Şimdi Ara

Sony Xperia C5 Ultra inceleme videosu 'Dünyada ilk kez Donanım Haber'de' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
1
Favori
7.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Batarya/şarj sorunlu felan değil. Adam gibi doğru düzgün bataryayı kalibre edin. Android 5.0 da sorun. Telefona durduk yere suç atmayın. Diğer kullanıcı konusunda benle birlikte birçok kişi sorunları ve nedenlerini DEFALARCA açıklamamıza rağmen, türk insanı 1 kere okuyupta düşünmüyor... Ayrıca arkadaşın dediğide doğru. Madem en üst seviye telefon performansı istiyosunuz, gidin alın 2000 3000tl ye telefon. Olan cebinize olur. Burda telefondan vb şeylerden anlamayıp cihazlara suç atacağınıza azcık oturun araştırın sorun ne diye. Boşuna çene çalmayın burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingKat -- 23 Aralık 2015; 0:14:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

SONY C5 ULTURA AKILLI KILIFA NASIL UYUMLANIYOR . AKILLI KILIF ALDIM AMA ÇALIŞMIYO ACABA AKILLI KILIF SENSÖRÜ YOKMUDİYE MERAK ETTİM BİLEN VARSA LÜTFEN YORUM ATSIN.

Akıllı kılıf dediğiniz samsunglardaki flip cover camındaki ekransa öyle bir destek yok. Ama manyetik mıknatıslı flip cover destekliyor.

• c5 ultrada bildirim ledi varmı ?

• lg g3 le c5 ultra arasında kaldım?
    nasıl tavsıyenız olur?
    +arka kapak çıkıyormu?
    +bildirim ledı varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvodor_07

lg g3 le c5 ultra arasında kaldım?
    nasıl tavsıyenız olur?
    +arka kapak çıkıyormu?
    +bildirim ledı varmı?

Bildirim led var kapak cikmiyor ama g3 cop bana gore. Pisman olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Obersturmbannführer

Batarya/şarj sorunlu felan değil. Adam gibi doğru düzgün bataryayı kalibre edin. Android 5.0 da sorun. Telefona durduk yere suç atmayın. Diğer kullanıcı konusunda benle birlikte birçok kişi sorunları ve nedenlerini DEFALARCA açıklamamıza rağmen, türk insanı 1 kere okuyupta düşünmüyor... Ayrıca arkadaşın dediğide doğru. Madem en üst seviye telefon performansı istiyosunuz, gidin alın 2000 3000tl ye telefon. Olan cebinize olur. Burda telefondan vb şeylerden anlamayıp cihazlara suç atacağınıza azcık oturun araştırın sorun ne diye. Boşuna çene çalmayın burda

kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Batarya/şarj sorunlu felan değil. Adam gibi doğru düzgün bataryayı kalibre edin. Android 5.0 da sorun. Telefona durduk yere suç atmayın. Diğer kullanıcı konusunda benle birlikte birçok kişi sorunları ve nedenlerini DEFALARCA açıklamamıza rağmen, türk insanı 1 kere okuyupta düşünmüyor... Ayrıca arkadaşın dediğide doğru. Madem en üst seviye telefon performansı istiyosunuz, gidin alın 2000 3000tl ye telefon. Olan cebinize olur. Burda telefondan vb şeylerden anlamayıp cihazlara suç atacağınıza azcık oturun araştırın sorun ne diye. Boşuna çene çalmayın burda

kesinlikle

Konuda benim yazdığım detaylı batarya kalibrasyonu sonrasında yapılacak ayarlar var.Şuan şarjım 24 saatten fazla gidiyor benim rahatlıkla

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

quote:

quote:

kesinlikle

Konuda benim yazdığım detaylı batarya kalibrasyonu sonrasında yapılacak ayarlar var.Şuan şarjım 24 saatten fazla gidiyor benim rahatlıkla

biraderim ayarlarını bi yazarmısın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

quote:

quote:

kesinlikle

biraderim ayarlarını bi yazarmısın

quote:

Cihazı kullanan arkadaşlara 3 tavsiyem var:

1- Aktif olan gereksiz özellikleri kapatın.

