Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim markayi kotuledigimi iddia eden arkadaslar bu marka evet benim basima gelen duruma gore KÖTÜ HEMDE BERBAT cok merak ediyorum sizin basiniza boyle bir is gelse ne derdiniz marka cok iyi ama benmi şanssizim diyecektiniz elinizi biraz vicdaniniza koyunuz evet sanssizlik yasamissiniz demek en kolay herkesin soyleyebilecigi tarz kelimeler
    . buradan cihazi sorunsuz olan arkadaslara sunu soyleyebilirim benim tahminim 10/4 sorunlu olan bu cihazlarda 6 lik sansli olan taraftasiniz keyifle kullanin derim ve asla ve asla cihazla ilgili sorunlarda bizzat elden teslim ediniz ve SONY yetkililerinin versiyon kontrolu harici hicbir soyledigine itibar etmeyiniz.....ben onlari dinledim telefondan oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maykey -- 26 Aralık 2015; 1:41:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_king

@maykey
    Artık saçmalamayı kesin lütfen!
    Xperia M5 1500TL den satışa çıktı.Ve halen de 1400TL altına Sony Eurosa garantili bulmanız çok güç.1200TL ye M5 buldum sanıp alırsanız her türlü illegal sorunu yaşamanız olası.
    Siz sıkıntı yaşadınız diye herkes sıkıntı yaşamıyor.Cihazı karalamaya çalışmayın artık.Genelleme yapmanın faydası yok.

SONY çalışanı gibisiniz ben size hep SİZ diye hitap ettim "şaçmalama " kelimesi size hiç yakışmadi bakın buradan söylüyorum tekrar bunlar müşterisinin yanında durmuyorlar amacım insanların bilinçlenmesi İŞPORTA mantığı ile hareket edenlerin bile bunlardan daha dürüst ticaret yapması çok zor şartlarda kazanılan bu paraların bunlara kaptırılmaması siz diyorsunuzki şansızlık yok böyle birşey alındıktan 2 saat sonra arıza yapan SONY XPERİA M5 cıhazıma KIRIK TESPİTİ YAP GARANTİ DIŞI BIRAK 352 tl HESAP CIKSIN SONRA SİZ BANA SAÇMALAMA ŞANSSIZLIK DE dediğm gibi benimniyetim insanlar gorsun okusun neler yaşandığını,,,,,,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün telefonu 2 amperlik adaptörle şarj ettim arkadaşlar %40A kadar gayet normal kullandm ancak bi baktm %40tan bi anda %10A düştü neden olabilir ve alalı 1 hafta oldu halen bataryasının tam oturduğunu söyleyemem

• maykey kullanıcısına yanıt
    Bu konu da defalarca olumlu olumsuz her türlü eleştirinizi iletiniz diyorum zaten.Fakat siz kişisel şikayetinizi artık markayı karalama boyutuna taşıdığınızı düşünüyorum.
    Burada sorun yaşayan arkadaşlarla etkileşim İçerisindeyiz sürekli.Ve şahsım adına biraz olsun fayda sağlamaya çalışıyorum.Birbirimize yardımcı oluyoruz.
    Lütfen size karşı hususi bir hiddetim olduğunu düşünmeyiniz.Saygıda hiçbir zaman kusur etmedim bende size karşı.Lakin aynı mesajları defalarca yazmanında ne yazık ki bir faydası yok.Sony yetkilileri ile iletişim kurmaya çalışın.Umarım sorununuz en ivedi şekilde çözümlenir ve memnuniyetsizliğiniz sonlanır.Ne diyebilirim ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_king -- 26 Aralık 2015; 14:24:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_king

Bu konu da defalarca olumlu olumsuz her türlü eleştirinizi iletiniz diyorum zaten.Fakat siz kişisel şikayetinizi artık markayı karalama boyutuna taşıdığınızı düşünüyorum.
    Burada sorun yaşayan arkadaşlarla etkileşim İçerisindeyiz sürekli.Ve şahsım adına biraz olsun fayda sağlamaya çalışıyorum.Birbirimize yardımcı oluyoruz.
    Lütfen size karşı hususi bir hiddetim olduğunu düşünmeyiniz.Saygıda hiçbir zaman kusur etmedim bende size karşı.Lakin aynı mesajları defalarca yazmanında ne yazık ki bir faydası yok.Sony yetkilileri ile iletişim kurmaya çalışın.Umarım sorununuz en ivedi şekilde çözümlenir ve memnuniyetsizliğiniz sonlanır.Ne diyebilirim ki...

