Şimdi Ara

'Sony Vegas' Çözümleri (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
38
Favori
270.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    vegas 12 yi kurdum sorun halloldu. takılma, kırılma falan olmuyor

vakit ayırdığınız için tekrar teşekkür ederim
  • Arkadaşlar Sony Vegas 11 Ayarlarla Oynarkene Tıktık Sesi Çıkıyor Saniye İlerledikçe Bunu Nasıl Yapabilirim Baştan Kurdum Olmadı Lütfen Yardım Edin team falan hersey olur yeterkı su sorunu çözelim tam çalısmarıma başlıcam tık tık sesi çıktı başıma arkadaşlar yardım.
  • Tamamdır Sorun Çözdum Options dan bi kaç tik vardı onları kaldırdım
  • arkadaşlar sony vegas 11'de mkv uzantılı 720p'lik bir videoyu açamıyorum.

bunun için bir plugin var mı? mkv uzantısını convert etmeden açmanın bir yolu var mı?

çünkü convert edersem kalite düşecek..ben kalteyi düşürmek istemiyorum.
  • Arkadaşlar elektrik dalgalanması gibi bir efekt var mı ?

-----------------------------------------------------------------

Sony vegas pro 11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRedLineTRx -- 2 Ağustos 2013; 22:00:35 >
  • Vegasta görüntüleme penceresinde görüntü sürekli donuyor mp4 formatında yapıyorum sürekli program çalışmayı durduruyor yardımcı olursanız wmv formatıda olmadı malesef.
    Çözümü yok sanırım kimse yardımcı olmadığına göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 11 Ağustos 2013; 0:18:53 >
  • beyler yardım lazım.bir şarkıdan bir kısım kesiyorum,kaydediyorum ama 20 sn olan şey 1 sn olarak kayıt oluyor.sorun nedir sizce ?

edit: bi de beyler forumda yeni atılan mesajları nasıl görebiliriz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRIDGIT MENDLER -- 13 Ağustos 2013; 15:12:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazr21

beyler yardım lazım.bir şarkıdan bir kısım kesiyorum,kaydediyorum ama 20 sn olan şey 1 sn olarak kayıt oluyor.sorun nedir sizce ?

arkadaşlar yardım etseniz =)
  • arkadaşlar sony vegasda kestiğim video parçalarını nasıl bir bütün haline getirebilirim
  • Arkadaşlar sony vegas pro HelveticaNeueLTPro fontunu desteklemiyor arial black gibi bişey oluyor yazı tipi bu sorunu nasıl halledebilirim?
  • arkadaşlar vegas'ta zamanlanmış görev yapma şansımız var mı? yaklaşık 70 tane render almam lazım. her biri yaklaşık 30 dk sürüyor. bunu zamanlasam diyorum gece açık bıraksam, sabah kalktığımda hepsi bitmiş olsa yani biri bitince diğerine geçse otomatik? var mıdır böyle bişey?
  • bugün vegas pro 12 indirdim lisansı falan da tamam ama açınca durduruldu deyip kapanıyor acil yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albus Severus Potter

bugün vegas pro 12 indirdim lisansı falan da tamam ama açınca durduruldu deyip kapanıyor acil yardım

crackli kullanmayın lisanlı satın alın durduruldu hatası vermez
  • quote:

quote:

beyler yardım lazım.bir şarkıdan bir kısım kesiyorum,kaydediyorum ama 20 sn olan şey 1 sn olarak kayıt oluyor.sorun nedir sizce ?

arkadaşlar yardım etseniz =)

ctrl a yap veya zaman çizgisinde 2 kere tıkla hepsini seçicektir böyle render yap
  • Beyler vegas 11 pro'da bir objeyi nasıl bir yere sabitleyebilirim? yani video harekete ettiği halde orada kalıcak? :(
  • Arkadaşlar dizilerden şöyle klipler hazırlamak istiyorum. Bu program mkv uzantıları kabul etmiyor. Bütün bölümleri mp4'e çevirmem günlerimi alır. Zaten bilgisayarım iyi değil 1 bölümü 1 günde anca çeviriyor zaten. Ne önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Arkadaşlar dizilerden şöyle klipler hazırlamak istiyorum. Bu program mkv uzantıları kabul etmiyor. Bütün bölümleri mp4'e çevirmem günlerimi alır. Zaten bilgisayarım iyi değil 1 bölümü 1 günde anca çeviriyor zaten. Ne önerirsiniz?

Farklı codecler dene youtube üzerinden mkv çalıştırmak için tutorial videoları var onlara bak bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: smt325

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Arkadaşlar dizilerden şöyle klipler hazırlamak istiyorum. Bu program mkv uzantıları kabul etmiyor. Bütün bölümleri mp4'e çevirmem günlerimi alır. Zaten bilgisayarım iyi değil 1 bölümü 1 günde anca çeviriyor zaten. Ne önerirsiniz?

Farklı codecler dene youtube üzerinden mkv çalıştırmak için tutorial videoları var onlara bak bulursun

Bütün videolar da mp4 gibi formatlara çevirmeyi göstermişler. Mkv codec'i bulamadım. Dönüştürdüğün zamanda zaten görüntü kalitesi düşüyor.

• Arkadaşlar youtubeden Bir intro indirdim Üstüne Text Yazıcam Fakat Gözükmüyor Bi yardım edermsnz ?
  • beyler elimde 1 video var sony vegas 11 nasıl kaydedicem youtubeye yüklemek için
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.