Şimdi Ara

SONY XPERİA M5 ANDROİD N ALMAYACAK MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir sony xperia m5 kullanıcısı olarak böyle bir konu açmak istedim.
    Sony, Xperia m5 modeline Android N yani 7.0 güncellemesini sunacağına dair bir bilgi henüz yayınlamadı, ve yayınlayacak gibide durmuyor. Çünkü resmi açıklamadına göre n alması planlanan cihazlar arasında xperia m5 yok
    Bence gelmeli çünki m4 aqua' ya 6 geldiyse buna enaz 7 gelmesi lazım.
    Sizce m5 e nougat gelir mi?
    Gelmelimi,gelmemelimi?
    Gelirse nezaman gelir bir bilgisi olan biri varmı?
    Tüm m5 kullanıcıları burada toplanıp bu konuları tartışalım. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamun aleyküm. Bende bir m5 kullanıyorum ama hiç memnun değilim. Güncelleme aldı marshmallow daha kötü oldu cihaz sende nasıl durum bilmiyorum.

• Gelmesi lazım. Bilgi verilen modeller üst seviye modeller :) Şu an çok erken daha bir iki üç ay var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdemr1907

Selamun aleyküm. Bende bir m5 kullanıyorum ama hiç memnun değilim. Güncelleme aldı marshmallow daha kötü oldu cihaz sende nasıl durum bilmiyorum.

kesinlikle size katılıyorum.
    cihazımı geçen ay sevise sıvı temasından dolayı yolladım. cihaz servisten cihazda sorun yok olarak gönderildi. sadece güncelleme yapmışlardı. cihaz servisten elime geldiğinde 6.0 dı ve 4g ile ilgili bir problemi vardı. 4g ye geçince şebeke kimse bana ulaşamıyor. turkcelli aradım cihazı 3gye sabitleyin düzelir dediler. yaptım ama şuan 4.5 g kullanamıyorum ne yazıkki bu sizdede oluyor mu?
  • Ben 4.5 g yi kullanmıyorum. Fatura felaket geliyor çünkü telefonu değiştirmeyi düşünüyorum. Kamera desen rezalet ekran öyle pil idare eder hız desen yok. Anlayacağın pişman oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozdemr1907

Ben 4.5 g yi kullanmıyorum. Fatura felaket geliyor çünkü telefonu değiştirmeyi düşünüyorum. Kamera desen rezalet ekran öyle pil idare eder hız desen yok. Anlayacağın pişman oldum.

ben pek sorun yaşamıyorum cihazla. sizin ne gibi şikayetleriniz var
  • Kamera odaklayamıyor bulanık çekiyor. Ekran gündüz hiç görülmüyor. Yavaşladı cihaz. Batarya günü az da olsa kurtarıyor gibi gibi

• 6.0 ile cihazda birtakım sıkıntılar mevcut. 7.0 gelmeyeceğine göre 6.0.1 beklemekten başka yapacak bir şey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.