Şimdi Ara

Sony Xperia M4 Aqua'da Android 6.0 inceleme videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnceleme için, teşekkürler. Sanırım ilk incelemeyi yapan site sizsiniz, m4 kullanıcılarını unutmamanız güzel birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 31 Temmuz 2016; 23:04:01 >
  • Pek tercih edilmemesinin nedeni yazılımsal değil donanımsal olmalı galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

XPERİA E4G ye halen Android 5.1 verilmedi. GM 4G 5.1/6.0 ve şuanda test sürüm 7.0 destekli. En ucuz - 64 bit (nfc/radyo/mtk işlemcili) 4g cihazlı ama destek yok !!!!!

Kıyasladığın General Mobile telefonu Android One projesi cihazlarından. Güncellemeleri hemen alması normal.

i9000/i9250/nexus4/Lg optimus g / Gm1 / Gm4G kullandım.

Bu dediğin başka şey , SONY gibi bir firmanın yazılım departmanının zayıflığı başka.

E4G 'nin kamerası da kötü ? Bu da mı ANDROİD ONE programında olmaması kaynaklı?

Ayrıca LG NEXUS4 de bile yazılım kaynaklı eksikler vardı (4g yoktu yada anteni vb)

Sony E4G ile ucuz 4g cihaz ve 64bit için 5.1 verebilirdi demek istedim.

• Baska haber mi kalmadi Allah askina

• yazın bi kenara. çinli bi firmaya satacaklar yakında telefon bölümünü

• Sony xperia z2 kullanıcıydım ama bu telefonumdan sonra daha sony almam diye düşünüyorum ki sony şuan ki kafa yapısını değiştirmediği sürece, abi o nedir her telefon aynı tasarım her telefon da aynı özellikler değişmeyen yapı, yeni telefon çıkartıyorsun iç ve dış tasarımın aynı oluyor, bi alt telefonunun yaması gibi telefon birde yeni diye satıyorlar 2300 2500 tl para ile satışa çıkartıyorlar yama telefonları saçma sapan politikası var bu firmanın, z2 ile çok beğenmiştim ama ondan sonra çıkan tüm telefonları takip ettim de yok ya kullanıcısını sanki kandırır gibi satış politikası olmaması lazım böyle bi firmanın. Yenilikçi, kullanıcı memnuniyeti, malzeme kalitesi ve servislerine önem vermesi önem vermesi şart!

• ben simkartla ilginç bir deneyim yaşadım. vodafondan aldığım 3 ayrı orijinal simkarttan sadece birisini sorunsuzca takabildim M4'e. diğer ikisinden biri zorla oldu, öteki ise geri çıkaracağım diye az daha kıracaktım simkart yuvasını. vodafonun üç farklı boyutta simkartı olduğunu öğrenmiş oldum böylelikle ama simkart yuvasında da bence bir sorun vardı.
  • m4 kullanıcılarının marsmellowdaN en buyuk beklentisi tumleşik hafıza kullanma hayaliydi boylelikle telefonlar elde patlar nedir abi o hafıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Düşman başına bir cihaz. 8 GB hafıza ile gelir kullanıcıya 2 GB alan kalır. Sürekli %85 hafıza dolu deyip adamı uyuz eder. Kamerayı açarsin 2 saat açsam mı acmasam mi diye bekler.

@EnverPasha

Bende Xperia Z var. Z1 değil Z. Custom Rom ve custom kernel kurdum. Android 6 kurdum. M4 Aqua yı bilmem ama kamera, internet, herşey tıkladığım gibi açılıyor. Ayrıca ekrana çift tıklamayla ekran kilidi de açılıyor. 2 saatte %100 şarj oluyor. 1920x1080 ekran. 4.5G, NFC... Asphalt 8 gibi oyunlar hariç her ihtiyacımı karşılıyor. Süper telefon. Bir de ekran 5" yerine 6" olsaydı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 1 Ağustos 2016; 15:18:52 >
  • Telefona 2bin ya da 3bin tl vermeyenler icin ideal bir telefon. Ne bekliyorsunuz Allah askina. Ne kadar para o kadar kofte. Iyi yani Snapdragon ve Andreno kullanimi ve su gecirmez ozelligi. Musluk altina tutar sabunla yikardim. M5ten daha performansli.

