Şimdi Ara

Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
900
Cevap
21
Favori
157.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekranda fabrikasyon olarak gelen ekran koruyucu film var. Ikinci filmi takmaya gerek yok. Cikarmaya da calismayin, cok sert yapistirilmis.

Internet hizi oldukca iyi, 3G modunda rahatca 450 - 500 Kb gorebilirken, WIFI modunda mevcut hizi da sonuna kadar kullanabiliyorum. 1 aya yakin bir suredir kullaniyorum, internet baglantisi konusunda bir sorunum olmadi.
  • Tek kelimeyler söyleyebilirim ki PSOne oyunlarının optimizasyonu "muhteşem" olmuş. Hiç bir takılma yok; kusursuz biçimce joypad kullanılabiliyor. Umarım FPSe ile Gran Turismo 2'de yaşadığım sorunlar burada olmayacaktır, tabi markete oyunun en kısa zamanda gelmesini diliyorum. Yakında da imaj dosyalarını PS Pocket içine dahil eden birileri çıkacaktır mutlaka.

Konuyla alakasız olarak PSOne oyunları için "Romulation" adresini öneririm. Tabi üyelik gerektiriyor ve paralı. Ama değer (:

Destruction Derby indikten sonra install ediyoruz ve oyun direk PSPocket içerisine dahil oluyor.

Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI)

Bu da oyun içi görüntüleri; tamamiyle sorunsuz, ses, efekt, görüntüde hiçbir atlama, kaybolma, donma yok. Harika olmuş!

• Düşük ışıkta çekimler benim fikrime göre tatmin edici. Aynı şekilde flaş kullanarak ortalamanın üstünde sonuçlar alınabiliyor. Güneş ışığında ise kalitesini belli ediyor; yine de 12mpx olması nedeniyle bir fotoğraf makinesi performansı beklemesin kimse. Nihayetinde elinizde hem ufak kalması hem de yeterli sabitilği yakalayamadan fotoğraf çekiyorsunuz. Buna rağmen başarılı olduğunu düşünüyorum.

Doğal fotoğraflar istiyordunuz, bizim insanımız çeksin dediniz. kusura bakmayın artık etleri görünce (:

Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI) Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI) Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI)
     Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI) Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI) Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI)

Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI) Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI)
     Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI) Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI)

Xperia S uygulamaları ve genel görünüme bakmak istiyorsanız, yüzlerce yerde yer almasına rağmen (!)

Ekran kilidi ve genel görünüm bu şekilde görünüyor.
    Arka plan duvar kağıdını ayrıca satın alabilirsiniz. "My Fish 3D"

Cihazla gelen uygulamalar oldukça kullanışlı :

Update Center : Yazılım ve Sistem güncellemelerini otomatik olarak haberdar ediyor.
    Sony, OTA olarak güncelleme vermediği için PCC ile güncelleme yapmak zorundasınız.

TrackID : Shazam'dan çok daha başarılı olduğunu söyleyebilirim. Sony Music'in altyapısını sonuna kadar kullanıyor.
    Tabi ki Türkçe şarkılar için vasatın altında, bunun sebepleri daha çok ülke olarak dünyanın neresinde olduğumuzla alakalı.

Recommender : Play Store ile %100 uyumlu.
    Sizde bulunan uygulamalara fakat genelde kafasına göre uygulamalar öneriyor. Yeterli sayılabilir.

PlayNow! : Gayet başarılı. Play Store ile %100 uyumlu biçimde oyunları listeliyor, incelemelere göz atarak hızlıca indirebiliyorsunuz.

Power Saver : Çok gerekli olmasa da Sony, telefonu bir bütün olarak hissettirmeyi başarmış.
    Basit arayüzü var, hızlıca profil değiştirebiliyorsunuz.

LiveWare Manager : Takmış olduğunuz aksesuarların ne yapması gerektiği ile ilgili atama yapıyorsunuz.
    Özellikle SmartWatch ile harika çalışacağını düşünüyorum. Elime ulaştığında inceleme yaparım.

Media Remote : Diğer Sony cihazlarınızla %100 uyumlu, komple bir kumanda haline geliyor. İçerisinde örnek bir player yer alıyor, denemek için.

Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI) Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI) Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI) Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI)

McAfee Security : En çok hoşuma giden yazılımlardan biri.
    Farklı bir telefon numarası ekliyorsunuz, cihaza sizinkinden başka sim kart takıldığı an lokasyon ve bilgisi mesaj olarak gidiyor. İndirilen tüm yazılımları scan ediyor vs.

Playstation : Ülkemizde ne yazık ki aktif değil. Ancak PSN accountunuz ile girebilir, trophy, achievement vs paylaşabilirsiniz. Tüm oyunları her platform için listeyebilirsiniz. PSStore ile cihaz için oyun satın alabilirsiniz. Xperia S için PSOne oyunları satın alınabiliyor. Driver, Wipeout, Rayman vs. aktif.

Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI) Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI) Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI) Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI)

Data Monitor : Onavo kullananlar için yetersiz fakat oldukça basit ve çoğu kullanıcı yeterli olabilecek bir d/l takibi uygulaması.

Timescape : Sosyal ağlar için en çok hoşuma giden yazılımların başında. Time Machine gibi tüm bağladığınız accountları sürekli güncelleyerek, haber akışını gösteriyor. İster widget olarak ya arkadaşlarınız üzerindeki akışı görerek ya da genel akışı takip ederek, ister ayrıca app olarak kullanabilirsiniz.

Fotoğraf : 3D, Standart, Otomatik, Panoramik modlara sahip. Yukarıda çokta referans alınacak gibi olmasa da bir kaç foto paylaştım. Benim görüşüm oldukça tatmin edici. Instagram ve Pixlromatic ile kusursuz hale geliyor.

Cihaz, geçen gün gerçekleştirdiğimiz unlock, prerooted img yüklenmesi ve PCC güncellemesi ile, ülkemizde halen .62 firmware'e ve içerisinde Turkcell uygulamalara sahip bir Xperia S yerine; İngiltere çıkışlı .62 firmware üzerine 2 güncellemeyi de almış .67 firmware'li bir Xperia S oldu. .71 ve .73 güncellemesi de önümüzdeki günlerde gelecektir. Kontrol etmek lazım.

• arkadaşlar dün telefonu ciddi bir şekilde almak için gittim ,fakat tam içime sindiremedim 1-2 kac gün daha beklemeye karar verdim.

içime sinmeyen olayları bahsedicem

1. ve en önemlisi ürün 4.3" olmasına ragmen diger rakipleri sensation ve s2 ye göre boyu uzun ve kalın ,bir türlü elime rahat bir şekilde oturtamadım telefonu
    2. ekrnaın ppi degeri kagıt üstünde s2 ve iphone 4s den yüksek olmasına ragmen onlarda ekran biraz daha göze hoş geliyor(ıphone da çözünürlük düşük ekran kücük ondanda olabilir)
    3.kamera bana 12 mgpxl lik bir kalite sunmadı sanki netlik ve hafif sisli bir görüntü oluştu belki bu olay güncellemelerle halledilebilecek bir olay

bu yorumlarım tamamiyle bir kişisel ve amatörce bir yorumdur lütfen yalnıs anlasılmasın herhangibi bir markanında fan boyu degilim sadece verdigim fiyatı hakedecek ve beni uzun süre götürecek telefonu arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stroma -- 21 Nisan 2012; 12:36:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CaRviLLE

quote:

Orijinalden alıntı: c_e_m22

Tesekkur ederim xperiatm ilk android deneyimi, gercekten android mobil ozgurluk demekmis onu anladimm. Bu arada pes 2012 oynamak cok rahat xperia s te soylemeden gecemiycem :)

pes 2012 yi paylaşırmısın dostum? yada korsan19@gmail e mail atarsan sevinirim saol şimdiden

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=54811070

Warhacker arkadasimiza tesekkur ediyorum.oyunlar xperia s ile uyumludur bilginize

• fotograf ve video kalitesi belli bir standart degeeri, özelliği size verdikten sonra artık sizin hayal gücünüz ve kullanım biçiminiz ile sınırlı. Benim görüşüm oldukça tatmin edici, aynı zamanda DSLR makine kullanan biri olarak.

