Şimdi Ara

Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
900
Cevap
21
Favori
157.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanan arkadaslardan hala deneyim resim video bekliyoruz bir konu daha mi acilsa acaba bu tür arastirma yada telefon eklentilerini ana konuda tartisilsa da burda deneyimler tartisilsa cok daha iyi olacak
  • kullanan arkadaşlar bir zahmet söyleseler de biz de kararımızı versek telefonlarla gelen turkcell uygulamaların ne gibi bir dezavantajı var,nasıl bir sıkıntı yaratıyor telefona.Yoksa sony centerları bekleyeceğim.bi görüş bildirirseniz sevinirim.
  • Menüleri silememek zorunuza gitmeyecekse veya kafanıza takmayacaksanız ki bence takılacak bir durum yok, şu an için herhangi bir sıkıntısı yok turkcell ROM'un. Güncelleme gelmemişti ki o da geldi. Ha beklerim diyorsanız elbette ki bekleyip orjinal yazılımı alın, mantıklı olanı bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KüçükPrens

Menüleri silememek zorunuza gitmeyecekse veya kafanıza takmayacaksanız ki bence takılacak bir durum yok, şu an için herhangi bir sıkıntısı yok turkcell ROM'un. Güncelleme gelmemişti ki o da geldi. Ha beklerim diyorsanız elbette ki bekleyip orjinal yazılımı alın, mantıklı olanı bu.

teşekkürler
  • quote:

Menüleri silememek zorunuza gitmeyecekse veya kafanıza takmayacaksanız ki bence takılacak bir durum yok, şu an için herhangi bir sıkıntısı yok turkcell ROM'un. Güncelleme gelmemişti ki o da geldi. Ha beklerim diyorsanız elbette ki bekleyip orjinal yazılımı alın, mantıklı olanı bu.

peki hocam şarj süresini etkiliyomu arka planda zırt pırt çalışıp turkcell uygulamalar.
  • quote:

hACIM SEN DE BENM GİBİ MUTSUZSUN ANLADIĞIM KADARIYLA.Eski romumuza dönmenin bir yolunu bulmalıyız.Benim de sarı leke olayı yavas yavas kalıcı olmaya basladı.Eski roma dönsek de servise versem şunu Keşke bulaşmasaydık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanhamd

quote:

hACIM SEN DE BENM GİBİ MUTSUZSUN ANLADIĞIM KADARIYLA.Eski romumuza dönmenin bir yolunu bulmalıyız.Benim de sarı leke olayı yavas yavas kalıcı olmaya basladı.Eski roma dönsek de servise versem şunu Keşke bulaşmasaydık..

Sarı leke olayı nedir üstad ? Eski roma dönmekten kastın turkcell romumu ?

Bende hizlial dan almıştım kamerayı açınca ekranda leke çıkıyordu iade ettim yenisi ile değişmesi için. turkcell romlu idi oda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

quote:

Orijinalden alıntı: osmanhamd

quote:

Sarı leke olayı nedir üstad ? Eski roma dönmekten kastın turkcell romumu ?

Bende hizlial dan almıştım kamerayı açınca ekranda leke çıkıyordu iade ettim yenisi ile değişmesi için. turkcell romlu idi oda.

Dostum sarı leke ekranın sağ üst köşesinde belirginleşti.Önceden soğuyunca kayboluyordu fakat şimdi her daim belli belirsiz görünüyor.Daha önce paylaşılan resimlerdeki gibi boru şeklinde değil tabiki.Benden başka kimse göremez ama rahatsız ediyor beni.Evet turkcell romdan bahsediyorum.Enazından garanti olayı korkusu başladı bende.Eski romu tekrar geri yükleyebilirsem değişim talebinde bulunucam.Turkcell roma b*k attık ama bize hala 73 gelmedi hala 67 deyiz.Geri döneyim de varsın olsun turkcell uygulamaları

• Beyler iyi aksamlar, goruntulu gorusme icin skype kurdum cihaza. Sorunsuz bir sekilde calisti. Video call ve goruntulu gorusme iki turlude basarili.tango ve skype prog. Denemenizi tavsiye eserim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar malesef bende de ekranin sag ust kisminda sararma meydana geldi. Cihaz yurt disindan geldi. fakat cok dikkatli bakildiginda belli oluyor. Garanti yok , çözüm önerisi olan varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: This is it

Arkadaslar malesef bende de ekranin sag ust kisminda sararma meydana geldi. Cihaz yurt disindan geldi. fakat cok dikkatli bakildiginda belli oluyor. Garanti yok , çözüm önerisi olan varmi?