Bildirim çubuğunu aşağı çekin, yukarda kalem şeklinde olan(düzenle -edit) butonuna basın.
    Buradan "Verileri otomatik senkronize et" "NFC" "LTE" ve "Konum"(Tercihe göre) kapatın.Şarjınızın çok çok büyük bir kısmı gördüğünüz üzere burada ekran - telefon boşta için gidiyor.Eminim ki %50 civarında performansa etki edecektir.
    Verileri otomatik senkronize etmesine gerek yok, günde bir iki kere bu seçeneği açıp senkronizasyon sağlayabilirsiniz.
    NFC zaten ne kadar aktif kullanıyorsunuz bilmiyorum ama çok aşırı şarj tüketiyor.
    LTE - 4G ye geçtik geçmedik vs derken bu teknoloji inanılmaz batarya tüketiyor.Kapattığınızda zaten 3G ile istediğiniz ortalama hıza ulaşırsınız.
    Konum - Tercih meselesidir, Swarm vs gibi app ler için check in yapacağınız zaman açabilirsiniz.

2-Ekran - Parlaklık

Ayarlar - Ekran kısmına girdiğimizde "Uyanan parlaklık" seçeneğini kapatın! Hem ekranın rengini gittikçe daha koyu bir renge sürüklüyor, hem de sürekli parlaklık açıp kapamaya çalıştığından dolayı şarjınızı tüketiyor.Şuanda kapalı halde ekran parlaklığım %20 seviyesinde ve rahatlıkla kullanabiliyorum cihazı.

3-Arka plan verileri

Ayarlar - Güç Yönetimi "Arka plan verilerini kuyruğa al" seçeneğini açın.Bu seçenekte arka plan verilerini kullanmasını istemediğiniz halde önüne geçemediğiniz app lere dur diyoruz.

4- STAMINA Modu

Burda bulunan en güzel şey "Uzatılmış bekleme modu" .Buraya beklemedeki uygulamalar kısmına whatsapp ekliyorum ben.Onun haricinde facebook messenger da mevcut.Gerisi zaten bildirim ulaştırıyor bir şekilde.

"Genişletilmiş kullanım" seçeneğini açarsanız telefonunuzun performansı artar ancak Snapchat uygulaması benzeri uygulamalarda donma ve kısıtlama yaşarsınız.

"STAMINA Saat" zaten herkesin açık olmalı bence, ben çok sık kullanıyorum saate bakmak için telefonumu.

• Arkadaşlar Şarjı Bir günü Kesinlikle götürüyor ben çok oyun oynayan biri olarak şarjı 100 ken cıkarıyorum 3 saat oyun oynuyorum oyun hastasıyım 30 a iniyor en fazla wife açık oldugu halde 10 numara telefon herşeyiyle ama şarjı tabiki cabuk dolma özelliği olsayıdı daha iyi olabilirdi ama selfi çekerken yok internnette gezerken 10 numara telefon iyiki almışım dersiniz aldıgınız 3 gün şarjı hemen bitiyor 3 saat içinde aldığınız gün şarjını tamamen bitirin ve kapanınca şarja takın aynen bu işlevi 3 kere yapın batarya tamamen doluyor ve açılıyor ve daha uzun kullanılıyor bence hem sefici ve oyun manyağıysanız alın derim ben alalı 15 gün oldu almadan önce o kadar saçma o kadar gerizekalı yorumlar atan vardıki almak istemedim ama aldığıma çok memnunum. :))

• c5 ultra kullanısıyım cihaz güzel baya şık ilk aldığımda kasa eğikliği ve açıklığı vardı ve bi kaç görüntü hatası veriyordu 3.gün iade ettim ve cihaz 1 ay iiçinde yenisi geldi gelince açtım ve ilk kutudan çıktığı zaman bi güncelleme oluyor bu ikinci cihaza gelmedi ya yeni cihaz diye kasa değiştirip göderdiler yada güncel geldi ve gelen ikinci cihazda başta farkmedim ama ondadahafif bi kasa eğikliği var ve cihaz geriye doğru hafif eğik ya kullandıkça eğiliyor.. cihazlarınızı kontrol etmedinizi tavsiye ederim düz sert bi zemine koyun masa gibi ve altından bakın diğer taraf göürünüyor ve elde tuttuğuzdada belli ediyor fark edilmiyor başta benim cihaz beyaz arkadaşımın siyah onunki geldi karşılaştırdım gerçektende tutuşta bir farklılık var onun kasası daha tok ve düz elde iyi tutuluyor.cihazda başka sıkıntı yok ama ilerde aple gibi bundada kasa eğiklği sıkıntısı olacak herhalde demedi demeyin

