Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne tür bir şebeke sorunu? hiç mi çekmiyor yada düşük mü çekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_king

Ne tür bir şebeke sorunu? hiç mi çekmiyor yada düşük mü çekiyor?

düşük çekiyor hocam kapalı ortamlarda bazen hiç çekmiyor çok can sıkıcı ne yapacağım bilmiyorum bir önerin va rmı?
  • qskhan33 Q kullanıcısına yanıt
    Ayarlar/Diğer/Mobil Şebekeler den kontrol edebilirsin.Lte ise 3G/wcdma moduna almayı dene.Yada tam tersi.Deneyebilirsen başka bir hat takıp kontrol et sorun düzeliyorsa senin sim kart sorunlu.Farklı sim kartlarla denediğinde de düzelmezse öncelikle telefonu Pc Companion programı ile onarabilirsin.Bunu yapmadan önce yedeklemeyi unutma.Düzelmezse önce gsm operatörünüze daha sonra servise danışabilirsiniz.Umarım en kısa zamanda düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_king

Ayarlar/Diğer/Mobil Şebekeler den kontrol edebilirsin.Lte ise 3G/wcdma moduna almayı dene.Yada tam tersi.Deneyebilirsen başka bir hat takıp kontrol et sorun düzeliyorsa senin sim kart sorunlu.Farklı sim kartlarla denediğinde de düzelmezse öncelikle telefonu Pc Companion programı ile onarabilirsin.Bunu yapmadan önce yedeklemeyi unutma.Düzelmezse önce gsm operatörünüze daha sonra servise danışabilirsiniz.Umarım en kısa zamanda düzelir.

Hocam hepsini denedim hattı değiştrdim değiştirdikten sonra bir hafta falan çok iyiydi hat yeni olduğu halde 3 gündür yine aşırı derecede şebeke sorunu var bir uygulama mi kesiyor ne oluyor anlamadım değişik bi uygulamada kullanmıyorum whatsapp face instagram standart olanlar başka hat taktım yine aynı.s şimdi kronik bir sıkıntı olsa herkes akın ederdi buraya zaten şehir merkezinde yaşıyorum anlam veremedm çözülebilecek birşeyse servise verrsem pişman olurum diye de korkuyorum yani.s

• Bir sorum var bulamad©¥m yard©¥m©¥n©¥z©¥ bekliyorum.
    SD karta att©¥ğ©¥m bir excel dosyas©¥nda yapt©¥ğ©¥m değişiklikleri kaydedemiyorum. Bir çok office program©¥ denedim ama programla alakal©¥ olmad©¥ğ©¥n©¥ anlad©¥m.
    Dosyay©¥ telefonun kendi belleğine ald©¥ğ©¥mda düzenleme yapabiliyorum.
    Güvenlik ayarlar©¥yla ilgilidir diye oray©¥ kurcalad©¥m ama birşey bulamad©¥m. SD karttaki dosya içeriğinde değişikliğe izin vermiyor.
    Bu konuyla ilgili bilgisi olanlardan yard©¥m rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

Bilgi için teşekkür ederim. Artık ben de bu telefonu bekleyenler arasındayım.

Bu cihazı sadece uzaktan oynatma ile televizyondan bağımsız oyun oynayabilmek için aldım ama sanırım boşuna almışım. Uzaktan oynatma ile Ps4'e bağlayabilen var mı acaba?
  • qskhan33 Q kullanıcısına yanıt
    Biraz daha bekle o zaman başka arkadaşlara da sorabilirsin.Belki servise vermeye gerek kalmadan bir çözümü vardır.Benim aklıma gelenler bunlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_king -- 21 Şubat 2016; 2:15:46 >
  • Noah. kullanıcısına yanıt
    Cihaza dosya atarken;
    "MTP" (Medya Transfer Protokolü) modunda değilde "Mass Storage" (USB Depolama Modu) şeklinde atarsanız daha sağlıklı olacaktır.

• quote:

quote:

Bilgi için teşekkür ederim. Artık ben de bu telefonu bekleyenler arasındayım.