Samimiyetinize inancim sonsuz ben musteri temsilcisi ile defalarca konustum kisaca ifade edeyim soylenenleri uzgunuz garanti disi 352 tl odeyeceksiniz onlar yardimci olmayip hafife alinca elbette bende markayi kötüleme yani reklamasyon hakkimi kullaniyorum olay bundan ibarettir

• Bu telefonu almayı cidden istiyordum forumda ki 2 ana konuyuda takip ediyorum ama ikiside şikayetlerde dolu.. Bazen gerçekten her 10 telefondan 9 unun problemli olduğunu düşünüyorum. Bir kişide çıkıp telefonu aldım sorunsuz şakır şakır kullanıyorum sorularınızı alayım dese de rahatlasam biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: lalala25

Bu telefonu almayı cidden istiyordum forumda ki 2 ana konuyuda takip ediyorum ama ikiside şikayetlerde dolu.. Bazen gerçekten her 10 telefondan 9 unun problemli olduğunu düşünüyorum. Bir kişide çıkıp telefonu aldım sorunsuz şakır şakır kullanıyorum sorularınızı alayım dese de rahatlasam biraz.

Kardeşim ben telefonu alalı 5 gün oldu şu an gayet memnunum arkadaşların sorunu bende yok ama ilerde olur mu bunu göreceğiz benim şu an tek sıkıntım şarj %20 den sonra gözle görülür derecede hızlı tükeniyor onunda bir güncelleme ile düzeltileceğini umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StringerBelll -- 26 Aralık 2015; 19:59:31 >
  • lalala25 kullanıcısına yanıt
    Her iki M5 konularında da telefonu sorunsuz kullandığını ifade eden kullanıcılar mevcut.Bu biraz da psikolojideki "algıda seçicilik" ile ilgili.Siz neyi görmek isterseniz neyle ilgileniyorsunuz onunla alakalı mesajları görmeniz çok olası bir davranış.Aynı şekilde Xperia M5 kullanıp memnun olanlardan biriside benim.Belkide şanslı yüzdelikteyim.
  • Bende Rev 3 kullanıyorum ve kapanma sorunu olmadı birde geçenlerde gelen aramalarda sesim gitmiyor demiştim onu çözdüm sorun LTE den miş. 4g şuan için kullanımda olmadığı için şebeke sorunundan dolayı yapıyordu sanırım 3g ye geçince düzeldi.

Birde benim telefonun bataryası düzeldi sanki ne bileyim çok uzun süre gitmeye başladı

Evden merkeze gidene kadar (22 km) müzik dinlerim ve 100 de 100 iken yüzde 80 lere kadar düşerdi ama şimdi yüzde 95-96 falan oluyor