• Bildirim led i var.
    Lg g3 orjinal şarj aleti ve note 4 orjinal şarj aleti ile yüzde otuz da takınca iki saat şarj ediyor..tam birgün gidiyor.
    Benim tek sıkıntım kulaklık problemi.. Sorunu çözemiyorum konuşma. Ve.radyo da kendi kulaklık ve başka kulaklıkla da denedim ses duyulmuyor çok az hadi müzik çalar neyse program ile hallediyorum.normal konuşma sesi çok iyi
    Kulaklık takınca ses sanki sonuna kadar kısık çok az ..sırf bu yüzden iki aylık teli değiştirmeyi düşünüyorum.çünkü iş gereği sadece kulaklık ile görüşme yapıyorum çoğunluk

• Arkadaşlar bende bu telefonu alacagimda sony magazasinda bile 1400 tl olan telefon n11 de 1200 tl bu nasıl oluyor iskillendim acikcasi :-) birde e5553 yazıyor başka kodlu olan seriside varmi turkcell rom yuklu diyor cihazda bunun bana bir artısı eksisi varmidir? Bunu nasıl orjinal sony rom yüklü yapabiliriz root vs yapmadan? Teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • c5 ultra sı olanlar telefonun oyun performansı, kamerası, bataryası? kalitesiyle ilgili bilgiler verebilir mi ve takılma donma felan oluyor ?
    telefonda en sevmediğiniz ve en sevdiğiniz özellikleri ney ?

• Ya arkadaş şu telefonu kullanan herkes daha önce 3310 mu kullandı. Belkide elinden büyüktür telefon ve sen bundan 1 hafta pil ömrü mü bekliyorsun. Performans ve sana sundukları ile uyumlu bir pil ömrü var. Ben telefonu çıktığı hafta aldım ve hala kullanıyorum sadece birkere (ki oda uygulama hatasından dolayı) kendini resetledi başka bir sorun yaşamadım. Sony fanı falan değilm tam tersi bu telefona kadar hep LG kullandım fakat bu telefondan çok memnunum ve telefon ile yapmadığım iş yoktur. Her fırsatta birşeyler yaparım yapacak birşey yokken de hep oyun oynuyorum ve ders için sabah 7de %100 ile aldığım telefon bu kadar yoğun kullanmya rağmen akşam 11-12 gibi minimum %10 şarjla dönüyorum. Şu ana kadar hiç şarj stresi yaşamadım.
    Not: Geçen hafta gelen güncellemeden sonra şarj ömründe gözle görülür bir iyileşme oldu kesinlikle yüklemenizi öneririm.
    Sonuç olarak ben çok memnunum.Beklediğimin ötesinde bir performans alıyorum telefondan.

• arkadaşlar ben bugün aldım telefonu şarja taktım su gerçirme özeliği varmı kamerası nasıl sesi nasıl ?????

• Arkadaşlar telefonu sömestr tatilinde aldım ve aldığımdan beri twitter tumblr gibi bildirimler gelmiyor sizce neyden kaynaklı fakat WhatsApp ve instagramdan geliyor lütfen yardımcı olursanız sevinirim

• Snapchat uygulamasi iyi calismiyor bu telefonda diyorlar kullanan var mi acaba nasil

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Snapchat uygulamasi iyi calismiyor bu telefonda diyorlar kullanan var mi acaba nasil

Evet eskiden oyleymis ama guncelleme gelince o tip sorunlar ortadan kalkmis cevremde kullananlardan dolayi biliyorum.

edit: imla
  • lenovo p1 ile sony z5 ultra mi?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.