Şimdi Ara

Sony Xperia C5 Ultra inceleme videosu 'Dünyada ilk kez Donanım Haber'de' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
1
Favori
7.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 62 saat C5 Ultra için, 56 saat de C5 Ultra Dul Sim için.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: VDSL

O çift sim olan için ben 2 günü görüyorum 1 hafta gidicek değil heralde.

Değil arkadaşım. Çift sim ve tek sim olan her iki modelinde değerleri aynı. Bir farkı yok. Dediğin gibi olmasını bende çok isterdim.

Malesef değil.
    Tek sim
    http://m.gsmarena.com/sony_xperia_c5_ultra-7463.php

Al bu da çift sim
    http://m.gsmarena.com/sony_xperia_c5_ultra_dual-7466.php

Edit: review e tikla sonraki seceneklerden 3. Sü batarya performansı testi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRAT_G_ -- 16 Ekim 2015; 22:58:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    Benim kullanımında 2 günü görüyor s4 kullanıyordum lpg taktıracaktım nerdeyse 1 günü çıkartmıyordu anakonusu var oradakilerden fikir alabilirsin bu telefonu merak ediyorsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VDSL

Benim kullanımında 2 günü görüyor s4 kullanıyordum lpg taktıracaktım nerdeyse 1 günü çıkartmıyordu anakonusu var oradakilerden fikir alabilirsin bu telefonu merak ediyorsan.

Şimdiye kadar telefon alırken gsmarena nın verilerine güvenerek aldım ve pişman olmadım. Lg g2, Xperia Z2 vb. Şimdi aksi birşey yapıp pişmanlık yaşamak istemiyorum. Benim için web time çok önemli. Çok sık nette gezerim.
    1). Wifi yi kapalı 3g bağlantıda web kullanımında batarya performansını nasıl yorumluyorsunuz hocam?
    2). Batarya ekran görüntüsü atabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRAT_G_ -- 16 Ekim 2015; 23:51:42 >
  • Huawei ascend mate 7
    Xperia z2
    Lg G2
    Xperi t2 ultra
    tarzı şarjı başarılı telefonlar kullanıp daha sonra bu cihazı kullanan biri varsa bir yorum yapsın lütfen.

• Keşke senetle alabileceğim bir yer olsa bursadan alsam

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

Keşke senetle alabileceğim bir yer olsa bursadan alsam

Evkur'dan alabiliyorsun bildiğim kadarıyla.

• 1 haftadır kullanıyorum ilk z3 alacaktım sonra z2 dedim enson bi reklamla c5 ultra aldım makina güzel daha önce galaxy beam kullanıyordum oldukça yavaş bir telefondu. hız olarak güzel ama ekran büyük olunca benim gibi nete sürekli baglı biriyseniz şarj bir günü cıkarmıyor sabah 8 akşam 8 ancak gidiyor. onun haricinde resmen tv izler gibisiniz kalitesi düşük videolar izlerken kalitesinin düşüklğü çok belli oluyor tv de akıllı tv izler gibi. büyüklğü çok büyük değil. elinize alışıyor. şarjından beklentimin alıtında çıktı kuracalamassanız 1 günü cıkarır. arkdaş kuracalamaycaksak niye aldık bence orda dursun diye eksi yönü bu. birde dediğim gibi kalitesiz videolar gercekten kalitesiz oldugnu ortaya cıkarıyor

• sonuç c5 mi.yoksa m5 bekleyelim mi
  • çok kurcalarsan 12 saati geçiyor fakat bu telefonu aldın hiç nete girmicenmi video izlemicenmi tabikide 12 saat bence iyi daha önce galaxy trent kullanıyordum ama bu ondan bin kat iyi ve daha kullanışlı geldi bana ben iki haftadır kullanıyorum ve bu tam benlik film izlemeyi severim bu telefon tam benlik herkese de tavsiye ederim...

• Bugun. Telefonu gordüm hosuma gitti fakat sarj konusuna takildim telefonla ugrasan birisiyim sarj hakkinda bilgi alabilirmiyim