Isiya gelirsek oyunda ve kamera ayarlariyla calistigimda Z5 te isiniyor. Haksizlik yapildigini dusunuyorum. Bu cihazin hedef kitlesi bir telefona ayni anda multi oyun yukleyenler degil. Siz olayi cok farkli degerlendiriyorsunuz. Siz 64gb hafizali cihazlara bakin. Fiyatlari 2bin civari.

Babam gibi kullanicilara yeter. Bir oyun, ve gerekli uygulamalar. Bu arada 16gb olsaydi daha iyi olurdu tabi, fiyati da iyi olurdu ;)

Bu cihazin suan satis fiyati 900TL

• Sony'i severim de bu tasarıma bakan kör olur arkadaş. İnsan biraz özenir. Adamlar telefonun içini bitirip dışıyla hiç uğraşmamışlar neredeyse.
  • 3 ay önce bunla Lumia 640XL arasında kalmıştım.Android'e geçsem mi diye düşünmüştüm iyi ki almamışım şuan memnunum.

• Yedek telefon olarak duruyor evde hiçbir uygulama kurmadan hafıza doluyor çünkü 8 gb nin 4 gb sinin sistem kullanıyor size 4 gb kalıyor. 1-2 şey kursanız hafıza dolabiliyor ama oyun uygulama kurmayacak birisi için gayet güzel bir telefon. Babaya hediye alınabilir mesela. android 6.0 almasıda çok iyi olmuş. Ucuza bulunursa alınabilir bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 3 Ağustos 2016; 2:26:32 >
  • Bir türk atasözü der ki: Sony pişmanlıktır :D

• Bu telefonda benim istediğim iki özellik olduğu için almaya karar verdim. Birincisi orta segmentte s600 işlemcinin üst modelinin olması. İkincisi de 2 gb ram ve stock androide yakın olması dolayısıyla rami Google konfigürasyonuna en yakın biçimde verimli kullanabiliyor olması. Çünkü google bir konfigürasyon yapıyor ama üreticinin ekleyeceklerini düşünemeyeceği için ram bir süre sonra saçmalamaya başlıyor.

Telefonda oyun oynamaya karşıyım zaten. Hafızası yetmiyor diyenlerle şarjı yetmiyor diyenler aynı kişiler. Önce elinizdekini telefon gibi kullanmayı deneyin olmadı bu modeli almamanız gerekiyor zaten yapacak bir şey yok. 8 GB depolama bu cihazı akıllı telefon olarak kullanmak için yeterli. Küçük çaplı oyunlara da yetiyor. Size kalan bellek 3,5 GB civarında.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Sony skandal bir firmadır, Türkiye'de ki telefon baronlarına özel 8GB bu cihazı getirip binlerce kişiyi dolandırdılar, 16GB ve hafıza birleştirme hemen gelecek diye.

Android 6 geldi hala hafıza fln birleşmedi, güncelleme yaparken bomboş telefon hafıza yok diyor.

Sony övmeyi bırakın artık, Sony istediği kadar reklam yaptırsın telefon sektöründe bitme noktasında.

Gerçekten Türkiye gibi ithalat ülkesinde artık her sektör çetelerin elinde ve bu çeteleri yöneten baron tarzı adamların elinde. Adamlar büyük oynuyor ve piyasayı kitliyorlar. Yani bütün ithalat yaapnlar danışıklı olarak 16 GB modelini getirtmiyorlar ve 16 GB fiyatından bile yukarda satıyorlar. iki kattan bile fazla kazanıyorlar.

• E4g'ye lollipop bile gelmedi nasıl bir firmasın sony?

Her telefona güncelleme vermelisin istersen giriş olsun istersen premium olsun her telefona vereceksin.

Kronik sorun vardı tel kendi kendine şarjı boşaltıp kapanıyordu.Sen nasıl bir firmasın?Stamina kapatınca Allah tan düzeldi.

Sony pişmanlıktır.

