Şimdi Ara

Sony Xperia C5 Ultra inceleme videosu 'Dünyada ilk kez Donanım Haber'de' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
1
Favori
7.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Distribitor garatili olarak 1280 tl ya satılıyor, ciddi olarak almayı düşünüyorum. Bu 2 gün içinde bir yerde canlı olarak inceleyebilirsem, beğenmem durumunda alacağım.
  • Suan C5 ile ilgili tek dusundugum 6 inclik bir ekrana 2930 mah yeterliligi ve 2 gb ram.Ram 3gb pilde bi 3200-3700 arasi olsaydi 1600 lirada olsa tadindan yemmezdi diye dusunuyorum.Satin alan arkadaslar detayli kullanici incelemesi yaparsa super olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/797-26031-30146/samsung-galaxy-note-4_samsung-galaxy-a8_sony-xperia-c5-ultra/

buradaki karşılaştırmanın bana faydası oldu, samsung a8 ve c5 son dönemde dikkatimi çeken telefonlar note 4 bir diğer aday ama c5 şu anda fiyatı ile bayağı öne geçti.
  • Cihazı aldım arkadaşlar.siyah rengini telefon iphone 6 kadar ince neredeyse. Oyun performansı süper. Ekran mükemmel. Kameralardan bahsetmiyorum bile iki kamerada efsane fotoğraf makinamı satışa çıkardım o kadar yani şarj çok iyi. Bütün gün oyun film müzik gibi şeylerle uğraşmama rağmen günü çıkardım kullanmasan 2. Güne geçerim rahat. Telefon stamanıa modunda hiç pil tüketmiyor neredeyse. Şu anlık biraz uzun sürede şarj oldu telefon ona takıldım. Ya bataryanın oturması lazım biraz. Yada bana gelen şarj kablosu sorunlu onun haricinde zevk aldım. Eşime Quatro mobile f1453 plus almıstım satıp onu eşimede beyazını almayı düşünüyorum. Telefonun performansı şaşırtıcı a

• bkaramanb kullanıcısına yanıt
    Hocam hayirli ugurlu olsun ram ve pil hakkinda onumuzdeki gunlerde kapsamli bir gozlem bekliyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meizu m2 note la aynı işlemciyi kullanıolar. Meizu 850 lira bu ne kadar olur sizce soruyorum. 1000 TL nin altında olmayacak. Göz gore gore soygun olucak her zamanki gibi. İnsanların ceplerinde ki zorla kazandıkları parayi kolayca nasıl alırız ona uğraşıyorlar başarılı da oluyorlar.
  • Teşekkürler ürün kaliteli arkadaşlar. Ben beğendim benki iphone samsung lg alcatel quatro meizu nokia kullanmış biri olarak şunu söyliyim ekran kalitesi bana süper geldi. Pil konusunda şöyle dyebilirim akşam şarj ettim 9da takmıştım 12 de aldım şarjdan tuş kilidini kapattım başucuma koydum. %100 dolmuştu tel akşam çektiğimde. Sabah açık olmasına rağmen hala %100 dü şarjı en son note 3 kullanırken akşam full şarj edip çıkarıp sabah tele baktığımda %89 lara düşüyordu. Fifa 2015 oynuyorum oyun çok akıcı takılma donma yok. Hd görüntü süper film atıp izledim yolda. Zevk alıosunuz gerçekten. Ram verimli çalışıyor bu arada asusta kullandım 4gb ramla bunun 2gb rami arasında fark yok antutudan yüksek alır ancak. Ama tabiki herkez kesesine göre ve zevkine göre. Meizu kullandım fifa 2015 te oyundan atıodu bi arkadaş aynı telefon meizu 800 tl demiş tabiki herkezin kendi kararı.müzik dinlemek ayrı bi zevk telde sonye göre ses 90 desibele kadar çıkabiliomuş. Şimdilik gözlemlerim bukadar.gittigidiyordan kılıf ve kırılmaz ekran koruyucu aldım elime bugün ulaşır.resimlerinide paylaşırım bir iki güne.

• Bitanede ön ve arka kamera resmi koyuyrum. Ön kamerayla fotoğraf makinesini arka kamerayla da altın rengi feneri çektim bi fikir verir umarım.
    Sony Xperia C5 Ultra inceleme videosu 'Dünyada ilk kez Donanım Haber'de'Sony Xperia C5 Ultra inceleme videosu 'Dünyada ilk kez Donanım Haber'de'Sony Xperia C5 Ultra inceleme videosu 'Dünyada ilk kez Donanım Haber'de'Sony Xperia C5 Ultra inceleme videosu 'Dünyada ilk kez Donanım Haber'de'Sony Xperia C5 Ultra inceleme videosu 'Dünyada ilk kez Donanım Haber'de'

• bkaramanb kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullan.