• ben de 2.5 yıldır severek kullandığım xperia z telefonumun tam garantisi dolunca ekranı bozuldu. telefonun değeri 500 tl anca etmez bile 300 lira değişim parası istediler. moralim çok bozuldu. telefonları inceliyorum xperia z5 çok pahalı geldi. z3 e baktım. ancak c5 de dikkatimi çekti. c5 ile z3 arasında yaklaşık 500 lira fark var. değer mi sizce ne dersiniz?
  • merhabalar adım POYRAZ sony xperıa c5 ultra black cıhazını 2 gun once bımeksten aldım.sarjı gıtmıyor dıye yorum yazanlar olmuş aksıne gıdıyor ama su sekılde sarj edın gece yatarken koyun sabaha kadar kalsın. 5saatte doluyor dıye çıkan yazı kısmı sadece görselde kullanıcıyı cok bekletmemek ıcın yoksa arkasındaki batar ya sabaha kadar doluyor.onun harıcınde tasarım performans bakımından cok mukkemmel bır cıhaz.telefonu kapatma butonunda ekran kayıt ve foto çekme ozellıgı var.bunun yanında ses ve ekran kalıtesı harıka.telefonu aldığınızda sıze 6 7 gb bır alanla geliyor ama ıcındekı lerı kaldırınca 14gb kadar bos yer kalıyor.ıcınde sıze sundukları hedıyeler var ps4 oyunları gıbı.on kamerası arka kamerası muhteşem.ses cıkıs gücüde o sekılde.asphalt oyunu yukledım oynarken arabanın lastık dumanlarından tutun renklere kadar cok canlı.tek sorunu msj yazarken bıraz zorlanıyorsunuz cunku bıldıgınız pc klavyesı gıbı bır klavyesı var fakat alısınca zor gelmiyor bende ılk gun skıntı cekmıstım ama alışılıyor.poyraz dıye seslenip soru sorarsanız buradan ayrıntılı sekılde cvp verırım her sorunuza.sonuc olarak bu fıyata bence cok harıka bır telefon mılletın dedıklerınede bakmayın.her marka cıhaz kullanmış bırı olarak sunu demelıyım kı gerçekten verdıgınız paranın her bır kurusuna değer.

• Beyler ev wifi dediği ne oluyor almayı engelleyen bir şey mi ben anlamadım da

• Gerçekten harika bir telefon olmuş. Özellikle yan çerçevelerin çok ince olması harika ama 6" nedir arkadaş ya, bari 5.5" olarak kalsaydı.

• Telefonlar hakkında forumlarda yazışıp bilgilenen kişilerin C5 ULTRA gibi ara donanımla piyasaya çıkan modellerde kusur bulmaları çok doğal.. çünkü. neyin ne olmasını bilerek para verip tüketen bir topluluk var burada. Ancak bu kadar bilgiye rağmen 1350 TL lik bir telefondan 3000-4000 arası satılan telefonların performansını beklemek te çok yanlış değil mi?.. C5 ULTRA yı alan 2 tanıdığım var.. ne işlemci bilirler ne ram'a bakarlar.. inanılmaz memnunlar.. Fiyat Performans olarak bence de mükemmel bir cihaz olmuş.. Z5 Premium beklerken aklımı tek çelen telefon diyebilirim.. ama bunu seçersem de Z5 performansı beklemeyeceğim doğal olarak..

yorumlar ve beklentilerin fiyat ile doğru orantılı olması gerekir bence.
  • SONY C5 ULTURA AKILLI KILIFA NASIL UYUMLANIYOR . AKILLI KILIF ALDIM AMA ÇALIŞMIYO ACABA AKILLI KILIF SENSÖRÜ YOKMUDİYE MERAK ETTİM BİLEN VARSA LÜTFEN YORUM ATSIN.

• ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDIN PAZARTESİ GÜNÜ GELDİ SİPARİŞİM C5 ULTRA. ŞARJ ÇOK HIZLI GİDİYOR STAMİNA MODUNDA ŞUAN TELEFON 12 DE ŞARJDAN ÇIKARDIM COK FAZLA DEGIL AZCIK FACE AZ WHATSAPP AZDA SNAPCHATTE TAKILDIM 3 TANE TELEFON GORUSMESI YAPTIM VE BIRKAC FOTOGRAF CEKTIM KALAN ZAMANLARDA EKRAN KAPALIYDI SAAT 15.16 SARJ 91. KAPALIYKEN PEK Bİ SIKINTI YOK AMA WİFİ AÇIKKEN SARŞ COK HIZLI GIDIYOR NE YAPMALIYIM SİZCE. ONERDIGINIZ BİR AYAR VAR MI VEYA SİZDEDE BOYLE Mİ? GERİ GÖDEREYİM Mİ?
  • Ben de telefonu yeni aldım. Şarjı çok çabuk bitiyor gibi geldi, telefonculara sordum şarjı normal gidiyormuş. Yani şöyle söyleyim hesaplarıma göre aralıksız 6 saat kullanılabiliyor.

• şarj bayağı sıkıntı 200 daha verin z2 alın

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.