Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.gsmarena.com/sony_xperia_m5-pictures-7464.php#gallery

ülkemizde 5inç maalesef güzel telefonlar yok. ben huaweinin cihazlarını çok beğeniyorum ancak bir sebepten adamlar piyasaya giremiyor burada. bizde ya samsungun 5000tane modelinden birini seçeceğiz yada sony htc gibi biraz daha kalite ve tasarımı önde tutan markalara yönelip bekleme sürecinde sürünüyoruz.

m5 inşallah z5c ile aynı dönemde çıkar piyasaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamidowic

m5 foto galeri
    http://www.gsmarena.com/sony_xperia_m5-pictures-7464.php#gallery

ülkemizde 5inç maalesef güzel telefonlar yok. ben huaweinin cihazlarını çok beğeniyorum ancak bir sebepten adamlar piyasaya giremiyor burada. bizde ya samsungun 5000tane modelinden birini seçeceğiz yada sony htc gibi biraz daha kalite ve tasarımı önde tutan markalara yönelip bekleme sürecinde sürünüyoruz.

m5 inşallah z5c ile aynı dönemde çıkar piyasaya.

z5c'nin piyasaya çıkış tarihi nedir?

• gsm arenaya göre m5 çıkış eylül, z5c çıkış ekim.
    gözü karartıp yeni yıla kadar beklemek gerek sanırım. z5c nin beyazı gelin gibi duruyor
  • beyler bu xperia larda mı z3 de mi compact larda mı kamerada pempeleşme varmış varmı aslı acaba kulananlar detaylı cevap verebilirmi.
  • z3 lerde vardı hocam yanlış hatırlamıyorsam ama sanırım ilk serilerde vardı sonradan düzeltildi diye biliyorum.
  • quote:

Konu duruldu

Forum çöktü.

Ben de yukarıdaki arkadaşların sorunlarını yaşıyorum. Şu an telefon değiştirmem için uygun bir vakit, m5te de karar kilmistim ama hala piyasada yok alet. Elimdeki Lg G1 in boyutu öyle ideal ki bundan büyük cihaz istemiyorum diyebilirim. (4.7 inç+kapasitif) Ancak bakıyorum M5 in ekran boyutu 5 inç olmasına rağmen boyutu ilginç şekilde 5.5 inç cihazlara yakın. Uzunluğu 145 mm yani bayağı ilginç. Lg g4 149 mm, meizu mx5 150 mm c4 150 mm. Boşuna mı bekledik acaba? Kompakt bir cihaz olmasi gerekmiyor muydu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

quote:

Konu duruldu

Forum çöktü.

Ben de yukarıdaki arkadaşların sorunlarını yaşıyorum. Şu an telefon değiştirmem için uygun bir vakit, m5te de karar kilmistim ama hala piyasada yok alet. Elimdeki Lg G1 in boyutu öyle ideal ki bundan büyük cihaz istemiyorum diyebilirim. (4.7 inç+kapasitif) Ancak bakıyorum M5 in ekran boyutu 5 inç olmasına rağmen boyutu ilginç şekilde 5.5 inç cihazlara yakın. Uzunluğu 145 mm yani bayağı ilginç. Lg g4 149 mm, meizu mx5 150 mm c4 150 mm. Boşuna mı bekledik acaba? Kompakt bir cihaz olmasi gerekmiyor muydu?

Dostum diğer cihazların boyutları yazinca daha iyi anlasildi.
    büyük olmasının sebebi ustteki boşluk, kameraninda payi var.

Ozaman ibreler z5c ye yonelir.
    Yeni yıl hediyesi aliriz kendimize.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

quote:

Konu duruldu

Forum çöktü.

aynen bende dün teknosada m4 auqa ya denk geldim 5 inç ekran bir baktım ki kasa nerdeyse 5,7 ye tekabül ediyor.evde sony sitesinden m5 ölçülerine baktım.arasında çok fark yok hemen hemen aynı nasıl oluyorda 5,inç ekran ekran dogru olabilir ama kasa aşırı büyük lg g2 den sonra kulanıcağım cihaz ne büyük ne de küçük olsun.cepte taşıması iş yerinde beni zorlamasını istemiyorum.tam bir hayal kırıklığı çok iyi bir noktaya değinmişsiniz alıcaklarada yardımı olur.tebrikleriphone 6 4,7 tam istediğim ekran boyutu kasada çok ideal ama batarya yüzünden alınmaz.z3compact düşündüm.oda aşırı küçük benim için.samsung s6 da çok ideal boyutlarda ama kasıyor şişmeler yaşanıyormuş ilerde soğudum 3 ayı geçti.telefonsuzum z3 plus pahalı sd810 dan aşırı korkuyorum.çok ısınıyor.ne yapıcamı bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: adam john

z3 lerde vardı hocam yanlış hatırlamıyorsam ama sanırım ilk serilerde vardı sonradan düzeltildi diye biliyorum.

forumda htc sense konusundaki tüm cihazlardaki pempe foto yorumlarını okudum şok oldum sony de denk geldim şok oldum.nasıl oluyorda bu hatalara düşüyorlar hayret.millet de samsung aldıgı zaman kızıyorlar samsungda en azından aşırı böyle dikkat çekiçi sorunlar yok.toucwiz haricinde tabiki.z5 geliyor oda sd810 bu ısı merakı ne diye z3plusa karar kılmıştım netteki 4k çekimlerinde video çekimlerinde ısıdan dolayı kapanma videoları yüüznden korktum sonyden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankal

quote:

Orijinalden alıntı: adam john

z3 lerde vardı hocam yanlış hatırlamıyorsam ama sanırım ilk serilerde vardı sonradan düzeltildi diye biliyorum.

forumda htc sense konusundaki tüm cihazlardaki pempe foto yorumlarını okudum şok oldum sony de denk geldim şok oldum.nasıl oluyorda bu hatalara düşüyorlar hayret.millet de samsung aldıgı zaman kızıyorlar samsungda en azından aşırı böyle dikkat çekiçi sorunlar yok.toucwiz haricinde tabiki.z5 geliyor oda sd810 bu ısı merakı ne diye z3plusa karar kılmıştım netteki 4k çekimlerinde video çekimlerinde ısıdan dolayı kapanma videoları yüüznden korktum sonyden.

