Şimdi Ara

[ Sony Xperia P { 1 GHz DC | 4' qHD BE LCD | 8MP - 1080p | 16GB | HDMI - NFC ] (798. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.224
Cevap
68
Favori
564.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar İzmir'de telefonu Sony'nin teknik servisine, orjinal pil değişimi için götürsem, yardımcı olurlar mı?

Olası sorunlar ne olabilir?

Bir de ne kadar fiyat isterler?

Teşekkürler.
  • ~hsyn~ ~ kullanıcısına yanıt
    Hocam ankara'da telefoncuya sormuştum 70 lira demişlerdi orj pil değişimi için.
    Benim şu an garantisi var. Garanti bitmeden pil değişimi için yollamayı düşünüyorum.
    Sizin de garanti varsa yollayın. Yoksa az para istemiyorlar. Yurt dışında orj olmayan piller 10$ civarı ama ne kadar verimli ve güvenilir olur bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Joe.Joe kullanıcısına yanıt
    Çok sevinme hocam evet p den iyi ama bir süre p nin değerinin başka olduğunu anlarsın zaten ama şarj derdinden kurtuldun en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: resgodo

Çok sevinme hocam evet p den iyi ama bir süre p nin değerinin başka olduğunu anlarsın zaten ama şarj derdinden kurtuldun en azından

Dediğin gibi hocam batarya iyi duruyor ama özellikle ekran ve kamera olarak p nin yanından geçemez bu telefon

• arkadaşlar internet üzerinden orjinal batarya alabileceğim güvenilir bi satıcı varmı bataryam mefta oldu telefonuda sevdiğim için bırakmak istemiyorum
    SP mi geldi, kaçırmışım olayı :)
  • Stainless.. kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam :) elden çıkaramayınca kullanmaya başladım dün

Hayırlı olsun, ne diyelim :)
    Teşekkür ederim :) garanti devam ediyorsa 1-2 sorunla gönderin derim ben, en azından yenilenmiş oluyor
    SP hiç sevemedim, yenilenmesi iyi olur evet. P beni sinir etse de ayrılmazım oldu gibi. Seviyorum :) SP sevmiyorum. Aslında yaptığım biraz ahmaklık gibi duruyor, iyisi varken. Bilmiyorum. Bir de yedek telefon yok kullanacak, o sıkıntı fazlasıyla
    Evet sp çok da iyi değil ama p'ye göre daha iyi hız batarya vs açısından. Forumdan bir arkadaş sağolsun yardımcı oldu bir hafta olmadan geldi telefon

• Yok hocam, garantisi bitti. Hatta biteli 15-20 gün oldu.

Yani o 70 liralık olan pil gerçekten orjinal pil ise bi nebze verilebilir o para. Çünkü telefonum hala sağlam, bir tane çizik bile yok. Orijinal bir pil ile 2 sene daha kullanabilirim.
    Ne kadar süredir kullanıyorsun hocam telefonu? Maşallah diyelim, çiziklenmesin :)
  • 2 seneyi 15-20 gün önce tamamladım hocam. Hiç kılıfsız kullanmadım.
    Orj batarya dediler ama ne kadar güvenilir bilemiyorum tabi.
    Benim de 2 sene olacak. Pil dışında sorunum yok. Telefonumu seviyorum :)

Benim de 2 seneye yaklaşıyor ama Üst ve alt kapak boyaları döküldü, yamuğu kçıkığı çok :) Ekranda yarıklar var, ilki olduğunda üzülmüştüm, şimdi haftada bi derin çizik oluyor :)
    Kesinlikle yaklaşamaz hocam p nin ekranı z den bile güzel hatta biraz daha zorlasak z1 den de güzel olabilir :) sp çok güçlü bir telefon ancak ram 1 gb olunca tüm güç boşa gidiyor s4 mini gibi 1,5 ram koysalardı harika bir performans sergilerdi eminim ki ancak sony işte herşeyi tam vermiyor yine de çok seviyorum sony i sağlamlığı çok hoşuma gidiyor

• Arkadaşlar babama xperia p almayı düşünüyorum satan varsa konuşalım

• Peki arkadaşlar İzmirdeki sony teknik servisin taktığı pil orjinal olur mu, bi bilginiz var mı ?
    Orj olur hocam. Ancak yine de sorun siz. Kaç lira istiyorlar peki? Sordunuz mu?

• 
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.