Şimdi Ara

SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.445
Cevap
16
Favori
99.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısınız hafıza kartı'da yapabilir.
  • arkadax A kullanıcısına yanıt
    Öyle şeyler olunca çıkarttım simi hafıza kartını falan kurcalamadım o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım benim demek istediğim bence bir deneyin zararı olmaz , ilk sefer vodafone da incelerken cihaz donmuştu vodafone yazılımı yüzünden görevli gelip dediğim tuşa basılı tuttu yeniden resetlenerek açıldı isterseniz deneyin
  • lostangel kullanıcısına yanıt
    Hafıza kartını çıkartıp demedim aynı sorun hatta fotoğraf yarım çıktı sağ taraf simsiyah

• Tek yol garanti ozaman.
  • Hocam garantiye götürdük değişim yaptılar Xperia Sp aldılar nasıl telefon iyi mi bilemedim de m2 den iyi değil galiba

• Sp ile değişimmi yapıtınız. ? keşke yapmasaydınız eski nesil bir cihaz kitkat geliceği bile kesin değil.SP hayrlı olsun.
  • Konu Güncell.
  • Bencede öyle testlerinde bile asphalt7 vardı karışmak istemedim sonra senin yüzüne böle şöyle dicek sağolun sizede yardımlarınızı için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 18 Temmuz 2014; 19:56:17 >
  • Ne demek sonuçta telefon alıyoruz. Sp'de iyidir üzmez adreno 320gpu'su felan var ama işte kitkat düşündürücü biraz.L'de ise ümit yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkadax

Maalesef şuan yeniden kontrol ettim ekran koruyucu olmadan ölü pixel dediğim şeyin haricinde gri ekranda sağ üst köşeden ortaya doğru bir iz var gölge gibi tamamen farklı bir problem yani o yüzden değişmesini istemem lazım şimdi ben bunu bimeksten alalı 3 hafta bile olmadı şuan bimekse mi gitmem lazım değişim için kesin uğraştıracaklar ama yok 20 gün 30 gün vallaha pişman ettiler

Ekranín sag kosesinde biraz ortada sanki mor gibi. Belli olmayan ama orada olan bir oz bar dimi bendede var napcaksiniz

• Sp utançtır ben o telefonu alıp dışarda gezemem tasarım 0

• batuakgn kullanıcısına yanıt
    Ya ben geçen öylesine şu test programını indirdim bilirsiniz ekranı tamamen tek renkle kaplıyor , yoksa öyle normal kullanırken farketmem mümkün değil neyse sadece simsiyah ekranda full parlaklık ve gece bakıldığında görülebilecek üç tane mikroskopik nokta var ama ölü pixel olduğundan emin değilim hala çünkü beyaz ekranda tamamen kusursuz o yüzden çok sorun etmedim ardından diğer renklere bakarken gride gölge gibi bir şey farkettim ama sadece gri ekranda çok ilginç yani dedim böyle kullanmam kafama takılır diye sonra araştırdım bu tarz şeyler bariz belli olmayınca sorun sayılmıyormuş anlaşılan yani ihmal payı denebilir hiç bir cihaza %100 mükemmel diyemezsiniz sonuçta insan yapımı o yüzden tekrar düşündüm bimekse götürsem servis diyecekler şöyle böyle 1 ay uğraştırıp geri gelecek cihaz hatta iyice bozacaklar belki hani bimeks direk mağazadan buyurun yenisi dese tamam ama boş zaman kaybı olacak o yüzden böyle testin haricinde fark edilmiyorsa sıkıntı yapmayın

• arkadax A kullanıcısına yanıt
    O kısmın fotoğrafını atarsanız sevinirim.O zaman birşeyler söylerim.
  • Arkadaslar selamlar aranıza katılmak istiyorum telefonu beğendim ama en uygun nerden alabiliriz acaba güncel bir kampanya var mı? Beyaz renk ve tek hatli modelinden almak istiyorum.

• Hsnyksr H kullanıcısına yanıt
    Kampanyalı olarak vatan bilgisayar'dan alabilirsiniz tek hatlı ise vodafone'da var.

-http://www.vatanbilgisayar.com/sony-xperia-dual-akilli-telefon-beyaz.html
    -http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/handset/sony-xperia-m2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 20 Temmuz 2014; 0:01:19 >
  • Fiyatlar genelde 999 tl :) bakalım kampanya ile 800 tl civarına denk getirsem bu cihaz icin daha mantıklı bir rakam gibi.guzel cihaz ama beğendim bir kac gun icinde alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hsnyksr -- 23 Temmuz 2014; 5:59:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Dün aldık kardeşime forumda açmıştım kamerasına bakıyorum panorama diye birşey yaptım nasıl diye bakım dedim seçenekler galeriye girerken ekranın yarısı mavi olup geliyor sadece panorama da oluyo 5 fotodan 3 öylebirde fotolar eksik yarım yarım çıkıyo rehberde girince donuyo kameradan çıkınca menü ana menü kocaman oluyor herşey üst üste geliyo baya gıdik tel sıfır mı verirler daha 48 saat olmadı yani garanti belgesini de aynısıyla değişim vardı veya üstüne biraz daha katıp HTC one mini mi ??? Teşekkürler

Mrb
    diğer problemleri bilmemde panorama fotoğraf çekerken foto tuşu basılıyken telefonu 180 derece döndürmeniz gerekli.
  • Konu Güncell.
  • Arkadaşlar, kamerada video çekerken kendi kendine focus yapıyor. görüntü bir netleşiyor bir bulanıklaşıyor bu neden kaynaklanıyordur. kamera ayarlarına filen baktım ama bir seçenek bulamadım?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.