Şimdi Ara

Sony Vaio Pro 11 ile kablolu internet :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar... Dünyanın en ince ve en hafif ultrabooku Sony vaio pro 11 ile internete kablolu girmek mümkün değil mi? Sadece kablosuz internete mi girebiliriz? Bunun için bugün USB Ethernet Adapter aldım ama işe yaramadı sanki... :(

yok mu başka bi yolu :( Yardım lütfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: elfaktash

İyi akşamlar... Dünyanın en ince ve en hafif ultrabooku Sony vaio pro 11 ile internete kablolu girmek mümkün değil mi? Sadece kablosuz internete mi girebiliriz? Bunun için bugün USB Ethernet Adapter aldım ama işe yaramadı sanki... :(

yok mu başka bi yolu :( Yardım lütfen...

Sony Vaio Pro 11 ile kablolu internet :(

bundanmı aldın ?

• elfaktash E kullanıcısına yanıt
    hocam usb girişleri arızalı olabilir servise yolla anakarta sıkıntı olabilir..
  • hayır ondan değildi, ufak bi kablosu vardı. ama aygıt windows 8 ile uyumlu değilmiş, geri götürdüm, adam geri aldı.
  • Sony çok sevdiğim markadır bende 2 sene önce işte geçen yaz vpcf22l1e/b serisi notebook almıştım.Başıma gelmeyen kalmadı.Sürekli mavi ekran mavi ekran servise 8-9 kere gitti bi gün internette okuyorudum denk geldim adam aynı benim sorunu yaşamış servis değişim vermiş ben 9 kere servise gönderidm hala sonuç yok en para iadesi yaptılar.O günden sonra bir sony xperia sola aldım almaz olaydım son günlerde arıyorum sürekli ses gelmiyor çağrı yapıyorum telefonu karşıdaki açıyor ne ses ne birşey ama sayaç sayıyor.Nasıl bişeyse artık gerçi yakınım kullanıyor bi kaç kere düşürde ondanda olabilir ama sony'nin tek ele alabilir cihazı xperia z olarak bakıyorum alırsam ondan yada yeni z1 den alırım ama şüpheleirm var.

Soruna gelcek olursam aynı makineden tanıdığımda var üstteki resimdeki aletle bağlanabiliyor.Yada başka birşey yaptı o bir sormam lazım...Sorunca editlerim...

• tşk. ederim. bekliyor olacağım :))
  • quote:

tşk. ederim. bekliyor olacağım :))

Dedigimi al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğinizi bugün aldım, maalesef o da işime yaramadı, Windows 8 için uyumlu olmadığı için bilg.ım aygıtı tanımadı. sanırım sony Center'dan almak lazım. başka yerde bulamadım :((
  • quote:

dediğinizi bugün aldım, maalesef o da işime yaramadı, Windows 8 için uyumlu olmadığı için bilg.ım aygıtı tanımadı. sanırım sony Center'dan almak lazım. başka yerde bulamadım :((

Git sor bakalim ne diycekler

• bilgisayarcı yanımda denedi zaten. ne yaptıysa olmadı. sorun bu aygıtı vaio desteklemiyor dedi. o yüzden kuramadı. sony center'larda da yok... napıcam ben şimdi ???

• quote:

bilgisayarcı yanımda denedi zaten. ne yaptıysa olmadı. sorun bu aygıtı vaio desteklemiyor dedi. o yüzden kuramadı. sony center'larda da yok... napıcam ben şimdi ???

Yapacak birsey yok gibi hocam usb modemler var anca oyle olur gbime geliyor

• evet, öyle maalesef. İlginiz için tşk. ederim de netten biri şunu önerdi, bi bakabilir misiniz, olur mu acaba?

http://www.buroteknik.com/Sony-Vaio-VGP-WAR100-Kablosuz-Yonlendirici_106562.html
  • modeminde usb çıkışı varsa direk usb uçlu kablo alabilirsin. Şunun gibi;http://www.sanalbayim.com/asp/show_stock.asp?product=KABLO-USB%202.0

• quote:

evet, öyle maalesef. İlginiz için tşk. ederim de netten biri şunu önerdi, bi bakabilir misiniz, olur mu acaba?

http://www.buroteknik.com/Sony-Vaio-VGP-WAR100-Kablosuz-Yonlendirici_106562.html

Yuh cok pahali

• mac in de böyle pahalı. ama işimi görecekse alıcaz artık napalım. ama bu site güvenli mi sizce? ya da Sony'nin online satış yapan sitesi var mı acaba?
  • quote:

mac in de böyle pahalı. ama işimi görecekse alıcaz artık napalım. ama bu site güvenli mi sizce? ya da Sony'nin online satış yapan sitesi var mı acaba?

bilmiyorum sony le cok isim olmadi olmasin da

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.