Şimdi Ara

Sony Xperia C5 Ultra inceleme videosu 'Dünyada ilk kez Donanım Haber'de' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
1
Favori
7.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar kim ne derse desin c5 ultra harika bir telefon sistemide 5.0 değil 5.1 olarak günceldir pformansı kalitesi harikadır g3 alaçak arkadaş sony c5 ultra al daha iyi kardeşim

• Kullanıyorum suan 03.11.2015 de aldım çok arastırdım z2 alacaktım bunu o kadar çok önerdiler ki anlatamam . Ve gercekten önerdikleri gibi bence oyun performansından tut hızına kadar çok güzel bir cihaz alan asla ve asla pişman olmaz diye düşünüyorum . Bence ıphoneden sonraki telefon markası sony bence . Samsungda neymiş .

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

lenovo p1 ile sony z5 ultra mi?

Tabikide c5 ultra hata yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse kusura bakmasın ama mümkünse sony den hatta mümkünse androidden uzak durun

5-6 aylık c5 in ilk önce şarz aleti bozuldu
    Daha sonra telefonda şişme yamulma meydana geldi (kaçak şarz aleti kullanmadım hiç)
    Hadi dedim olur normaldir şimdide sağ üst köşede kocaman bir sararma başladı allah belamı versin bir daha sony e bulaşırsam teknosadan almıştım şimdi götürüp versem bir sürü uğraştıracaklar şeytan diyor git sat 500 e kurtul yazık günah değil mi bu insanlara bu kadar para verip alıyoruz ? arkadaşlar uzak durun bu allahın belası sony dende androiddende uzak durun kimsede kusura bakmasın

Edit: bu arada bir telefonla nasıl androidede sony ede bunları diyebilecek fanboylar için söylüyorum ilk android telefonum değil ilk sony telefonumda değil ama bir kere bile yüzümü güldürmediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 13 Haziran 2016; 19:01:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grozny kullanıcısına yanıt
    ]
    Tamam...

(ŞARJ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 13 Haziran 2016; 21:02:35 >
  • Süper bir inceleme olmuş, elinize sağlık..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.