Şimdi Ara

SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.445
Cevap
16
Favori
99.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefondan memnunmusunuz ? herhangi bir sorunu varmı ?
  • Evet evet telefondan memnunum çok şükür , bugün de öylesine ölü piksel testi yapayım dedim siz garantiye verince , yani gördüğüm noktada zaten ihmal edilir derecede belirsiz şöyle test yapmasam farketmem olanaksız aslında hani sonuçta mükemmel olması beklenemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadax A kullanıcısına yanıt
    Eğer o şekil 3 yada 3'den falza çıkarsa siz yinede garantiye verin.
  • Aslına bakarsanız gördüğüm şeyi adamların tespit edeceğinden bile şüpheliyim şöyle bakınca tam üç tane sanki toz gibi gelmeye başladı ya da ekran koruyucudan kaynaklı olabilir bu koruyucuyu da internetten aldım zar zor temiz şekilde uyguladım hiç bozmak istemiyorum kontrol için

Sıkıntı yoksa eğer böyle devam edin göz zevkinizi bozarsa ozaman verin.
  • Evet şimdi bir sıkıntı olarak söylemek doğru olmaz zamanla bozarsa gönderiririm.size de çok teşekkür ederim tekrardan

Önemli değil bir sıkıntınız olursa sorun bilirsem cevaplarım.
  • Tamamdır çok sağolun hayırlı geceler :-)

• Maalesef şuan yeniden kontrol ettim ekran koruyucu olmadan ölü pixel dediğim şeyin haricinde gri ekranda sağ üst köşeden ortaya doğru bir iz var gölge gibi tamamen farklı bir problem yani o yüzden değişmesini istemem lazım şimdi ben bunu bimeksten alalı 3 hafta bile olmadı şuan bimekse mi gitmem lazım değişim için kesin uğraştıracaklar ama yok 20 gün 30 gün vallaha pişman ettiler

• Değişim için en az 3 adet ölü piksel şartı bildiğim kadarıyla kalktı. DH forumlarında da bununla ilgili yazılar okumuştum ama detayı bilemiyorum. Forumda aratırsanız bulabilirsiniz.
  • Ege.. kullanıcısına yanıt
    Yok sadece ölü piksel olsa göndermeyecektim ama tamamen gri ekranda bakınca ekranın sağ üstünden aşağı doğru iki tane çizgi var gölge gibi

• Dün aldık kardeşime forumda açmıştım kamerasına bakıyorum panorama diye birşey yaptım nasıl diye bakım dedim seçenekler galeriye girerken ekranın yarısı mavi olup geliyor sadece panorama da oluyo 5 fotodan 3 öylebirde fotolar eksik yarım yarım çıkıyo rehberde girince donuyo kameradan çıkınca menü ana menü kocaman oluyor herşey üst üste geliyo baya gıdik tel sıfır mı verirler daha 48 saat olmadı yani garanti belgesini de aynısıyla değişim vardı veya üstüne biraz daha katıp HTC one mini mi ??? Teşekkürler

Bimeks'e verimelisiniz onlar garantiye yollayıp değişim istesinler .
  • Öncelikle hayırlı olsun m2 güzeldir one mini alırsanız arayüzden başka bir fark bulamazsınız.değişim verirler sanırım garantiye verin siz.
  • Ege.. kullanıcısına yanıt
    Vodafone'dan aldığım için oraya gidiyorum ben onlar 3 ölü piksel dediler bana ben o yüzden söyledim.
  • Garanti belgesinde aynısını isteme hakkımım varmış yenisini verirlermi? Garantiye şuan veremem İstanbul da olmicam en az 20 gün tamiri diyo napçamı bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 18 Temmuz 2014; 12:42:02 >
  • Tamamdır teşekkür ederim başka seçenek yok gibi zaten
  • Bence siz hiç garantiyle falan uğraşmayın sorununuz yazılımsal gibi şu sim kart yuvasındaki reset tuşuna basılı tutup yeniden sıfırlamayı denediniz mi
  • Değişim yapılacak bir durum olduğunda hemen değişim verirler.30gün'den fazla sürebilir değişim kısmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Dün aldık kardeşime forumda açmıştım kamerasına bakıyorum panorama diye birşey yaptım nasıl diye bakım dedim seçenekler galeriye girerken ekranın yarısı mavi olup geliyor sadece panorama da oluyo 5 fotodan 3 öylebirde fotolar eksik yarım yarım çıkıyo rehberde girince donuyo kameradan çıkınca menü ana menü kocaman oluyor herşey üst üste geliyo baya gıdik tel sıfır mı verirler daha 48 saat olmadı yani garanti belgesini de aynısıyla değişim vardı veya üstüne biraz daha katıp HTC one mini mi ??? Teşekkürler

Hafıza kartınızda problem var sanırım

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.