Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar sony den gelen emailde ekim ayı içerisinde planlanmaktadır.yakın zaman da olabilir falan filan gibi birşey asabım bozuldu

Xperia TR Facebook hesabında bir kullanıcıdan gelen soruya; "M5 Ekim ayı içerisinde satışa sunulacaktır" cevabını verdi.
    Onun için rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki Ekim ayında M5'i satın alabileceğiz.
  • Batarya ömrü

https://www.youtube.com/watch?v=XHuRdEQwl1c

4k çekimlerde ısınmasını merak edenlere

https://www.youtube.com/watch?v=FM8m7ob64AU

ve bu youtube kanalını takip ederseniz kamera performanslarınıda bulabilirsiniz. teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: real_king

quote:

arkadaşlar sony den gelen emailde ekim ayı içerisinde planlanmaktadır.yakın zaman da olabilir falan filan gibi birşey asabım bozuldu

Xperia TR Facebook hesabında bir kullanıcıdan gelen soruya; "M5 Ekim ayı içerisinde satışa sunulacaktır" cevabını verdi.
    Onun için rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki Ekim ayında M5'i satın alabileceğiz.

çok geç hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankal

arkadaşlar sony den gelen emailde ekim ayı içerisinde planlanmaktadır.yakın zaman da olabilir falan filan gibi birşey asabım bozuldu gece gece bir tlfn alacaz.bu kadar dogurtulurmu insan o zaman c5 neden tanıtıyorsun ben zannediyorum ki bunlar rekabeti artırmak için bile bile yapıyorlar 1450 olucaktı ama bekleyen çoğaldı 1600 1700 arası yersen.ne de olsa forumları takip ediyorlardır.millet sabırsızlanıyor agrasif bir fiyat politikası belirlicekler.başka sebep aklıma gelmiyor.kabak tadı verdi benim için 3 aydır tlfnum yok.bu telefonun boyutu bana ideal selfi kamerası uygun falan filan karar kıldık.cılkı cıktı.samsunga laf ediyoruz.adamlar 15 günde tlfnu piyasaya sürüyorlar.z3+ 1800 tl civarında olsa hemen alacam şu cihazı beklemicem malesef 2200 tlden aşagı yok.

Benimde Ağustos başından beri telefonum yok, senin durumundayım beklemekden sıkıldım artık dün az daha Z3 alıyordum fakat ondada eksikler var dediğin gibi Z3+ 1800-2000 olsa direk alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: adam john

Batarya ömrü

https://www.youtube.com/watch?v=XHuRdEQwl1c

4k çekimlerde ısınmasını merak edenlere

https://www.youtube.com/watch?v=FM8m7ob64AU

ve bu youtube kanalını takip ederseniz kamera performanslarınıda bulabilirsiniz. teşekkürler

Mükemmel iş çıkartmış tabi videoda kara atlama gibi hileler yoksa... Ama gerçekler bunlarsa inanılmaz beklemekte haklı olduğumu gösterir nitelikte güzel anlar bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Orijinalden alıntı: cankal

arkadaşlar sony den gelen emailde ekim ayı içerisinde planlanmaktadır.yakın zaman da olabilir falan filan gibi birşey asabım bozuldu gece gece bir tlfn alacaz.bu kadar dogurtulurmu insan o zaman c5 neden tanıtıyorsun ben zannediyorum ki bunlar rekabeti artırmak için bile bile yapıyorlar 1450 olucaktı ama bekleyen çoğaldı 1600 1700 arası yersen.ne de olsa forumları takip ediyorlardır.millet sabırsızlanıyor agrasif bir fiyat politikası belirlicekler.başka sebep aklıma gelmiyor.kabak tadı verdi benim için 3 aydır tlfnum yok.bu telefonun boyutu bana ideal selfi kamerası uygun falan filan karar kıldık.cılkı cıktı.samsunga laf ediyoruz.adamlar 15 günde tlfnu piyasaya sürüyorlar.z3+ 1800 tl civarında olsa hemen alacam şu cihazı beklemicem malesef 2200 tlden aşagı yok.

Benimde Ağustos başından beri telefonum yok, senin durumundayım beklemekden sıkıldım artık dün az daha Z3 alıyordum fakat ondada eksikler var dediğin gibi Z3+ 1800-2000 olsa direk alacağım.