O kadar android açığı çıktı yok stagefright...
    Yok güncelleme yok.Root bile edilmiyor güncellemeyle onu bile kapatmışsın.

4 gb hafıza var 8 demişsin.Cihazın yavaş şarj ediyor sen nasıl bir firmasın sony?O kadar kısa şarj aleti koymuşsun lanet olası hıyar sony.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 8 Ağustos 2016; 19:45:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: fthkn

Bu telefonda benim istediğim iki özellik olduğu için almaya karar verdim. Birincisi orta segmentte s600 işlemcinin üst modelinin olması. İkincisi de 2 gb ram ve stock androide yakın olması dolayısıyla rami Google konfigürasyonuna en yakın biçimde verimli kullanabiliyor olması. Çünkü google bir konfigürasyon yapıyor ama üreticinin ekleyeceklerini düşünemeyeceği için ram bir süre sonra saçmalamaya başlıyor.

Telefonda oyun oynamaya karşıyım zaten. Hafızası yetmiyor diyenlerle şarjı yetmiyor diyenler aynı kişiler. Önce elinizdekini telefon gibi kullanmayı deneyin olmadı bu modeli almamanız gerekiyor zaten yapacak bir şey yok. 8 GB depolama bu cihazı akıllı telefon olarak kullanmak için yeterli. Küçük çaplı oyunlara da yetiyor. Size kalan bellek 3,5 GB civarında.

Oyun yüklü değil yüklemem de.

Ancak 8GB dahili hafıza yetmiyor, bu ayrı bir olay.

Bugün bir Snapchat bile 190mb olmuş, kullanmıyorum arada takip fln işte izlemek için.

Facebook'u kuracak yer yok, Here Maps 400MB civarı zaten.

Messenger var, whatsapp var, instagram var, twitter var, swarm var, ee yer yok telefonda.

Ama bu tür uygulamaları aynı anda kullanan kişi sıkı kullanıcı demektir. Zaten bu cihazla işleri olmamalı. Bana yetiyor. Nexus 4 zamanlarında çok sık kullanırdım dediğin biçimde depolama düşükse yan gözle bile bakmazdım o ürüne. Ama itiraf etmeliyim ki ben doydum artık bu tür olaylara. 8 GB bir cihazım var yetiyor ama ram az olduğu için değiştirip M4 aqua aldım. Benim için konu artık daha çabuk kapanıyor. Eskiden aylarca cihaz arardım inceleme videolarını izlerdim, oyun oynama video izleme performans ile ilgili videolara bakardım, falan filan ama artık doydum ve bunlara kafayı vermek bende bıkkınlık yaratıyor. O yüzden temel kullanıcı için üretilmiş bir model. 16 GB modelinin Türkiye'ye gelmemesi ise sahtekarlık. Bir çok markada da aynısını yapıyorlar. Mesela LG G4 Stylus modelini çok beğendim. Ekran 720p ama çok temiz bir görüntü kalitesi veriyor. 2 GB ram modeli üretilmiş olmasına rağmen Türkiye'ye sokulmamış. Yurtdışı fiyatlarına bakıyorum Türkiye'deki 8 GB 1 GB ram modeliyle aynı fiyata satılıyor.

• Ulan herkes güncellemiş benim m4 neden güncellenmiyor yaaaa hafızada var şu an anlamadım gitti derleme numarasıyla felanmı alakalı

• sakın almayın satana kadar her tür yalakalığı ediyorlar telefon kapanıyor ilk gününde

servis sorun yoktur diyor

servise gidip kendine teknisyen diyen kişiyi zorla yanınıza alıyorsunuz önünde kapandığını göstermek zorundasınız inanmıyor kendi simkartını takıyor gene kapanıyor

herif gene inamıyor içeri gidiyor gelip görünüşte bir şey yok sorunlu diye kabul yapamam diyor
    dedimki ozaman iade alacaksın 7 gün içinde iade hakkım var yok öyle işlemiyor diyor

sonra çileden çıkıyorsunuz lan ben bunu telefon diye kullanmayacaksam ne diye paramı aldınız diye faturayla üzerine yürüyünce değişimi iadeyi kabul ediyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.