arkadaşlar 400tl kadar bir fotoğraf makinası almak istiyorum. internette biraz araştırdım ve bu iki modeli buldum. sizce hangisi daha iyidir. ya da başka bir ürün mü almalıyım. almışkan iyi bir ürün olsun istiyorum. cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar ...
canon A3000 Etkin Çözünürlük (mp) : 10 Optik Zoom : 4x Dijital Zoom : 4x Lcd Ekran Boyutu (inç) : 2,7 Resim Çözünürlüğü : 3648 x 2736 Iso Hassasiyeti : 100-1600 Beyaz Ayarı Dengesi : Otomatik, 5 Pozisyonlu Hafıza Tipi : SD/SDHC/SDXC/MMC/MMC Plus Görüntü Sezici Tipi : CCD Pil Bilgisi : NB-8L Pil Enstantane Hızı (sn) : 15-1600 Kendi Kendine Çekim (sn) : 2-10 Lcd Ekran Çözünürlüğü(piksel) : 230000
Sony Cyber-shot DSC-W310 Ekran büyüklüğü 2.7 inç LCD çözünürlüğü 230400 pixel Gerçek-zamanlı histogram Evet Sensör ölçüşü 1/2.3 Megapiksel 12.1 MPx Maksimum resim çözünürlüğü 4000 x 3000 Hassasiyet(ISO) ISO 3200
merhabalar ben bu ürünlerin satışında çalısıyorm iki ürününde fotoğraf baskısını aldık.Daha doğrusu W320 ile kıyasladık renk kalitesi olarak canonun renkleri hayli hayli iyiyken fotoğraflar büyütüldüğü zaman sony daha az noise oluşturdu.Ayrıca canon odak noktası olarak çektiğimiz nesneyi alırken sony odaklamayı heryere dağıttı ve flue görüntü oluşturmadı.
Baskı kalitesi olaraksa W310la A3000 i kıyaslama bile derim.Sony o cihazında sony lens kullanıyo ki beş para etmez.
Bu durumda kesinlikle A3000 almanı tavsiye ederim.Zaten profesyonel düşünmüyosn.Canonun işlemi 2 kat daha hızlı bu arada.
Arkadaşlar biraz acemice bir soru olacak ama Canon A1100'un da, A2000'in de, A3000'in de fiyatları neredeyse aynı. Aralarındaki farklar neler acaba? Biraz araştırdım ama bulamadım.
Ben Canon A620 kullanıcısıyım ve tasarımını çok beğeniyorum. Kağıt gibi ince makineler her an düşecekmiş izlenimi veriyorlar. Tabi tipine bakarak karar vermek ne kadar doğru orası da tartışılır.
Fiyat aralığım 400-450 lira arasında. Hani değecek bir şeyse 500 de olabilir. Buna göre bu söylediğim 3 model arasından hangisini önerirsiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: Slash
Arkadaşlar biraz acemice bir soru olacak ama Canon A1100'un da, A2000'in de, A3000'in de fiyatları neredeyse aynı. Aralarındaki farklar neler acaba? Biraz araştırdım ama bulamadım.
Ben Canon A620 kullanıcısıyım ve tasarımını çok beğeniyorum. Kağıt gibi ince makineler her an düşecekmiş izlenimi veriyorlar. Tabi tipine bakarak karar vermek ne kadar doğru orası da tartışılır.
Fiyat aralığım 400-450 lira arasında. Hani değecek bir şeyse 500 de olabilir. Buna göre bu söylediğim 3 model arasından hangisini önerirsiniz?
iyi hd video aramıyorsunuz spot veya gg'dan o fiyatlara alırsınız foto kalitesi öncelikli ve manuel ayarlara imkan veren f200 tavsiye ederim.
Çok fazla manuel detaya girmeyeceğim. Biraz acemiyim o konuda.
cok sey bilmeye gerek yok, zaten her makinenin tam otomatik modu var.
Anlamadığım nokta, bu 3 canon ürünü de ki farklı modeller olmalarına rağmen fiyatları neredeyse aynı? Aralarındaki farklar nelerdir?
Ayrıca olmuşken manuel ayarları yapabileceğim bir makine olması ilerisi için daha avantajlı olacaktır.
Yukarı.
splash cimri de ki fiyatlara göre sx120 fiyatı 400 tl civarına çekilmiş bence iyibir tercih olabilir.10 x zoom ve güzel diyafram değerleri var.