisiz olduğundan dolayı şikayetçi olduğunu yeniden ifade ettim

Siz de şikayet etmek isterseniz :

info-cic@sony.co.jp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İsteyen etsin beyler

• Al birini vur ötekine hepsi aynı adamlar sana kopyala yapıştır yaparak biz sony tr ye yaptırım yapma hakkımız yok der geçerler

• Sony Türkiye kimseyi biryerine takmıyor.

• Öyle diyorsunuz evet. Bana da bu dediklerinizi dikkate alacağız dediler ama ümidim yok

• z3 servise gitti gelmedi saticisi bile ilgilenmedi. thhye dilekçe verip onlara durumu bildirdim. Baktim hala inada biniyorlar icraya verip dosya masraflarini da onlara kitleyip fatura tutarini iade ettiler.
  • Samsung türkiye de ilgisiz hepsi ilgisiz ya kaan n1 yada hiç bir şey

• Bende tv için aynı adrese şikayette bulundum. Herhangi bir dönüş olmadı. Gerçi 1 gün oldu şikayet edeli.
  • Başka şikayet edebileceğim bir adresi yok mu sony nin? 2 gündür cevap gelmedi.
  • Hiç boşuna uğraşmayın... Zamanında Sony Ericsson telefonum yüzünden servisle ilgili yaşadığım sıkıntıları (bu arada Sony nin o zamanki İstanbul servisi Bayrampaşa gıda toptancılarında bir peynirci nin altindaydi) Sony nin tüm yönetim kurulu üyelerine mektupla bildirmiştim..yanit dahi vermediler... Hatta mektup metni hala duruyorsa buraya yükleyim...

• SONY ile olan aşkımız…..

Sony markasıyla ilk tanışmam Lise 2. sınıftaydı , yıl 1992 Mega Baslı SONY walkman…Beyazıttaki Açık hava satıcılarından almıştım. dijital olanı değildi ama, siyah renk.. kaset çalarlı, mekanik…taktınmı yanındaki aparattan kot pantolonun kemerine, (ama kemerde takılıyken walkman dikkatli olacaksın, ters hareket yapmayacaksın, eğilip bükülmeyeceksin ki takma aparatı kırılmasın) kasette barış manco….saçlar tavuk g…tü modeli jöleli…. yollar ve hayat senin…. Sony walkmanle uyumalar , okula götürmeler vs…..

Sonra üniversite yer Konya, yıl 1993….yine mega baslı Sony Walkman ama bu sefer dijital olanı…radyo hafızalı….soğuk günler , kış sert geçiyor , yurtta kalıyorum…. ama o tipide bile SONY walkman kulağımda…yerel radyo Selçuk fm…özel radyolar daha yeniydi sanırsam…kızlar dalga geçiyor “ulan manyaga bak bu havada bile walkman dınlıyor” duymamazlığa veriyorum …..

En önemlisi de şehirler arası yollarda en iyi arkadaşım SONY , Kontur seyahatin çift katlı otobusunde ( O zamanlar moda çift katlı otobus şehirler arası yollarda ) , gece yolculuklarında cam kenarında ya barış manco…ya edip akbayram..ya bendeniz…

Sonra İstanbul Yılları Hukuk Fakültesi….yıl 1995….sık sık sirkecideki doğu banka gidiyorum..SONY müzik setlerine bakıyorum…fena halde istiyorum…ama alamıyorum, öğrenciyiz, babam işçi imkanlar kısıtlı…gözüme kestirdiğim model efsane MHC Rx99 …. Fiyatı da tam tamına 900 mark …

Sık sık doğu banka gidip o seti izliyorum uzaktan…bazen dinliyorum orada…tabi bu arada da para biriktiriyorum ha.. kitap arasında ( 10 mark 10 mark…) .. bu arada platonikte bir sevgilim var Ankarada… bu paraların bir kısmıda onu görebilmek için… hesap kitap…

