Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • c5 ultranın akakçedeki fiyatlarına baktığımda m5 için umutluyum.
    ama hala çıkmadı gelmedi.
    eylül ortasına geldik tık yok
  • https://www.youtube.com/watch?v=dtMkkRGZ4wg

Erdinin aksine çerçevesi plastik deniyor.
  • C5 ultra bugün itibari ile epey dağılmış durumda en son baktığımda bimeks,hepsiburada,vatan,medimarkt,mysonyshop,gittigidiyor da gördüm M5 için süre daralıyor kanıtları ilk sayfada dün eklendi bakmanızı öneririm. Cihazın Sony destek sayfası açılmış durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamidowic

c5 ultranın akakçedeki fiyatlarına baktığımda m5 için umutluyum.
    ama hala çıkmadı gelmedi.
    eylül ortasına geldik tık yok

n11 de daha uygun fiyatlar mevcut ayrıca kupon vs avantajınız var card finansa 115 lira hediye ediyor ayrıca dh de 750/77 lik çek alıp kullanırsanız tadından yenmez.
  • 750/77 çek nedir dostum.
    çıkış fiyatı uygun olsun yeter
  • ne zmann cıkıcak bu meret tlfn alacam catladım m5 de bakıp karar versek dün azdaha z3+ alıyordum sabret dedim kendi kendime o pahalı 1500 tl yi geçme dedim.ne olucak bilmem.sony türkiyede kendini padişah zannediyor heralde.tenezül ette email e geri dön
  • Çok bir şey kalmadı sony sitesinde destek bölümüne gir M5 seç "Güncellemem gerekir mi?" ye tıkla ve gör telefonun Türkiye pazarına girmesine az kaldığının ispatı destek sayfasıdır. Düzenli kontrollerimde o sayfa hiç açılmazken bir haftaya yakındır artık açık detayları kendin gir bak dostum
  • Destek sayfası falan boşverin
    Teli ele almak lazım
    M4aquada ses getiren cihaz ancak hafiza camera vb hatalari var.

Telaşla bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi başka şehire üni ye gidicem gitmeden önce almak istiyorum sony duy sesimizi
  • Arkadaşlar M5'in çıkmasına çok az bir süre kaldı.Bekleyen veya almayı düşünen arkadaşlar az daha sabredin.Ayrıca M4 ile M5 arasında epey fark var.Bunu hatırlatmak isterim.Bir sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_king

Arkadaşlar M5'in çıkmasına çok az bir süre kaldı.Bekleyen veya almayı düşünen arkadaşlar az daha sabredin.Ayrıca M4 ile M5 arasında epey fark var.Bunu hatırlatmak isterim.Bir sıkıntı olmaz.

bugün antalya alanya daki sony bayisine gittim.hem bilgi hemde z3 plus alayım geçeyim dedim.cıkıcağı yok dedim.sony bayisindeki yetkili abi alma dedi.bekle dedi.kamera plus dan daha iyi olucak dedi.çok soran var dedi.fiyatıda 1600 tl yi geçmez tahmini dedi.hatta xperia c5 inceledim.soranlara almak isteyenlere kısa bir bilgi.kasa aşırı büyük değil ama sağlamlık hissi vermedi yazılım demeye gerek yok zaten akıcı.batarya süresi kulanıma baglı kasa plastik eski dandik samsung plastik kasalarından bir tık önde.kamera çok iyi başarılı o cihazın ederi 999 tl 1 2 saonra puan vs kampanya 999 tl bulunabilir.o cihaz 1399 tl etmez.bu arada ekran parlaklıgı çok zayıf geldi bana ama detaylı inceleyemedim.belkide yanılıyorum ama ekranda orta seviyenin az altında gibi.son olarak bayram girmeden alsak iyi olur heralde bunlar piyasada rekabet için taleb yoğun olsun diye cihazı bekletiyorlar.ekimi bulucak.apple samsung bu işi iyi yapıyor cihazı cıkarıyorlar.10 15 günde cihaz tüm pazara yayılıyor.sony htc lg bunların bir tık gerisinde.hatta yetkili dedi abi bayi stoklarında m5 gözüküyor dedi.sayı veremem dedi.genel müdürlük bayilere gidicek m5 adetleri belli oldu dedi.ama ürünü cekemiyoruz dedi.sevkiyat başlamadı dedi.ön siparişide açmıyorlar normalde ürün bizim bayiler için stok belli olduğu zaman ön sipariş acılması lazım dedi.son durum güneyden böyle.vatan millet meselesi oldu anasını satayım.işallah bunlar talep cok diye fiyatı ucurmazlar hayırlısı..