Bu cihazı sadece uzaktan oynatma ile televizyondan bağımsız oyun oynayabilmek için aldım ama sanırım boşuna almışım. Uzaktan oynatma ile Ps4'e bağlayabilen var mı acaba?

PS4 ve Xperia cihazınızın, ev Wi-Fi ağınıza bağlı olduğundan emin olun. Ardından Google Play'den PS4 Remote uygulamasını indirin ve oyuna başlayın.
    Fakat üzülerek belirtmek isterim ki bu özellik Xperia Z3,Z3+/Z4 ve Z5 serilerinde mevcuttur.

• real_king kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Çok basit bir işlem aslında. Bizim telefonun desteklememesi üzücü. Boşu boşuna almış oldum cihazı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orod-Dain O kullanıcısına yanıt
    Gerçekten sırf onun için satın aldıysanız kötü olmuş.Evet,aslında basit bir işlem.Ama bu ufak detaylar hep segmentasyona kurban gidiyor malesef.

• Çok ucuz bir telefon sayılmaz. Bu fiyata alabileceğim başka telefon modelleri vardı aslında. Neyse artık 1 sene kadar kullanıp z serisine geçerim. Bu arada gcm10 sipariş etmiştim. O da bekleyecek 1 sene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony'den yapılan açıklamaya göre Z6 gelmeyecekmiş ve MWC Barcelona'da tanıtılan yeni X serisi Z serisinin yerini alacakmış.Yeni bir deneyim sunmak istediklerini belirtmişler.

• S3 şarj adaptörü m5 de kullanılabilir mi

• Evet kullanılabilir.Android cihazların şarj adaptörleri çoğu zaman birbirine uyar.

• Yeni güncellemeden sonra cihazda kronik sorun kaldı mı ?
  • dangeraus D kullanıcısına yanıt
    Yok hocam.Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ilk aldığım zamanlar bazı ufak yazılımsal sorunları vardı ama Android 5.1 güncellemesi sonrasında o sorunlar düzeldi.Kamera, 3.parti efektli kamera uygulamalarında hata veriyordu şu an böyle bir hata almıyorum mesela.Ama cihazı alan bazı talihsiz arkadaşlarda özellikle Rev4 öncesi modellerde "kendiliğinden kapanma" sorunu varmış ve batarya değişimi ile düzeliyormuş.Özetle M5 tarafında durum böyle şu an.

• real_king kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.

Farklı kamera uygulamaları kullanmam ama batarya sorunu, kameranın odaklanmaması, ısınma, şebeke sorunu gibi şikayetler can sıkıcı. Telefonun 20 iş günü yaklaşık 1 ay serviste kalması isteyeceğim en son şey.
  • Benim telefonda anten ile ilgili bir sorun var sanırım. Gerçi yazılımsal bir sorun olması daha muhtemel. Metrodan çıktıktan sonra telefona reset atmadan telefonla görüşme yapamıyorum. Telefon çekiyor görünüyor ancak ne mesaj atılabiliyor ne internete giriyor ne de arama yapıyor. Dün azimle 20 dk filan bekledim ama düzelmedi. Ya da ara ara telefonun çekmediği bir yer olursa tekrar düzelmiyor. Bunun dışında aktif şekilde internet kullanırken ve ekranda mobil veri işareti aktifken "çevrimdışı olduğunuz için sayfa görüntülenemiyor" gibi hatalar veriyor. Fakat bu durumları servise götürüp anlatsam ilgileneceklerini sanmıyorum. Çekiyor işte diyerek yeterince incelemeden geri göndereceklerini düşünüyorum.
  • Orod-Dain O kullanıcısına yanıt
    Bu anlamda sorun yaşayan henüz olmadığı için pek bir önerim olamayacak açıkçası.Telefonu sıfırlamayı o da olmazsa Sony Pc Companion programı ile yazılım onarma deneyebilirsiniz.Bunları yapmadan önce yedeklemeyi unutmayın.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.