Sorulacak çokşey var, mesela malzeme kalitesi, elde tutuş hissi, büyüklüğü nasıl, ses kalitesi hoparlör ve kulaklıkta, kutu içeriği, akışkanlığı vs. ama yeni bir konu açıp da orada ayrıntılı, enazından, mini bir inceleme yaparsan daha iyi olur sanki. Bunu almayı ciddi düşünüyorum ya da M5 ama buna daha yakınım ekranından dolayı.

Bir de öbür arkadaşın yazdığı doğru değil, Xperia C5 Ultra ve Meizu m2 Note aynı işlemciyi KULLANMIYOR. C5, Mediatek MT6752 Octa-core 1.7 GHz Cortex-A53 kullanırken Meizu, Mediatek MT6753 Octa-core 1.3 GHz Cortex-A53 kullanıyor, yani, Sony Xperia C5 %32 daha performanslı çalışıyor. Cehalet mi desem fanatizm mi bilmiyorum, muhtemelen her ikisi de ki yazdığı cümlenin tamamından çıkan da bu.
  • Valla haklısın telefonda bende 2 gündür var şu anda xperia c5 ultradan yazıyorum inşallah detaylı bi video çekebilirsem hatta inceleme olarak eklerim.ama malzeme kalitesi olarak hiç pişman olmadım bence çok kaliteli.bşraz ağır ama çok aşırı değil. Yani fikir olarak soracak olsan iphonedan daha kaliteli bir malzeme var. Elden ele büyüklük değişir benim ellerim biraz küçük ama zorlanmıyorum büyük elli bi insan rahat kullanır zenfone 6 dan daha ufak bi cihaz detaylı inceleyince ekleyeceğim saol bu arada

• Bu sefer sağlam bir model olmuş

• Arkadaşlar çok yazı kirliliği yapmak istemiyorum ama. Telefonu şarj edeli 18 saat oldu tam kullanımla bu yanı video izleme müzik dinleme oyun oynama face instagram donanım haber gittigidiyor vesaire resim çekme filan. Şu anda % 10 şarj kullanmasam 2 saat daha beklme süresi veriyor şu an %9 a düştü. Bir diğer konu: siyah ve beyazda farklı ekran kullanıldığı, siyah rengin ekranının daha iyi olduğu söylenio, arkadaşada beyazını aldık bugün geldi akşam baktık aynı şekilde bi fark göremedik. Ama habere linkten bi bakın yine.http://m.teknolojioku.com/haber/sony-xperia-c5-ultrada-iki-farkli-ekran-mi-kullandi-30084.html

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaramanb

Arkadaşlar çok yazı kirliliği yapmak istemiyorum ama. Telefonu şarj edeli 18 saat oldu tam kullanımla bu yanı video izleme müzik dinleme oyun oynama face instagram donanım haber gittigidiyor vesaire resim çekme filan. Şu anda % 10 şarj kullanmasam 2 saat daha beklme süresi veriyor şu an %9 a düştü. Bir diğer konu: siyah ve beyazda farklı ekran kullanıldığı, siyah rengin ekranının daha iyi olduğu söylenio, arkadaşada beyazını aldık bugün geldi akşam baktık aynı şekilde bi fark göremedik. Ama habere linkten bi bakın yine.http://m.teknolojioku.com/haber/sony-xperia-c5-ultrada-iki-farkli-ekran-mi-kullandi-30084.html

Hocam bilgiler icin tesekkurler eger pil suresi dediginiz gibiyse ciddi ciddi dusunmeye basladim ay sonuna kadar bekliyecegim fiyati suan 1400 eger bir sekilde 1200 e kapanirsa cok iyi olur.

• yarın ben de alıyorum telefonu insallah dogru bir tercihtir.
  • Hayırlı olsun hocam sornsuz olur inşallah.