Neyse uzatmayalım aradan aylar geçti o para cok şükür birikti… doğru doğu banka SONY MHC Rx99 u almaya… heyacanla o gün kargonun eve gelmesini bekledim..akşam saatlerinde geldi set, 3. Kattayız o iki adet kolinin ikisini birden nasıl kucaklayıp 3.Kata çıkarmışım hala bilemiyorum…hemen kurdum surround hoprlerlor…kablolar vs… babam baya köpürmüştü, ulan bu ne işe yarıyacak şimdi diye…oysaki 5 kuruş yardım etmemişti bana…

Sonra tv…SONY Trinitron…duz kare…müthiş tv ydi…ama zaten müzik setini zor almışım…aradan evet biraz zaman geçmişti ama, hala öğrenciyiz…dünya kupası var..ve coca cola çıkartması gönderene cekilşile sony trinitron 72 ekran hediye…senmisin bunu duyan ha bire cola alıyorum içiyorum, doğru postaneye…çekişe…ama sonu hüsran tabi her seferinde…yıllar sonra paramla alabildim ayrı mesele..

Aradan yıllar geçti tabi, Okuduk Avukat olduk , evlendik….. SONY yi seviyorum duygusal bir bağ var sanki ürün anlamında…cep telefonumda öyle…sony ericson…

Enson akıllı telefonlar çıkınca dayanamayıp geçen yıl SONY ericson Xperia neo V aldım..tüm sony aşkının , afedersiniz, içine eden cihaz…

Önce tuşları soyuldu…sonra kendi kendine sesini kısmaya başladı….servisi aradım buldum İstanbul Bayrampaşada Gıda toptancıları sitesinde harabe bir yer Asya Telekom…vede galiba tek İstanbul servisi…şok oldum koskoca sony servsine bak arkadaşım…içerisi perişan viranelik, eski zamanların tamirci dükkanı gibi…neyse sağolsunlar 1 günde yapıp verdiler..

Ancak sorunlar bitmedi…Sonra dokunmatik ekran çalışmamaya başladı…yine aynı yere götürdüm, orasıda kapanmış, bayarmpaşadaki yer (doğrusunu yapmışlar) telefon Ankara Asya telekoma yollanmış onlarda ..15 gün sonra teli gönderdiler…. Gönderselerde nafile …..SONY ile olan aşkımızı sarsan son darbede telefonun kendi kendine kapanmasıyla geldi….malesef….

İnanın artık içimden servise Anakarlara şuraya buraya göndermek dahi gelmiyor….

NERDE BİR ZAMANLAR TUTKUM OLAN SONY…NERDE ŞU KARŞIMDAKİ !!!

Neden yazdım bunları, şu yoğunlukta onuda anlayabilmiş değilim, belki SONY yetkilileri , üreticileri ürün kalitesi konusunda daha dikkatli olurlar, her şeyin sadece anlık bugünlük olmadığını idrak etsinler diye olabilir mi ? 06.06.2013

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RİDEN7 -- 22 Mart 2018; 10:40:36 >

• yusuf24. Y kullanıcısına yanıt
    Şikayet edeceğiniz başka bi adres var mı bilmiyorum ama adamlara Sony Türkiye çok ilgisiz diyorum adamlar da bu sorunu Sony Türkiye ye bildirin diyor

• Sony japonya ile chatleştim bugün. Yardımcı olacaklarını söylediler. Bakalım. Pek umudum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24. -- 22 Mart 2018; 12:39:4 >
  • yusuf24. Y kullanıcısına yanıt
    Nasıl yaptınız, mail ile mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufc2012

Nasıl yaptınız, mail ile mi?

Sony japonyanın chat bölümü var. Zorla bağlandım. İngilizcesi olan birine denk geldim de konuşabildik. Daha sonraki bağlanmalarımda ingilizce bilen biri çıkmadı. Google traslate ile idare ettik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.