Bu 4K video çekimi konusunda en başarılı telefon M5 sanırsam. Yukarılarda arkadaşın paylaştığı bir video vardı, 22 dakika boyunca 4K çekim yaptı telefon, en sonunda da depolayacak yer kalmadığı için video çekimini durdurdu :D

• hocam benzer şeyleri kullandıkları için hep sorunlar karşılaşılabilir bir şey. örnek veriyorum ısınma dıyorlar adamların hepsi sd800-801-810 vs kullanıyor ısınma değerleri yakındır kasa belirler. bazı markalarda bunun gibi lensleri benzer kullanıyor örnek olarak sony lensini bazı çin modelleri iphone falan kullanıyor benzer lens içerikleri kullandıklarından hemen hemen her markada benzer sorunlar ilk serilerde ortaya çıkıyor. artık şaşırmıyorum. zaten kullanıcının bi kaç hafta telefonsuz kullanamaması sorunu dışında garantiyle rahatça çözülüyor.
  • Teşekkürler Normalde 2 senede bir telefon değiştiriyorum ama bu sene epey zorlaniyorum. Çünkü elimizdeki cihazlar yani LG G1 ve G2 özenle dizayn edilmiş, zamanının öncü cihazları. Bunların üzerine cihaz seçmek çok zor, çünkü şu anki tasarım anlayışı standarda bağladı ekranı büyüt, kamerayı ov, pili sözde ov ama gitmesin. Piyasa çin-japon malı, 5.5 inç 13/5 mp kameralı 8 çekirdekli a53 çöpluğü haline geldi. Peynir ekmek gibi de satıyorlar. Ergonomiyi düşünen firma kalmadı. Varsa yoksa 5.5 inç kalas gibi ceplere girmeyen aletler. Bu sene bu gidişle bekleyeceğim yeni modelleri. Çünkü max 5-5.2 inç ve uygun boyutlu telefon şu an piyasada yok.

LG Nexus 5X 29 eylülde tanıtılacak, ondan umudum var biraz, bekleyelim bakalım. Huawei Honor 7 ve P8 de güzel cihazlar ancak Türkiye piyasasında yoklar. M5i de hemen silmedim ama ele alıp görmek lazım, kağıt üzerinde saçma boyutlara sahip kendisi.

@cankal

• Tr pazarının ilacı huawei aslinda
    Guzel tasarimli donanimli cihazlari var ama giremiyor ulkemize.
    Honor p8 falan ateş eden cihazlar gerçekten p8 asiri hosuma gitti. Bekledim ama gelmedi.

huawei Tr sitesinde p8 çok yakinda demiş. Bakalım nekadar yakın

• quote:

Tr pazarının ilacı huawei aslinda
    Guzel tasarimli donanimli cihazlari var ama giremiyor ulkemize.
    Honor p8 falan ateş eden cihazlar gerçekten p8 asiri hosuma gitti. Bekledim ama gelmedi.

huawei Tr sitesinde p8 çok yakinda demiş. Bakalım nekadar yakın

hacı bu belirli markalar huawei vss ülkeye tüm cihazlarını neden getirmiyor.sebep nedir acaba çok merak ediyorum.motorola nexus neden glmedi.gerçi uzandan dolayı diyorlar ama ben zannetmiyorum o zaman moto g gelmezdi.ps de benim hoşuma gitti.
  • 1600-1700 arası gelirse almam arkadaş.Bu nedir ya.Gider z3 alırım.O da olmazsa compat alırım.1100 civarına.İyice müşteriyi yolacaklar.Android telefona 1600 mü veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

1600-1700 arası gelirse almam arkadaş.Bu nedir ya.Gider z3 alırım.O da olmazsa compat alırım.1100 civarına.İyice müşteriyi yolacaklar.Android telefona 1600 mü veririm.

aynen katılıyorum m5 boyutunta ve fiyatına lgg3 rahat rahat alınır (lg tr garantili) hatta paralel lg g4 bile alınır. varsın su geçirsin.
    kaç kişi suyla selle hergün muhattap oluyor allah aşkına.
    sony iyi hoş tasarımda farklılık yaratıyor ama fiyatı köktürme be kardeşim
  • hamidowic kullanıcısına yanıt
    Aynen.2 aydır bekliyoruz bir umutla. 1400e kadar tama diyordum.Çek, puanla 1300 ederi olur.Ama bu tamamen bizim satıcı firmaların açgözlülüğü.
    425 dolar 1200 tl.Vergisi de en fazla 1400 eder.Satın 1400den alalım.Yok illaki yolacaklar. Gm discovery ile yola devam.1600 tlyi kızımın eğitimine harcarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 23 Eylül 2015; 0:58:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

Aynen.2 aydır bekliyoruz bir umutla. 1400e kadar tama diyordum.Çek, puanla 1300 ederi olur.Ama bu tamamen bizim satıcı firmaların açgözlülüğü.
    425 dolar 1200 tl.Vergisi de en fazla 1400 eder.Satın 1400den alalım.Yok illaki yolacaklar. Gm discovery ile yola devam.1600 tlyi kızımın eğitimine harcarım.

+1eğitim için can feda tebrikler cok haklısın
  • Eyvallah kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 23 Eylül 2015; 3:03:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.