Şimdi Ara

'Sony Vegas' Çözümleri (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
38
Favori
270.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim bi sorum var. Daha yeni başladım Sony Vegas kullanmaya. Eminim çok basittir ama bilemedim nereden olur :) Aynı ekranda 4lü video oynatması yapacağım fakat farklı zamanlarda olacak. Yani ilk videonun süresi bittikten sonra diğeri başlayacak. Videoları konumlandırma da sıkıntı yok ama bu başlama zamanlarını nereden ayarlayabilirim. Ekranda 4 videoda duracak yalnız. Yani bir video oynarken arka plan gözükmeyecek videolar gözükecek. Bilmem anlatabildim mi :) Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Sesimi duyan kimse yok mu?.. :)
  • Arkadaşlar kolay gelsin. vegas pro 11 kurdum daha yeniyim. Düğün çekimleri yapıyorum. Çektiğim görüntüleri direk dvd yazdırıyorum fakat tam 1 saatlik görüntü yazdırabiliyorum. Bunu biraz geçince dvd sığdır gibi bir seçeneği yokmu. Yada düğün görüntülerini başka bir yöntemle yapan arkadaşlarımız varmı. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese kolay gelsin. Şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar ben bi gün sony vegas pro 11 indirmiştim başka bi pc ye flasha atım sony vegası sonra bu pc ye yükledim yanlış bişey yaptım silip indirmek istiyorum ama denetim masasında yok yardımcı olurmusunuz
  • Bu pan/crop ile büyültüp küçülttüğüm nesneleri render ettikten sonra büyük halde görüyorum animasyonlar falan videonun dışına çıkıyor çözümünü bilen var mı?
  • Lütfen yardım ..

'Sony Vegas' Çözümleri
  • Ya arkadaşlar bunu nasıl çözcem bunu formatlayamıyormuyum görüntü bile gelmiyor sağ üst köşedeki seçeneler bile yok

'Sony Vegas' Çözümleri
  • Beimde bir sorunum var cep telefonu ile kayıtlar alarak kısa videolardan bir vütün oluşturmak istedim ancak seste problem olmamasına karşın görüntü kare kare ilerliyor hem programın izleme monitöründe hem de render sonrası oluşan videoda, görüntüyü bir türlü normal video gibi akıcı hale getiremedim kare kare ilerliyor fotoğrafmışcasına bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olurmusunuz ?
  • Elimde after effects çalışma örnekleri var özellikle videohive çalışmaları.bu dosyaları sont vegasta açmam mümkün mü?
  • Merhaba arkadaşlar. Kısa film çekiyoruz. Video kalitesi 1920x1080. Render aldığımda hep 16:9 oluyo. Ben bunu filmlerdeki gibi basık hale nasıl getirebilirim? Videoyu üstten ve alttan kendim basık hale getirdiğimde adamların kafası ve ayakları gidiyo. bunun bi seçeneği ayarı falan var mı? yoksa çekim yaparken kameranın ayarlarını mı değiştirmemiz gerekiyo? yardımlarınız bekliyorum teşekkürler..
  • Merhaba arkadaşlar. Ben bir video çektim. Sony Vegas içinde videoyu düzenlediğimde dosya Örn: mine.veg olarak kaldı. YouTubede açtığım kanalada -veg dosyası bir proje olduğu için almadı. Bunu - avi dosyasına çevirmeyi söyleyebilirmisiniz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriKing62

Merhaba arkadaşlar. Ben bir video çektim. Sony Vegas içinde videoyu düzenlediğimde dosya Örn: mine.veg olarak kaldı. YouTubede açtığım kanalada -veg dosyası bir proje olduğu için almadı. Bunu - avi dosyasına çevirmeyi söyleyebilirmisiniz???

Render etmen gerekiyor.

Projeyi aç vegasta. Sol üstten menüyü aç Render As tıkla oradan istediğin formatı seç. Sana önerim 6MBPS 720p veya 8MBPS 1080p. Ben genelde 720 seçerim. Çünkü videonun cözünürlüğü 1280x720 de calışıyorum. 1920x1080 YouTube için cözünürlük ayarı eğer 1920x1080 calısıyorsan 1080p yi seçebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkdaşlar acil yardım edebilicek var mı. render sorunu yaşıyorum
  • elimde bir wav dosyası var arkaşlar 2 kanallı,
    ''touch'' a tıkladıktan sonra pan kısmını 50 ye ayarladım ama sesi baştan sona bu şekilde nerden kaydedeceğimi bilmiyorum, yardımcı olurmusunuz?
  • arkadaşlar SONY VEGAS PRO 11 ile ilgili bir çok videolu anladım ve dersler var
    SONY VEGAS PRO 12 VE 13 daha sonradan çıkmış bunlar ile ilgil fazla anladım eğitim bulamadım. Yeni başlayacak birisi için Hangi versiyonu tavsiye edersiniz?
    13 İLE 11 ARASINDA ÇOK FARK VARMI? kullanım kolaylığı olsun vs. LÜTFEN YORUMLARINIZI BELİRTİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM ONA GÖRE İNDİRECEKTİM
  • arkadaşlar bu pluginleri program filesdaki ilgili yere kopyaladıkdan sonra programı açtığımızda nereden bakacağız? pluginleirn çalışıp çalışmadığını nasıl check ederim?
  • sony vegas 10 da slow motion yapmam gerekiyor ctrl ile videoyu çekiyorum ama video akıcı birşekilde ilerlemiyor bu sorunu nasıl çözebilirim
  • Ekranı 2 ye bölerek iki video oynatmak istiyorum ama videolardan birisi diğer videodan 5 sn sonra başlayacak bu nasıl olur?

• Sony vegas la yeşil perde olayını nasıl yaparım

• Merhaba, yanlışlıkla biryere bastım fotoğraftaki koyu gri yer çıktı ve görüntü kısmı tek satırdan 2 satıra geçti bunu nasıl düzeltebilirim?

'Sony Vegas' Çözümleri

Edit:Programı kapatıp açtım şu an video tracke eklediğim parçalar bir aşşağıda bir yukarıda gözüküyor.Video bozulmadı eskisi gibi ama kafa karıştırıcı gereksiz bir duruma geldi.

'Sony Vegas' Çözümleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 26 Ocak 2015; 19:45:10 >

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.