Bende telefondan memnun olanlardanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 26 Aralık 2015; 21:21:35 >
  • Arkadaslar telefonumu kargodan kontrollu olarak teslim aldim ŞOKTAYIM..sebebi sudur tekefonumda tekbir cizik yok birakin ekran kirigini birinin bana ŞAKA yaptigini dusunmeye basladim aldigim bayiye goturdum GÜLDÜLER ŞAKAMI dediler...eger atmayi becerebilirsem fotolarini atacagim buradan... ancak aldigim bayi bu hafta toplamda 5 tane sattigini 3 tanenin kapanma arizasi yuzunden geri geldigini ve 3 nunde gold rengi oldugunu soylediler mmc kart girisi kirik dedikleri yer tlf karti ve mmc kartinintakili oldugu yerdeki plastik saglam ancak cift tirnak olmasi gereken iceri giris yerinde tek tirnak var ve kopma falan yok resmen orjinal gibi bana teli satan yetkili kartimi satarken
    direkt kutudan cikardigi telefonun o kismini cekip cikardigini bunun bir kirilma olmadigini o kismin eger bu bir hata ise oyle oldugunu soyledi bende baktigimda acaba hatali bir ilk acis yada benim hatam mi diye baktigimda gercekten orada nokta kirik vb birseyin olmadigini gorduk telefonu servise gidecek arladaslar egerki telefonu turkcell harici bir operatorden aldilarsa kesinlikle K.V.K ya gondermesinler 2 mm lik olmayan hicbir onemi bulunmayan plastik parca yuzunden telefonuma oncek ekran kirigi darbe almis kullanici hatasi teshisi koyup ekran degisimi istiyor ne alaka ise anlayamadim iste bu yuzden SONY ürununun arkasinda durmuyor diyorum k.v.k ne derse ona inaniyor musterisine asla elimde SONY den garip bir yurtdisi numarayla beni arayan musteri yetkilisiyle yaptigim telefon gorusmesi var orada beni telefonu kirdigimi ima eden ekran darbeli soylemiolmadi SONY bu guzel telefonu ürünün ve tuketicinin yaninda olmayarak dibe çektin kaldiki bu telefonu bende ozelliklerini inceleyerek ve begenerek aldim ama hersey ürün değil urunle ilgili bilgi sahibi olan bir firma ve yetkili donanimli teknik servis lazim mutluyum telefonum o kutudan ciktigindada oyle olan 2mm lik plastik parca haric tam kiriksiz darbesiz ciziksiz olarak geldi atabilirsem fotolarini paylasicam sizlerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maykey -- 26 Aralık 2015; 21:35:55 >

• Merhabalar arkadaşlar m5 i yaklaşık 3 hafta önce satın aldım. Ve 4 gün öncesine kadar kameranın açılmama sorunu , Google playden atma sorunları , şarjın % 20 den sonra gözle görülür daha hızlı tükenmesi , çekim kalitesinde bence oluşan sorunlar ( düşük çekim kalitesi ) , flaşh ın açılmama sorunu ( kameranın yanındaki flaşdan bahsediyorum ) belki unuttuğum bir kaç sorun daha vardır. Bunlarla idare ediyordum taaki 4 gün önce hastahaneye giderken İnternet açık müzik dinliyordum telefon kapandı ve açılmadı aklıma direk herkesin yaşadığı sorun geldi yinede her yolu denedim telefon açılmadı akşam üstü hastahaneden eve geldim tabi arayanlar ulaşamadı. Şarj a taktım telefon açıldı ve daha %91 şarjı vardı ki sabah evden çıkmadan çok önce şarjdan çekmiştim. Her soruna yazılımsal dedik eyvallah dedikde kapanıp açılmamak nedir ? . Telefonum REV 4 siyah sony center dan aldım. Kamerası 0.3 sn de focus yapıyor diyorlar kamera açılmıyor ve makro çekimde telefon focus yapmakda bile zorlanıyor yapamıyor. telefonu 3 gün önce aldığım sony center a geri verdim sıkıntılarını bildirdim onlar da servise gönderecekler bakalım ne olacak sizleri yine bilgilendireceğim. Ayrıca benim telefonda ekranın sol üstünde iki tane başta olmak üzere bazı yerlerinde ışık süzmesi vardı. Tabiki bu sorunuda ilettim hep birlikte göreceğiz sonuçları.
    3 haftalık deneyimim çok iyi değil çünkü yukarıda yazdığım sorunlardan ötürü sıkıntılar yaşadım.
    Not : teknolojiden anlamayan boş bir insan değilim ama arkadaşlar telefon gerçekden sorunlu inşallah sizler yaşamazsınız veya yaşayan arkadaşlarım biran önce kurtulursunuz ya sonyden yada bu sorunlardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: themakina