aynen başkan benim 3 ay oldu.canımı sıkıyor bu iş s6 alayım dedim rehber takılıyor gecenlerde vergi dairesinde gözümle gördüm.nasıl toucwiz se şismeler hala yaşanıyor samsung da note 5 pahalı.htc yi sevmem.lg son tlfnumdu kasa cok dandikti iphone bataryadan dolayı istemiyorum yiğenimin plus büküldü değişim bekliyor.sogudum,g4 kavisli cok gıcık bir tipi var.senin anlicağan kafam corba oldu m5 karar kıldım.onun çıkacağı yok.beni uyuz ettiler.z3 hakında ise ön kamera fena değilde selfi çagında 5 mp den aşagı kabul olmuyor.bende foto hastasıyım.5 inç den fazlasını istemiyorum z3c alcaktım cok küçük.z serilerindeki en toplu bana göre istediğim tarzda tlfn z3 plus sanki diğerlerinin eksiklerini onla kapatmışlar izlenimi veriyor bende.oda pahalı kredi kartına taksit olsa gene niyetimi bozdum.gm çöp elimdeki dandik samsungu kulanırım.hayatta almam.nokia lumia salla gitsin.yanlış mı konusuyorum başkan.bu hükümetin sayesine operatörler soyguncu olmuş.z3+ ya 2 yıllık cihaza fatura paketi dahil değil bak.870 civarları faiz alıyor.paketi de koy 40 tlden 1600 1700 civarları tl civarları peşin satış fiyatı 2279 tlydi sanırım 3 aşağı beş yukarı bu fiyat.m4 aqua hafıza sıkındı,c5 alayım dedim.cok büyüm kasa dandik.1 aydır internette tlfnlara bakmaktan anam ağladı.sony nin de bir halt edeceği yok.c5 pazarla sür piyasaya m5 beklesin.fiyatı bizlere göre düzenlicekler.yoksa alanya sony bayisindeki arkadasın dediği gibi mal stoklarımızda var çekemiyoruz.yani sonuç sıfırdır sıfır elde var sıfır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-83A9DEA5A -- 16 Eylül 2015; 1:26:26 >

• Sony Mobile TR sayfasına göre C5 ultra da Ekim ayında satışa çıkacaktı. Bayramdan önce çıkar diye umut ediyorum. Fiyat olarak da umarım 1700 civarı çıkmaz
  • C5 ultra erken ve sessizce sürüldü piyasaya o çıkınca M4 ve C4'lerin fiyatları düşürüldü. Amaçlanan o ki M5 çıkana kadar C5 ultra alacaklara ya da bir alt modeli(C4) alırım diyenlere psikolojik fiyat (M4-999 ve C4-1119 TL) indirimleri yaptılar (C4 VE M4 şuan indirim almış durumda piyasada).Bekletilmesinin sebebi M5'in tamamen budur bu arada sanmıyorum ben fiyatın 1700 TL dolaylarında olacağını Sony Türkiye planı gayet net aslında M5 ile orta-üst sınıf karışımı cihaz yarattılar bu yeni bir pazar payı yaratır işler kızışır ve yaratırken de güzel fiyatlandırma yapıp iyi bir satış elde etmek niyetinde çünkü artık Dünya'da üst sınıf manyaklığı bir duraklamaya gidiyor ekonomik yükünden dolayı. İnsanlar iyi fiyata üst modellerdeki donanıma sahip nasıl olurum arayışında bu da üreticileri farklılaştırıyor bize yarıyor. Son olarak Ekim ayının ilk haftası tanıtım yapılır.İkinci haftada satışa çıkar,(Belki erken bile olabilir pazar araştırmaları çılgın işlerdir ani refleksler oluşabiliyor anlık diyelim ve beklemeye devam edelim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyu -- 16 Eylül 2015; 14:44:24 >

• ben m5' in c5 ile aynı fiyattan ( 1399TL) satışa çıkacağını umuyorum. Başarılı olması için 1500 altı psikolojik algısını koruması gerekir. Eger öyle de olursa ciddi anlamda satış rakamı yakalayacağını umuyorum.
  • 1500den yukarı gelirse Flagshipler tercih edilir. Sony böyle bir hata yapmaz umarım. Yurtdışı fiyatı 365 euro iken 362 euroluk z3c 1450 lira ise bu da max 1500 olur diye tahmin ediyorum ve umuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M5 icin yorulan kafalar, fiziğe kimyaya yorulsa direktman uzaydayiz

• hamidowic kullanıcısına yanıt
    aynen hocam şunun fiyatı bi açıklansada bizde hesap yapmaktan kurtulsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamidowic

M5 icin yorulan kafalar, fiziğe kimyaya yorulsa direktman uzaydayiz

+1
  • Beyler sizce z2 mi m5 mi ?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Ama hocam gununuzde wifi iceren cihazlarda var artik aynasiz dslr larda. Ben oyle biliyorum ordan cektigini hemen paylasimda yapabilirsin. Dusundumde teknoloji ne boyutta

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Arkadaşlar sizce M5'in hoparlörü arabada müzik dinlemek için uygun mudur? Yani telefonu arabanın müzik sistemine bağlamadan telefondan müzik açsam beni yeterince tatmin eder mi?
  • Bohemians B kullanıcısına yanıt
    bence bu sizin arabanızın ses yalıtım kaitesine kalmış bir durum. eğer ki arabanız içeriye çok ses alıyorsa hiç bir telefon tatmin etmez bence. olmadı ses bombası alırsınız artık
  • Konu duruldu

• bu telefonun çıkacağı yok ve sanırsam güncelleme desteği fazla olmayacak z3 alıp geçsek mi ki?
  • gEnya kullanıcısına yanıt
    Sony, güncelleme hususunda diğer firmalardan daha başarılı ve uzun soluklu bir profil çiziyor.Belki bir Z modeli değil ama M5 için güncelleme desteği anlamında bir sıkıntı yaşanmayacaktır.Bu konuda abartılı endişeler can sıkıcı malesef.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.