Şimdi Ara

Sony Xperia P, U ve sola modelleri Avrupa ve ABD'de satışa çıktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
18.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu modeller türkiyeye ne zaman gelir sizce? özellikle sola ve u modelleri, diğerlerini benim bütçe kaldırmaz.. temmuzun ortasında abime hediye olarak alıcam max 800e kadar bi telefon, araştırıyorum.. o zamana kadar türkiyeye gelir mi sizce?
  • Tasarımı kesinlikle Samsung Galaxy S III'ten daha güzel. Aynı kategoride olmadıklarını biliyorum, ikisi de yeni piyasaya çıktığı için karşılaştırma yapma gereksinimi duydum. Özellikleri daha kötü elbet ama tasarımını cidden çok ama çok beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady GarGara -- 28 Mayıs 2012; 2:10:52 >
  • xperia p türkiye fiyatı 1.300-1.400 tl arası olacakmış

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

xperia p türkiye fiyatı 1.300-1.400 tl arası olacakmış

bu saçmalık olur o fiyata Xperia S ler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

aynen.P nin satabileceği max fiyat 1.100 TL olur.Yoksa S alır millet.4 mp kamera farkı var hafıza farkı var ekran farkı var.Daha ne olsun
    Bu arada P'nin yurtdışı satış fiyatı 540 usd olarak görünüyor.Yaklaşık 994 tl.Türkiyede sanırım 1.100 e satılacak gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am I Evil ? -- 28 Mayıs 2012; 19:38:55 >
  • quote:

quote:

Ona bakarsanız Pro, Ray ve Neo'nun fiyatları da hemen hemen aynı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

aynen.P nin satabileceği max fiyat 1.100 TL olur.Yoksa S alır millet.4 mp kamera farkı var hafıza farkı var ekran farkı var.Daha ne olsun
    Bu arada P'nin yurtdışı satış fiyatı 540 usd olarak görünüyor.Yaklaşık 994 tl.Türkiyede sanırım 1.100 e satılacak gibime geliyor.

Xperia S in avantajı çok da; Xperia Sola dışında NXT serisinde harici hafıza kartı desteği yok

Xperia P nin TR de 1.199 TL dan giriş yapar. Sola 950TL ve Xperia U 799 TL den giriş yapar bence .
  • quote:

quote:

Xperia S in avantajı çok da; Xperia Sola dışında NXT serisinde harici hafıza kartı desteği yok

Xperia P nin TR de 1.199 TL dan giriş yapar. Sola 950TL ve Xperia U 799 TL den giriş yapar bence .

Tabi resim-video depolayacak kişiler için hafıza önemli ama ben kendi adıma 16 gb veya 32 gb ile rahat rahat kullanırım Bu arada P 1.200 olursa S alırım 150 daha koyarım daha mantıklı bence

• Sony center'a 2 hafta önce sorduğumda bütün modellerin ay sonunda geleceğini söylediler. Dün tekrar sorduğumda ise önümüzdeki ay gelcek dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biran önce çıksa şu P iyi olucak.Fiyatını bilelim ona göre seçim yapalım
  • solada ki 512 mb ram olmamış sade,1gb olaydı baya uzun bir süre bekleyebilirdim almak için
  • TR'de ne zman satışa sunulacaklar? Bilgisi olan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nw zaman geliyor beyler bu telefonlar, bilgisi olan yok mu?
  • daha belli değil tam tarihi ama haziran ayı içerisinde gelicek büyük ihtimal
  • bu arada yeni çıkacak modellerden acro S de gayet güzel.P den de güzel.Xperia S deki alttaki çıkıntı kısmından aldıkları olumsuz yorumlardan sanırım böyle bir model üretmişler.Acro S eğer erken gelirse P yerine acro S alırım..Buyrun Link: http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-acro-s/specifications/
  • quote:

bu arada yeni çıkacak modellerden acro S de gayet güzel.P den de güzel.Xperia S deki alttaki çıkıntı kısmından aldıkları olumsuz yorumlardan sanırım böyle bir model üretmişler.Acro S eğer erken gelirse P yerine acro S alırım..Buyrun Link: http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-acro-s/specifications/

Donanım olarak s ile aynı sanırım. Ekstra olarak hafıza kartı slotu koymuşlar. Tahminimce s'ten pahalı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ekran/kasa oranı düşük olsa da karizmatik telefonlardı. 3 sene kullandım P'yi, şuan hala bende. Şimdiki sony tasarımları (özellikle son yıl çıkanlar) berbat.

• Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle haklısınız özellikle son cihazlar çok başarılı değiller. 3 seneyi bırakın bi batarya değişimi ile daha 4-5 sene daha çıkarır o telefon. Şimdiki telefonlarda bilerek zayıf malzeme kullanıyorlar ama o zamanların telefonları gerçekten güzel kaliteli malzeme hissi veriyordu.
  • 1buçuk seneye yakın xperia S kullandım.şarjı dışında güzel telefondu.işlemcisi çok şarj tüketiyordu ve 1 günü çıkaramıyordu.naparsam yapiyim akşam 8-9 suları bitmiş oluyordu.bir de kamerası düşük ışıkta tutarsız çekiyordu.10 fotoğraf çekse 4ü bulanık 6sı çok güzel çekiyordu.ama asıl şarjı yüzünden erken satmıştım.kendine has bir tarzı vardı orası kesin.

bu arada telefonlarda ilk glove mode sola ile çıkmıştı.P'de de ilk ve son whitemagic ekran vardı 1000nit ışık veren.ama onun devamı gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 23 Mayıs 2017; 16:19:52 >
  • xperia nın xperia olduğu zamanlar..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.