Şimdi Ara

Sony X Compact ,Ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yıllardır ilk Samsung Note dan itibaren ,5 inç ekranın aşağısında Telefon kullanmıyorum.ilk Note u kullandığım zamanki aldığım tepkileri hiç unutmuyorum.Tablet mi aldın diyenler bile şimdi 5.5 inç telefon kullanıyor şuan.:) Ciddi anlamda tek elle telefon kullanmayı özledim.Tek elle kullanmak zor olsada,tek elle kullanmakta,tutmakda ısrar ediyor insan.İşte ozamanda serçe parmağının anası ağlıyor.

Hali hazırda iphone 6 plus 64 gb mdeli kullanıyorum.Servise verdiğim için Samsung S7 Edge almıştım.Açıkçası edge ekrana hiç alışamadım.Edge ekranın bana göre adı var.kenarları yuvarlatılmış 5.5 inç ekran size telefonu tutuşda compact lık sağlamış ancak bana göre görsellikde kayıp var.Hatta samsung u tebrik etmek gerek,Ekran boyutuna göre ekran kasa ebatlarını çok iyi ayarlamış.Cihaz güzel yemede yanında yat,Hızlı ancak gel gelelim dediğim gibi alışamadım.Özellikle o kavisli kenar (Edge) olayı görsel kullanımda beni rahatsız etti.

İphone u servisden aldıktan sonra 15 günlük S7 edge yi bugün sattım.

İphone 7 kesinlikle düşünmüyorum.

Apple ın dalga geçer gibi i6 dan beri aynı kasayı boyatıp cilalayarak sunması 3.5 mm jack i kaldırması son damla oldu.

Yinede iphone alana saygım var.İphone akıllı telefon piyasasında bir milattır.Mihenk taşıdır.Diğer markalara bir telefonun kutusunun bile nasıl olacağına kadar göstermiştir.Android OS kullanan cihazların bu denli hızlı gelişmesine ön ayak olmuştur.

Ancak dediğim gibi 1.5 sene i6 kullandıktan sonra boyanmış kasaya daha fazla para vermem.

ios10 da tuzu biberi olunca bir müddet Apple iphone defterini kapattım.ios 9.3.5 yüklü i6 plus var özlersem iphone arada kullanırım.:)

Kısacası iphone SE bile demeyin bana.

Sony konusuna dönecek olursak,3 sene önce 1 senelik z2 tecrübem olmuştu ve çok memnun kalmıştım.

Yıllar geçmesine rağmen 4 . Sene z2 yi Valde kullanmakta ve halâ ilk günki stabilite var cihazda.Yıllar geçsede , azda olsa Samsung telefonlarında olan şişme
    Yavaşlama yok.

Sonuç olarak Z5 x compact ı inceledim ve tasarım olarakda çok beğendim.Z5 e göre X compact ın işlemcisindeki kırpma ilk dikkatimi çeken şey oldu.Biraz araştırınca bu ekran ebatlarına göre snapdragon 650 kullanılmış olması, 810 olan Z5 e göre parformans anlamında pekde gerileme söz konusu olmadığı yönünde ve aksine Batarya konusunda % 30-40 lara varan bir iyleşme söz konusu imiş. Kaynak GSMARENA

Özellikle Sony Z5 compact kullananlar fikir verirse memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 22 Eylül 2016; 18:28:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geldimi ki bu cihaz

• Z5 Compact alırsanız daha iyi olur sizin için.Çünkü bir yerden sonra telefon size hacı şakir tutuyomuş gibi gelicek.

• Merhaba,

Bende x Com ve Xperia X arasında kaldım.
  • sony olsun taştan olsun
  • sony olsun taştan olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.