Şimdi Ara

SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.445
Cevap
16
Favori
99.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Otomatik olarak focuslamaya çalışıyor kamera çekerken kamerayı döndürmeden odaklıyacağınız yere doğru düz durursanız tek orayı odaklar.
  • erhangorgun kullanıcısına yanıt
    Kameradayken aşağıda bir buton varya kamera modlarını seçtiğimiz eğer orada süper otomatik yazıyorsa ayar yapamıyorsunuz ama elle modunu seçerseniz ayarlardan bir çok seçeneğini aktif ediyor, netleme modu seçeneği var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadax A kullanıcısına yanıt
    Keşke biz manuel olarak odaklama yapabilsek.
  • Aslında bu iyi olmazdı o zaman sürekli dokunup durmak gerekir bu sefer de video çekmek işkence olur bence en iyi şekilde ayarlıyor cihaz yani
  • Güncelleme gelmedi hala :(

• Ekran goruntusu nası alıyoruz?

• Emirayk2 kullanıcısına yanıt
    T2'yede gelmedi dual modele verildi tr'de kullanılanı m2 ile birlikte vericekler onu bekliyorlar.
  • Xperia m2 sınıfında en iyi ekrana sahip.KANIT var.Buyrun az ingilizcesi olan anlar zaten.Bazı yerlerde nexus 5'i bile geçiyor.
    SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 22 Temmuz 2014; 0:57:40 >
  • arkadax A kullanıcısına yanıt
    netleme modunda 3 seçenek var. üçündede denenedim yine aynı fark eden birşey olmadı.
  • odaklamada bir sorunun yok. normal video çekerken kendi kendine odak yapıyor. videoyu izlerken resmen belli oluyor. bulanıklaşıyor netliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhangorgun -- 22 Temmuz 2014; 21:32:52 >
  • afklm A kullanıcısına yanıt
    Ses kısma ve power tuşuna aynı anda basılı tutarsan çeker.

• merhaba arkadaşlar... Şimdi ben kendim z1 kullanıcısıyım sımdı bır tane de m2 almayı düşünüyorum kardeşime. Merak ettiğim ise sony smartband m2'de kullanıyor mu? sony'nın kendi sitesinde uyumlu cihazlarda yok ama makaleler okudum m2nin partneri smartband falan yazmışlar. tereddütte kaldım eğer kullanan arkadaş varsa ya da bana kesin bir kaynak gösteren olursa çok sevinirim. iyi forumlar arkadaşlar ...
  • joshua666 kullanıcısına yanıt
    Evet uyumlu hatta tanıtım filminde bile var.
    -https://www.youtube.com/watch?v=Hgm7sPbXeVk
  • yakın zamanda ben de m2 almayı düşünüyorum deneme fırsatım olmadı fakat aklımı kurcalayan bir iki nokta var. ilk olarak işlemci çekirdek hızı olarak yavaş gibi geldi sıkıntı yaratır mı? ikinci olarak da ekran çözünürlüğü gerçekten düşük ve led bile değil, ekran hakkında yorumlarınızı alabilir miyim? şimdiden teşekkürler
  • pisZ3nci P kullanıcısına yanıt
    Bir önceki mesajımda'ki resme bakabilirsiniz ekran sınıfının en iyisi.hız olarak her oyunu rahat bir şekilde oynadım.ve alırsanız sizi üzecek bir telefon değil.
  • Telefonu alalı bir hafta kadar oldu, bir çok açıdan çok güzel fakat bir iki problemi varki biraz canımı sıktı.

Ekran hassasiyeti çok iyi ama bazen abartıyor sanki, tivitlere bakarken hemen favori yıldızı işaretleniyor, çok hassas :)

Sol kulağımda konuşurken sensör tam kapanmıyor galiba, ekran açılıyor ve bluetooth veya wifi kapanıp açılabiliyor.

Bir de ısınma problemi var galiba. Konuşmada veya telfonu biraz kullanınca kamera kısmında ısınma biraz aşırı oluyor sanki. Böyle bir problemi olan var mı acaba?

Listeye eklerseniz sevinirim.
  • konudaki mesajları incelemiştim hocam daha önceden, yorum için teşekkürler bu arada
  • arkadaşlar bende bu telefonu turkcell alacağım sanırım. performansı nasıldır mesela asphalt 8 de filan medium da kasıyoru mu? bide ekran çözünürlüğü gözünüze batıyor mu diğer telefonlarla kıyasla... şimdiden teşekkürler
  • bayram kadir B kullanıcısına yanıt
    YA arkadaş ekranı sınıfının en iyi ekranı hatta kanıtı var daha önceki mesajları okumuyormusunuz ? her oyunu rahat bir şekilde kaldırıyor google playda oynatamadığı oyun yok.
  • akaike A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun evet ekran çok hassas ancak benim başıma sensör ile ilgili bir sorun gelmedi.Bu arada sizde eklendiniz.Isınma olarak normal bir telefon kadar.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.