Merhabalar arkadaşlar m5 i yaklaşık 3 hafta önce satın aldım. Ve 4 gün öncesine kadar kameranın açılmama sorunu , Google playden atma sorunları , şarjın % 20 den sonra gözle görülür daha hızlı tükenmesi , çekim kalitesinde bence oluşan sorunlar ( düşük çekim kalitesi ) , flaşh ın açılmama sorunu ( kameranın yanındaki flaşdan bahsediyorum ) belki unuttuğum bir kaç sorun daha vardır. Bunlarla idare ediyordum taaki 4 gün önce hastahaneye giderken İnternet açık müzik dinliyordum telefon kapandı ve açılmadı aklıma direk herkesin yaşadığı sorun geldi yinede her yolu denedim telefon açılmadı akşam üstü hastahaneden eve geldim tabi arayanlar ulaşamadı. Şarj a taktım telefon açıldı ve daha %91 şarjı vardı ki sabah evden çıkmadan çok önce şarjdan çekmiştim. Her soruna yazılımsal dedik eyvallah dedikde kapanıp açılmamak nedir ? . Telefonum REV 4 siyah sony center dan aldım. Kamerası 0.3 sn de focus yapıyor diyorlar kamera açılmıyor ve makro çekimde telefon focus yapmakda bile zorlanıyor yapamıyor. telefonu 3 gün önce aldığım sony center a geri verdim sıkıntılarını bildirdim onlar da servise gönderecekler bakalım ne olacak sizleri yine bilgilendireceğim. Ayrıca benim telefonda ekranın sol üstünde iki tane başta olmak üzere bazı yerlerinde ışık süzmesi vardı. Tabiki bu sorunuda ilettim hep birlikte göreceğiz sonuçları.
    3 haftalık deneyimim çok iyi değil çünkü yukarıda yazdığım sorunlardan ötürü sıkıntılar yaşadım.
    Not : teknolojiden anlamayan boş bir insan değilim ama arkadaşlar telefon gerçekden sorunlu inşallah sizler yaşamazsınız veya yaşayan arkadaşlarım biran önce kurtulursunuz ya sonyden yada bu sorunlardan.

Öncelikle gecmis olsun telefonunuzun rengini nedir? Bunu sormamin sebebi ilginc ama bu sorunu ozellikle kapanma sorunuyla ilgili ulastigim kisiler hep rengin gold oldugunu belirtmislerdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maykey -- 26 Aralık 2015; 23:05:17 >

Yazıda da belirttiğim gibi SİYAH
  • quote:

Orijinalden alıntı: themakina

Yazıda da belirttiğim gibi SİYAH

evet atlamışım bana satiş temsilcisinin söylediği rafa kalktı çünki çok net genelleme yapmıştı sadece gold diye ....bu telefonlarda görüldüğü gibi ciddi anlamda bir problem var umarım SONY konuya el atar ancak görüşüm yaşadıklarımdan sonra kesinlikle ve kesinlikle hiç bir şey
    yapmayacağı yönünde bizler yani onlara güvenen tüketicile
    r bu hale getirdik bu telefonları tabiki onlara göre elektronik birazd
    a şans işi diyen bir firmadan bahsediyoruz......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maykey -- 27 Aralık 2015; 16:26:16 >

• cihazla ilgili sorun yaşayanlar 1dk nızı ayırarak bu telefonların toplatılmasını sağlayabiliriz 100 e imza ile girişim başlayacaktırhttps://www.change.org/p/t-c-g%C3%BCmr%C3%BCk-ve-ticaret-bakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-sony-xperia-m5-modeli-toplatilsin

Toplatılsın mı yok artık daha neler.Abartmayın lütfen.Her markanın çeşitli modellerinde buna benzer sorunlar yaşanabilir.Hiçbir telefon kusursuz değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_king -- 31 Aralık 2015; 11:52:15 >
  • Arkadaşlar rev 3 veya rev 4 nedir biri bana açıklayabiir mi ?

Hocam geçmiş olsun öncelikle. telefon Hangi kargo ile gelmişti size.

• Artık telefonda ne kamera hatası ne de herhangi bir başka hata almıyorum aktif olarak kameradaki + tuşu bile sorunsuz bir şekilde çalışıyor

• meneter kullanıcısına yanıt
    Rev'den kasıt revizyondur.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.