Bu da bir örnek Xperia S ile kayıt edilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF3D00E4D -- 21 Nisan 2012; 12:52:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinus67

@12nomurat daha cikartmaya denemedim, ama benimkide baya sıkı sarıyor. Telefonun Kutusun icinde ekran filmi vardi bende, düzgün takamadim hep havali kaldi hosuma gitmedi cikardim. Zaten telefon geldiginde ekran üstünde vardi. Simdilik böyle kullaniyorum ama cok parmak izi birakiyor

Dün media markt'da sony görevlisi ile konuştum anlata anlata bitiremedi telefonu.Bu arada Media Markt'a daha gelmedi cihaz.Arkadaşa sorduğumda üzerinde ekran filmi takılı olduğunu söyledi , bu durumda ben 2 film üstüste kullanıyorum demek ki.Smart Tag Media Markt'da satılıyormuş ilgilenenlerin dikkatine.
  • benim telefonu alalım 3-4 gün oldu.açıkçası hayal kırıklıgına ugradım daha iyi olmasını beklerdim.
    Artıları:
    Ekranı çok güzel ve kaliteli
    Telefon hızlı,geçişler çok akıcı
    İnternet hızlı
    Eksileri:
    Kameranın 12 mp olmasına bakmayın,daha iyi olabilirdi
    12 saatte telefonun sarjı bitiyor
    Bazı uygulamalarda telefon donuyor.sanırım yazılımsal bir sorun
    whatsapp ve viber gibi uygulamalarda mesaj geldiğinde bildirim çubugunda işaret çıkıyor.mesajı okumanız için kilidi açmanız ve bildirim çubugunu indirmeniz gerekiyor
    menü tuşu,geri tuşu ve 3 çizgi tuşu arada algılamada sorun yaşıyor 2 kere basmak zorunda kalıyorum.
    Telefonu sessize aldıgınızda oyuna girdiğinizde ses açık oluyor.Bu yüzden dün telefonu yakalattım.neyseki hoca insaflı çıktı geri verdi telefonu
    Ayrıca telefonun titreşimi zayıf geldi bana

• Kullanan arkadaslara sormak istiyorum video kaydinda agir cekim modu varmi (slow-motion) yoksada programla falan yapilabilirmi ? kullanilabilirmi ? Bu özelligi dogada kus , böcek, ari vs. kullanmasi cok güzel oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

quote:

Telefon icin Case siparis vermistim, bugün takdim harika birsey. Telefonu korumaniz icin öneririm :)

Markasi Krusell ColorCover

Hocam birleşip 5-10 tane birden getirtseydik keşke amazondan.Ben Kadıköyden aldım kılıf sizinkine benzer bişey ama taktıktan sonra epey sıkı sarıyor tekrar çıkartırken tırsıyorum telefona bişey olacak diye bir de yarı mat parmak izi çok bırakmayan ( keşke hiç bırakmayan olsa ) kılcal çizik oluşmayan ekran filmi lazım.Ben aldığım filmden çok memnun değilim.Telefonun negatif bir şeyini görmedim açıkçası.En öne çıkan özelliği 720 p muhteşem ekranı bence.Dokunmatik çok başarılı keşke çözünürlüğe uygun igo myway olsaydı benim şu an tek beklediğim bu.Kamerasından fotğraf makinası kalitesi beklentim vardı o yüzden biraz altında kaldı beklentimin .Ama deklanşör hızı en yüksek telefonmuş bizimki bastığın anda çekiyo bu da iyi bir özellik.

Arkadaşım igo yu salla gerçekten. Diğer konu da da paylaşmıştım SYGIC diye bir navigasyon programı var onu kullan derim. Ekran çözünürlüğü ok ama diğer özelliklerini ve menü, kullanım ekran kalitesini görünce igo sana ps1 sygic ise ps3 gibi gelecek emin olabilirsin.
    Bu arada o kılıfı tam olarak hangi mağazadan aldın kadıköyden öğrenebilir miyim.
    Cihazla ilgili bir şey demem gerekirse her şey süpr tek sıkıntım şarz maalesef (.73 sürüm ve almanyadan gelme cihaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerenimo57 -- 21 Nisan 2012; 14:46:54 >

