Şimdi Ara

SONY XPERİA M5 1600 TL NASIL ÇÖPE ATILIR? (Mutlu Son) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sanırım mert Sinan adlı kanalda buldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence başka marka bi telefon alın.

Bende Z3 kullanıcısıyım telefonun 10.ayında başına gelmeyen kalmadı.Kamera lensine toz mu kaçmadı,telefon su mu geçirmedi,uçak modunda olmadığı halde servis yok yazısı mı yazmadı.Ayrıca telefonun 20mp olmasına bakmayın rezalet çekiyo adamlar Z1'den beri aynı kamera lensini kullanıyomuş.Bunları bilsem tövbe almazdım.
  • Sony pişmanlık değildir kardeşim sonyde mediatek pişmanlıktır aklında bulunsun z5c aldım sd810 var çatır çatır çalışıyor m5 ve c5 bok gibi
  • cmozgn2761 C kullanıcısına yanıt
    Bok gibi derken?
  • Para iadeni al hemen hepsiburada.com'dan 80 tl ekleyerek Z5 Compact(aslında Z3 Plus da alabilirsin ama sorunları vardı hala daha devam ediyor mu garanti edemem) veya 185 tl ekleyerek Z5 alabilirsin. Samsung alıcam dersen aynı paraya Galaxy Note 4 alabileceğin gibi 70 tl ekleyerek Galaxy S6 da alabilirsin. Param artsın biraz dersen de LG G4 32 GB 1340 tlye alabilirsin.
  • Gerçi tekrar M5 alınmış yorumları okumadan yazmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Bok gibi derken?

ergen iste herseye kendi sifatiyla hitap esiyor

• arizaeren A kullanıcısına yanıt
    Ben telefondan memnunum parasının hakkını veriyor gayet de güzel iyiki almışım

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Ben telefondan memnunum parasının hakkını veriyor gayet de güzel iyiki almışım

kesinlikle oyle. ilk serilerin sorunlu olmasina ben de karsiyim. tr gibi ulkeleri deneme olarak goruyorlar. burada nasilsa degisim yapilmiyor kolay kolay, bu tarz haksizliklar olay olmuyor e sorunlu serileri yolla gitsin. bu sadece sony nin degil diger markalarin da politikasi. ancak hakkini da yememek lazim. su anki seriler sorunsuz ve gayet basarili

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.