Şimdi Ara

Sony Watchman Voyager (Sony'nin ilk cep televizyonu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony nin ilk cep televizyonudur. Sony Voyager Watchman!Cihaz Multisistem ve siyah-beyazdir.yani Dünyanın her yerinde çalışır. Yanında original kılıf ve kullanma kılavuzu vardır.Cihaz sorunsuz bir şekilde çalışır durumdadır.fiyat:125 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkberkk -- 9 Ağustos 2006; 15:24:25 >

• sıfır açılmamış paket yada hiç çizilmemiş vs olsa olurda.. ölede değil ondan 200değil max 30-40ytl eder.. 2.el yer alan yerlere sorma bile 200ytl beklediğinden çok kırılırsın..

iyisatışlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pSyCo

sıfır açılmamış paket yada hiç çizilmemiş vs olsa olurda.. ..

Oyle olsa bile olmaz. Cunku teknolojinin antikası olmaz! Belki 10YTL :)
    Saygılar...
  • Bence 125 tlden çok daha pahalı olmalı fiyatı.. Tabii boş, hurdacı dimağlı olmadıkça, veyahut tilki.....
  • Dostum 11 sene önceki ilanı bulmuşsun, tebrikler!!!
    o ilan 2006 yılına ait!!!
    bu arada ilan yorum yapan çok bilmiş arkadaşların bilgisi olsun!!!daha o zaman 150 tl gibi bir fiyata sattım!!
    bugün hesap makinaları ve walkmanlerin bile o kadar çok koleksiyoneri var ki, onlarca walkman ve hesap makinası sattım!! "elektroniğin antikası olmaz" diyenlere duyurulur!!!
  • Böyle taşınabilir watchman arıyordum da o nedenle önüme çıkmış olmalı :) Durup durup bir tarafımla gülüyorum 10 tl diyene...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davlf1 -- 16 Mart 2017; 18:48:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.