• olması gereken konu buydu
  • Konunun açılması iyi olmuş net kullanıcı yorumları.
  • quote:

Tesekkur ederim xperiatm ilk android deneyimi, gercekten android mobil ozgurluk demekmis onu anladimm. Bu arada pes 2012 oynamak cok rahat xperia s te soylemeden gecemiycem :)

fifa 2012yi de dene gerçekten mükemmel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybeerk -- 21 Nisan 2012; 15:50:16 >
  • Telefonu kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı. turkcell rom un şu anda rahatsız edici ne gibi özellikleri var. galiba enbelirgin problem güncellemeyi geç alması idi o da .73 güncellemesinin gelmesiyle halloldu.telefon üzerindeki turkcell uygulamaları ne gibi sıkıntılar yaratıyor.bilgilendirirseniz sevinirim. kısa sürede almayı düşünüyorum,eğer turkcell rom konusunda sıkıntı çoksa bekleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybeerk

quote:

fifa 2012yi de dene gerçekten mükemmel

Bugun ilk isim fifa 2012 yuklemek olucak. Oyunlar hakkinda da yorumlarim tavsiyelerim olucak aksam uzeri
  • Arkadaşlar ben önceki mesaj da video atamadığımı söylemiştim ya o sanırsam mkv dosyasıyla alakılıymış.
    720P video yu mp4 e çevirdim altyazı da attım.Şu an ister altyazılı ister altyazısız süper kalite bir biçimde takılmadan oynatıyor.
    Size de öneririm mp4 e çevirin mkv yi.Kalite pek azalmıyor ama boyur gözle görülür biçimde azalıyor.

NOT: ayrıca market'ten mx player ı indirmenizi öneririm.Altyazı atabilir,senkron da yapabilirsiniz.Sesi de %200 falan yapıomuş ben çok fark görmedim ama konuda

linkler;

ücretsiz mx player

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad&feature=top-free#?t=W251bGwsMSwyLDIwNSwiY29tLm14dGVjaC52aWRlb3BsYXllci5hZCJd

pro mx player (5,27 $ )

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.pro&feature=top-paid#?t=W251bGwsMSwyLDIwNiwiY29tLm14dGVjaC52aWRlb3BsYXllci5wcm8iXQ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepersonyouhavecalled -- 21 Nisan 2012; 20:10:47 >

• Telefonda ilginç bir şekilde yeniden başlama sorunu var. Belki de yeni ROM attıktan sonra oldu bilmiyorum. Birlikte rom güncellediğimiz arkadaşlarda da aynı sorun var mı merak ediyorum. Bazen boş boş dururken bazen de zora geldiği zaman kapatıp açıyor kendisini. Oyun oynuyorsunuz diyelim 41-42 dereceye ulaştı telefon, o ara sizi birisi aradı telefonu açtınız, cihaz kapanıp açılıyor. Veya hafif bir takılma sonucu işlemde direttiniz hemen kapatıp açıyor kendisini, anlam veremedim.

Bunlar haricinde olumsuzluk olarak, ekranın en alt orta kısımdaki menü tuşuna bastırınca ekrandan çat çat şeklinde ses gelmeye başladı.

Normalde arka kapakta hafif bir oynama var ama telefonu zorladığınızda yani sıcaklık 40 derece üzerine çıktığında resmen gacır gucur sesler çıkarmaya başlıyor bir köşesinden. Soğuyunca yeniden eski haline dönüyor ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüçükPrens -- 22 Nisan 2012; 11:26:02 >
  • quote:

quote:

@12nomurat daha cikartmaya denemedim, ama benimkide baya sıkı sarıyor. Telefonun Kutusun icinde ekran filmi vardi bende, düzgün takamadim hep havali kaldi hosuma gitmedi cikardim. Zaten telefon geldiginde ekran üstünde vardi. Simdilik böyle kullaniyorum ama cok parmak izi birakiyor

Dün media markt'da sony görevlisi ile konuştum anlata anlata bitiremedi telefonu.Bu arada Media Markt'a daha gelmedi cihaz.Arkadaşa sorduğumda üzerinde ekran filmi takılı olduğunu söyledi , bu durumda ben 2 film üstüste kullanıyorum demek ki.Smart Tag Media Markt'da satılıyormuş ilgilenenlerin dikkatine.

