Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %49 şarjın yarım saat radyo dinlemekle %44 düşmesi normal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadarmi kotu bu telefonun bataryasi peki c5 ultra nasildir

• ibrahim0606 İ kullanıcısına yanıt
    Xperia C5 Ultra'nın bataryası 2950mAh di yanılmıyorsam.Ama o da 6" olduğu için aşağı yukarı aynı bir şarj performansı sunacaktır.

• maykey kullanıcısına yanıt
    s.a. aynı sorun bende de oldu dün, telefonun üçüncü günü çat diye kapandı ancak şarja takınca açıldı, araştırdım birçok kullanıcı şikayetçi bu konudan, şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum tekrarlarsa :((
  • Benim değişim talebim onaylanmış. KVK takip sayfasında şöyle yazıyor: "Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın değişim talebi üretici firma tarafından onaylanmış olup, yeni cihazın servisimize iletilmesi beklenmektedir"

Umarım kısa sürede gelir ve aynı sorunları yaşamayız.
  • nurtopu gibi bir sorunum daha var, telefon tuş kilidindeyken internetini kapatıyor, whatsapp tan gelen iletileri bildirmiyor, telefonu elime alıp tuş kilidini açınca bildirimler hücum ediyor.. dünden beri araştırdım çözüm bulamadım henüz..
  • Arkadaşlar 1 ay içinde eğer yeni gönderdikleri değişim cihazı da aynı problemleri verirse para iadesi isteme hakkım var mı? Yoksa illa 4 kere servise gitmesi mi gerekiyor?
  • WiLDeR2010 kullanıcısına yanıt
    Stamina Modu'ndayken ekran kapandığında Wifi ve veri akışı kapanıyor.

• real_king kullanıcısına yanıt
    stamina modunda değil telefon hocam
  • Kardesim ayarlarda gormustum sanirim bence veri ayarlarini falan bi kontrol et

• Benim telefonun sarji gayet iyi dayaniyordu sanirim siz kullanma kilavuzundaki notu okumadiniz telefonu aldiginizda %50 gibi sarji oluyor bu soklamayla doldurulan batarya.telefonunuzun sarji tamamen bittikten sonra hic acmadan 12 saat kadar sarj edilmesi gerekiyor boylece batarya omrude uzamis oluyor. Tabi kullanmanizada bagli

• korayalttantire K kullanıcısına yanıt
    4 değil 3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

4 değil 3

Son düzenlemeyle 4 oldu diye biliyorum.
  • Brkybgdtli B kullanıcısına yanıt
    12 saat şarj edilmesi gerekli değildir. Telefon batarya dolu uyarısı verdiğinde şarjdan çıkarılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: WiLDeR2010

s.a. aynı sorun bende de oldu dün, telefonun üçüncü günü çat diye kapandı ancak şarja takınca açıldı, araştırdım birçok kullanıcı şikayetçi bu konudan, şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum tekrarlarsa :((

kardeşım aldığın yer eğer bir turkcell bayi ise oraya ilet muhtemelen k.vk ya gönderecekler eğer avea ,vodafone veya teknoloji market ise teleservis gönder doa kapsamında değişim talet et....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba bende sony m5 kullanıcısıyımda, arada sırada şu hata ile karşılaşıyorum , güç tuşuna 4 5 kere basıyorum 6.da açılıyor ve bazen kamera başlatılamadı diye hata alıyorum ben bu hatalar yüzünden telefonumu kvk versem telefon değişimi yaparlar mı ? ve değişimden gelen telefondada aynı sıkıntıları yaşar mıyım bi fikriniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetdelil

arkadaşlar merhaba bende sony m5 kullanıcısıyımda, arada sırada şu hata ile karşılaşıyorum , güç tuşuna 4 5 kere basıyorum 6.da açılıyor ve bazen kamera başlatılamadı diye hata alıyorum ben bu hatalar yüzünden telefonumu kvk versem telefon değişimi yaparlar mı ? ve değişimden gelen telefondada aynı sıkıntıları yaşar mıyım bi fikriniz var mı ?

Bu tip durumlarda telefonu güç tuşuna basıp yeniden başlat deyin sıkıntı ortadan kalkar bunlar yazılımsal problemler dir

• zxcwv Z kullanıcısına yanıt
    yani hiç kvk ile uğraşma mı diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetdelil

yani hiç kvk ile uğraşma mı diyorsun

Aynen öyle

• Daha önce yapılan açıklamada Xperia'ların Android 5.0 dan direkt olarak Android 6.0 Marshmallow güncellemesine yükseltileceğini söylemişti.Fakat önceki gün gelen haberlere göre C4 ve C5 Ultra modellerine Android 5.1 güncellemesi Sony Pc Companion programı üzerinden dağıtılmaya başlanmış.

Sony,Android Marshmallow güncellemesinin gecikebileceğini ve bu gecikmeye istinaden kullanıcılarından gelen şikayetleri değerlendirerek, gelmesi beklenen büyük güncelleme öncesi Android 5.0 sürümünde ki yazılımsal sorunları bir an önce giderebilmek için böyle bir davranış sergilemiş olabilir diye düşünüyorum.Umarım M4 ve M5 içinde en kısa zamanda bu tür ara sıcak bir güncelleme gelir ve biz kullanıcılarını Android 6.0 gelene kadar memnun etmiş olur.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.