• Bu güzel havadisi bizimle paylaştığın için sağol.Heyecanla bekliyoruz bakalım.

• Merhabalar.
    Uzun zamandir tek hedefim bu telefon oldu. Takip ediyorum cikis tarihini olabildigince ote bir tsrihe atmislardi zaten.
    Sormak istedigim.
    1500-1600 fiyat bandinda cikarsa farkli alternatiflere yonelir misiniz istanbulbilisimde lgg4 32gb 1750tl idi

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

https://www.youtube.com/watch?v=dtMkkRGZ4wg

Erdinin aksine çerçevesi plastik deniyor.

sizin dedikleriniz dogru sanırım video yu baştan aşağı izledim canım sıkılmadı değil.arka taraf cam değil plastik tarzı birşey.köşeler aliminyum yanlar plastik.can sıkıcı bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worm Holes

Merhabalar.
    Uzun zamandir tek hedefim bu telefon oldu. Takip ediyorum cikis tarihini olabildigince ote bir tsrihe atmislardi zaten.
    Sormak istedigim.
    1500-1600 fiyat bandinda cikarsa farkli alternatiflere yonelir misiniz istanbulbilisimde lgg4 32gb 1750tl idi

ben yönelmem herkezin kişisel zevkleri var.kavis ekran sevmiyorum.artık büyük tlfn kulanmak istemiyorum.onun orta seviye 5 inç m5 karar kıldım.bekleyip detaylı incelemeden sonra tabikide fiyatı cok önemli acele etme.sen onu beyendiysen alabilirsin.turkcelde ve arkadasta cok inceledim kamera hakikaten muazzam akıcılık zaten sıkıntı yok.en son cihazım lg g2 bir kere takıldıgını gördüm aşırı aoyundan sonra başka takılma vs donma resetleme yaşamadım.tercih senin bu arada ben paralel cihazlar almam.distribütör de almam.bu benim tercihim garanti olaylarından dolayı 100 tl fazla olsun kendi garantisi olsun.bu benim tercihim.acele etme ben m5 arka taraf cam yanlar aliminyum beklerken sony mazemeden çalmış mesela cıksın bakıp görcez.

• Ayrıca bu telefonla iligli şöyle bir problem daha var, işlemcisi snapdragon değil mediatek olduğu için android güncellemelerinde sorun yaratabilir. Telefonda daha 5.1.1 olmamasıda buna bir örnek. Piyasayı dikkat ederseniz mediatekli telefonlar güncelleme alma konusunda snapdragonlara göre çok kötü halde. Ayrıca sonynin ürün gamında mediatek pek soclu tel olmamasıda kötü çünkü ne olacağını bilmiyoruz.
  • LG G4 her ne kadar agresif bir fiyat politikası sergilese de bu konudaki birçok arkadaşın Xperia M5 alacağına eminim.1500-1600TL fiyat bandında başka bir cihaza yönelmek söz konusu dahi olamaz.Zira M5 gerçekten oldukça iddalı bir süper orta sınıf model ki -bu sahip olduğu özellikler daha düne kadar amiral model konfigirasyonuydu.
    Son olarak şunu da belirtmek isterim ki Helio x10 gibi kaliteli bir işlemciden bahsediyoruz.Htc One M9+ da kullandı ve bir sıkıntı yok.Güncellemeler sadece Snapdragon'a göre daha geç verilecektir.Dert etmeyin onu.

• http://www.bizdeuygun.com/Sony-Xperia-M5-Cep-Telefonu

Hayirlisi

• telefonun kasası plastik olduğu söyleniyor köşelerine çelik diyorlar ve eski android sürümüyle geleceği konuşuluyor wifi de ac yok ve grafik birimine çok zayıf (5s in bile gerisinde) diyorlar bu iddialar ne kadar doğru göreceğiz inşallah beklediğimize değer
  • gEnya kullanıcısına yanıt
    Aynı işlemciyi kullanan M9+'ın oyun performansı;

https://www.youtube.com/watch?v=JpUZvHa2reU
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.