Ne demesini bekliyorun!!! Aman hiç yaklaşma, hiç tavsiye etmem,demesini mi bekliyordun???

• quote:

Orijinalden alıntı: KüçükPrens

Telefonda ilginç bir şekilde yeniden başlama sorunu var. Belki de yeni ROM attıktan sonra oldu bilmiyorum. Birlikte rom güncellediğimiz arkadaşlarda da aynı sorun var mı merak ediyorum. Bazen boş boş dururken bazen de zora geldiği zaman kapatıp açıyor kendisini. Oyun oynuyorsunuz diyelim 41-42 dereceye ulaştı telefon, o ara sizi birisi aradı telefonu açtınız, cihaz kapanıp açılıyor. Veya hafif bir takılma sonucu işlemde direttiniz hemen kapatıp açıyor kendisini, anlam veremedim.

Bunlar haricinde olumsuzluk olarak, ekranın en alt orta kısımdaki menü tuşuna bastırınca ekrandan çat çat şeklinde ses gelmeye başladı.

Normalde arka kapakta hafif bir oynama var ama telefonu zorladığınızda yani sıcaklık 40 derece üzerine çıktığında resmen gacır gucur sesler çıkarmaya başlıyor bir köşesinden. Soğuyunca yeniden eski haline dönüyor ama.

Ben de bu sorunlar olmadı.Telefon ısınması için bi şey diyemicem belki ben daha o kadar zorşamamasımdır telefonu.ama o dediğiniz çıt çıt sesler hiç çıkmadı bende

• quote:

Orijinalden alıntı: gerenimo57

quote:

quote:

Telefon icin Case siparis vermistim, bugün takdim harika birsey. Telefonu korumaniz icin öneririm :)

Markasi Krusell ColorCover

Hocam birleşip 5-10 tane birden getirtseydik keşke amazondan.Ben Kadıköyden aldım kılıf sizinkine benzer bişey ama taktıktan sonra epey sıkı sarıyor tekrar çıkartırken tırsıyorum telefona bişey olacak diye bir de yarı mat parmak izi çok bırakmayan ( keşke hiç bırakmayan olsa ) kılcal çizik oluşmayan ekran filmi lazım.Ben aldığım filmden çok memnun değilim.Telefonun negatif bir şeyini görmedim açıkçası.En öne çıkan özelliği 720 p muhteşem ekranı bence.Dokunmatik çok başarılı keşke çözünürlüğe uygun igo myway olsaydı benim şu an tek beklediğim bu.Kamerasından fotğraf makinası kalitesi beklentim vardı o yüzden biraz altında kaldı beklentimin .Ama deklanşör hızı en yüksek telefonmuş bizimki bastığın anda çekiyo bu da iyi bir özellik.

Arkadaşım igo yu salla gerçekten. Diğer konu da da paylaşmıştım SYGIC diye bir navigasyon programı var onu kullan derim. Ekran çözünürlüğü ok ama diğer özelliklerini ve menü, kullanım ekran kalitesini görünce igo sana ps1 sygic ise ps3 gibi gelecek emin olabilirsin.
    Bu arada o kılıfı tam olarak hangi mağazadan aldın kadıköyden öğrenebilir miyim.
    Cihazla ilgili bir şey demem gerekirse her şey süpr tek sıkıntım şarz maalesef (.73 sürüm ve almanyadan gelme cihaz)

Dostum kılıfı Kadıköy'den yazıcıoğlu'nun hemen yanında ki pasajdan girişte sağdan 2. yada 3. dükkandan aldım.Ekran filmi + kılıf 20 TL vedim.Gerçi gitti gidiyorda kılıf +3 ekran filmi şeklinde satılıyor.Uğraşmak istemezsen internetten de satın alabilirsin.Benim tel. de Almanya'dan geldi .73 sürüm batarya kullanım süresi gayet iyi bence.1,5 gün rahat gidiyo bana , 1 saat 15 dakika da da şarj oluyo alet bence bu ekran boyutu için gayet makul süreler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.