• bugün bende gidip inceleyeceğim telefonu büyüklüğü aşırı değilse düşünebilirim.
  • Arkadaşlar telefonu alıcam ama aklıma takılan bişey var oyunlardaki performansı nasıl kasma falan yok demi bilgilerndirirseniz çok sevinirim

• Evet arkadaşlar, ben de Sony Xperia C5 Ultra almış bulunmaktayım. Aslında M5 ile bunun arasında kalmıştım ama ekranın büyüklüğü, kalitesi ve dizaynı cezbetti. Şu aşağıdaki inceleme videosunu inceledikten sonra kapadım notebooku, gittim, aldım geldim yarım saatte:

https://www.youtube.com/watch?v=pFGvw5_b4jw

Dizayn : Telefon çok güzel dizayn edilmiş, tutması, kulanması ve hatta sadce bakması bile keyifli. Yanlarda hemen hiç boşluk olmaması, telefonu kullanmayı müthiş keyifli kılıyor. Bugüne kadar yapılmış belki de en güzel telefon dizaynlarından birine sahip, çok çok başarılı. 10/10

Ekran : 6 inch devasa bir ekranı var ve renkler, parkaklık, kontrast çok başarılı, ayrıca zevkinize göre ayarlama imkanı da var. Bu güzel ve büyük ekranda sadce nette sörf yapmak bile inanılmaz keyifli, hele video izlemek, fotolara bakmak vs. anlatılmaz bir keyif. 9/10

Malzeme kalitesi : Telefonun arka tarafı polikarbondan üretilmiş, dayanıklı, sağlam duruyor. Dört tarafı sanıyorum metal ya da alümünyum çerçeve ile çevrilmiş. Tabii bir Z3 vs. gibi ön-arka cam değil ama gayet yeterli kalitede ve dayanıklı gözüküyor. 8/10

Performans : Çok hızlı, lag vs. hiç rastlamadım. Menü geçişleri olsun, uygulama açıp kapama olsun çok akışkan. 9/10

Ses: Hoparlör sesi bayağı yüksek, son seste bile bozulma olmuyor. Kulaklık sesi güzel, zevkle müzik dinlenebilir. 8.5/10

Oyun ve ısınma : Fazla oyun oynamam ama Real racing 3 denedim, gayet başarılı oynanıyor, dahası müthiş keyifli büyük ekranda oynamak. Isınma bir süre sonra olabiliyor ama aşırı değil. Diğer pekçok telefondan daha az ısındığını söyleyebilirim. 9/10

Kamera: Ön ve arka kameranın ikisinde de flaş var. Selfie melfie pek ilgilenmem ama kamera çekimleri başarılı, bir cep telefonundan ne kadar beklenirse o kadar iyi çekiyor. 8.5/10

Internet : Wifi inanılmaz başarılı, hiç kopma olmadığı gibi benim notebookun ve diğer telefonun çekim gücünden çok daha başarılı. 3G de aynı şekilde. 10/10

Batarya : Henüz kesin yargıya varmak için erken ama telefon neredeyse sürekli açık olmasına rağmen, oyun, video, muzik, internet vs., sarjı çok yavaş düşüyor. izlenimim, normal kullanımda anaz çok rahat 1.5 gün gideceği.

Arayüz : Her telefonda Nova kurarım ama bunda kurmadım ve muhtemelen de kurmam çünkü arayüz hem çok kullanışlı, hem de gayet seri. 10/10

Eksi olarak görülebilecekler, mesela suya ve toza dayanıklı değil, içinden çıkan kulaklık her nekadar konuşmak için iyi olsa da, muzik dinlemeye elverişli değil. Tam şarj süresi 2.5 saat civarında idi, belki sonra azalır-artar bilmiyorum. Ağırlığı 187 gram ama nedense hiç hissetmedim.

Sonuçta fiyatını fazlasıyla hakeden , başarılı bir telefon olmuş. M5'den donanım olarak 1 tık geride olsa da bunun günlük kullanımda farklılık yaratacağını sanmıyorum. 5 inch yerine 6 inch tercih etmenin diğer avantajı da , ileride daha büyük ekrana geçmek istendiğinde telefon değiştirmeye gerek olmaması. Yani M5 ile C5 arasında seçim yapacaklar için donanım değil, ekran büyüklüğü kriter olmalı.

Ayrıca sentetik testlere çok önem vermem, sadece bir antutu testi yaptım, 46738 puan aldı.

Tavsiye eder miyim? Kesinlikle ve şiddetle, özellikle büyük ve kaliteli ekranda video, oyun, internet vs. ile uğraşmak inanılmaz keyifli. Fiyatı da kalitesine oranla gayet makul.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colourofthelife -- 12 Eylül 2015; 10:14:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: colourofthelife

Evet arkadaşlar, ben de Sony Xperia C5 Ultra almış bulunmaktayım. Aslında M5 ile bunun arasında kalmıştım ama ekranın büyüklüğü, kalitesi ve dizaynı cezbetti. Şu aşağıdaki inceleme videosunu inceledikten sonra kapadım notebooku, gittim, aldım geldim yarım saatte:

https://www.youtube.com/watch?v=pFGvw5_b4jw

Dizayn : Telefon çok güzel dizayn edilmiş, tutması, kulanması ve hatta sadce bakması bile keyifli. Yanlarda hemen hiç boşluk olmaması, telefonu kullanmayı müthiş keyifli kılıyor. Bugüne kadar yapılmış belki de en güzel telefon dizaynlarından birine sahip, çok çok başarılı. 10/10

Ekran : 6 inch devasa bir ekranı var ve renkler, parkaklık, kontrast çok başarılı, ayrıca zevkinize göre ayarlama imkanı da var. Bu güzel ve büyük ekranda sadce nette sörf yapmak bile inanılmaz keyifli, hele video izlemek, fotolara bakmak vs. anlatılmaz bir keyif. 9/10

Malzeme kalitesi : Telefonun arka tarafı polikarbondan üretilmiş, dayanıklı, sağlam duruyor. Dört tarafı sanıyorum metal ya da alümünyum çerçeve ile çevrilmiş. Tabii bir Z3 vs. gibi ön-arka cam değil ama gayet yeterli kalitede ve dayanıklı gözüküyor. 8/10

Performans : Çok hızlı, lag vs. hiç rastlamadım. Menü geçişleri olsun, uygulama açıp kapama olsun çok akışkan. 9/10

Ses: Hoparlör sesi bayağı yüksek, son seste bile bozulma olmuyor. Kulaklık sesi güzel, zevkle müzik dinlenebilir. 8.5/10

Oyun ve ısınma : Fazla oyun oynamam ama Real racing 3 denedim, gayet başarılı oynanıyor, dahası müthiş keyifli büyük ekranda oynamak. Isınma bir süre sonra olabiliyor ama aşırı değil. Diğer pekçok telefondan daha az ısındığını söyleyebilirim. 9/10

Kamera: Ön ve arka kameranın ikisinde de flaş var. Selfie melfie pek ilgilenmem ama kamera çekimleri başarılı, bir cep telefonundan ne kadar beklenirse o kadar iyi çekiyor. 8.5/10

Internet : Wifi inanılmaz başarılı, hiç kopma olmadığı gibi benim notebookun ve diğer telefonun çekim gücünden çok daha başarılı. 3G de aynı şekilde. 10/10

Batarya : Henüz kesin yargıya varmak için erken ama telefon neredeyse sürekli açık olmasına rağmen, oyun, video, muzik, internet vs., sarjı çok yavaş düşüyor. izlenimim, normal kullanımda anaz çok rahat 1.5 gün gideceği.

Arayüz : Her telefonda Nova kurarım ama bunda kurmadım ve muhtemelen de kurmam çünkü arayüz hem çok kullanışlı, hem de gayet seri. 10/10

Eksi olarak görülebilecekler, mesela suya ve toza dayanıklı değil, içinden çıkan kulaklık her nekadar konuşmak için iyi olsa da, muzik dinlemeye elverişli değil. Tam şarj süresi 2.5 saat civarında idi, belki sonra azalır-artar bilmiyorum. Ağırlığı 187 gram ama nedense hiç hissetmedim.

Sonuçta fiyatını fazlasıyla hakeden , başarılı bir telefon olmuş. M5'den donanım olarak 1 tık geride olsa da bunun günlük kullanımda farklılık yaratacağını sanmıyorum. 5 inch yerine 6 inch tercih etmenin diğer avantajı da , ileride daha büyük ekrana geçmek istendiğinde telefon değiştirmeye gerek olmaması. Yani M5 ile C5 arasında seçim yapacaklar için donanım değil, ekran büyüklüğü kriter olmalı.

Ayrıca sentetik testlere çok önem vermem, sadece bir antutu testi yaptım, 46738 puan aldı.

Tavsiye eder miyim? Kesinlikle ve şiddetle, özellikle büyük ve kaliteli ekranda video, oyun, internet vs. ile uğraşmak inanılmaz keyifli. Fiyatı da kalitesine oranla gayet makul.

Kolay gelsin.

Hayırlı olsun .Güzel inceleme.
    Ön ve arka kameranın fotoğraf kalitesi nasıl?Özellikle ön kameranın.

• Aynen katılıyorum cihaz mükemmel sanada hayırlı uğurlu olsun. Teli görenler eminimki hemen gidip alacaktır. Daha 3 gün oldu alalı. 2 arkadaşım bende görüp aldı bile.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.