Arkadasim gecmis olsun :( benimde yurt disi cihaz ama garantili gonder bence garantisi varsa ve imkanin varsa arastir derim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: c_e_m22

quote:

Arkadaslar malesef bende de ekranin sag ust kisminda sararma meydana geldi. Cihaz yurt disindan geldi. fakat cok dikkatli bakildiginda belli oluyor. Garanti yok , çözüm önerisi olan varmi?

Arkadasim gecmis olsun :( benimde yurt disi cihaz ama garantili gonder bence garantisi varsa ve imkanin varsa arastir derim ben.

Turkiyedeki servisler bizle ilgilenmezmi acaba ya :( bu nedir arkadas ya ben cihazla hic oyun bile oynamadim daha bir kere isinmadi bile, oyun bile yuklu degil. Kullancaz artik boyle napalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This is it -- 26 Nisan 2012; 10:36:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozo_78

quote:

peki hocam şarj süresini etkiliyomu arka planda zırt pırt çalışıp turkcell uygulamalar.

Arkada neyin çalıştığına, işlemcinin ne kadarını kullanıp kullanmadığına bağlı. Çok etkileyeceğini zannetmiyorum da niye risk alasınız yani? Ben olsam beklerdim...

@osmanhamd, 67de bir takım yazılım sıkıntıları var, kullanırken sıkıntı çıkarmaya başladı, yani ben en azından yazılımdan kaynaklandığını düşünüyorum. Turkcell ROM'a geri dönmek istemem ama her ihtimali karşı nasıl döneceğimizi bilsek iyi olurdu. Yine de senin sararma sorunun yazılımsal değil donanımsal bir arıza, kimse sana niye yazılım değiştin diye hesap soramaz. Zaten biz her hangi bir kağıda imza da atmadık alırken, dolayısı ile her halükarda bizim garantilerimize kimse bir şey diyemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüçükPrens -- 23 Nisan 2012; 10:42:55 >

• Ben cihaza bir türlü mp3 atamıyorum, nasıl yapacaz bu işi.
  • bende cihazı henüz 3 gündür kullanıyorum, yorumlarımı yaziiim dedim, yeni bir android kullanıcısı olduğum için yorumlar biraz zayıf olabilir.

kullanış olarak şarz-data connectöründeki kapak biraz gereksiz bence birçok telefonlardaki gibi altta ve kapaksız olsa daha iyi olurmuş, bir akıllı telefon olduğu için her gün şarz gerektiriyor aç kapa ne kadar dayanacak bilmiyorum.

Arka kapak çok gereklimi? olmasa daha iyi olurmuş, çok fazla açıp takmayacağım için önemsemedim ama arka kapak çok başarılı değil, arka kapağın özellikle üst kısmında kılcal bir açıklık kalıyor siyah bir çizgi gibi gözüme batıyor, benim tel beyaz olduğu için ve telefonun içi siyah olduğundan sanırım daha rahat belli oluyor, belki biraz fazla dikkat ediyorum ondandır ama hiç olmasa yada arka kapağın kapatma şekli daha farklı olsa bu kılcal çizgi oluşmazdı.

Alttaki şeffaf led hoş bir görüntü katmış, bence cihazın tasarımı gayet başarılı.

Ekran hassasiyeti ve telefonun hızı gayet iyi. Yeni telefonlarda hassasiyet sıkıntısı zaten yok ama telin hızı gayet başarılı, işlemcisinin ve ram inin hakkını veriyor. Daha önce xperia ray gibi bir model incelemiştim işlemci ve ram ine göre çok hantaldı bu telefonda da böyle bir sıkıntı olurmu acaba diye çekindim doğrusu. Kısa bir süre galaxy s2 kullandım, s2 den daha iyi diyebilirim. Ekran sony den beklenildiği gibi çok başarılı çözünürlük ve renklere diyecek yok, gün ışığında kullanım sıkıntı oluşturmuyor rahatlıkla kullanılıyor fakat aynı canlılık yok tabiki. Çok akıcı ve hızlı bir şekilde telefonu kullanabiliyorum, Herhangi bir takılma yada kilitlenme yaşamadım.

Sağ üst köşedeki sarı iz nedir tam bilmiyorum ben yaşamadım inş. yaşamam telefon yurt dışı çünki, o yüzden yasal güncellemesi dışında herhangi bir rom yüklemeye kalkmadım.

Şimdilik ilk izlenimlerim bu şekilde ayrıntılı resim çekme yada wriless testleri yapabilirsem burdan yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: slm06

Ben cihaza bir türlü mp3 atamıyorum, nasıl yapacaz bu işi.

android sync manager ı yükleyin marketten.Bu program la herşeyi pc den telefona telefondan pc ye wireless ile kolayca ve hızlı bir şekilde atabilirsiniz.
  • quote:

Eğer faturası varsa ve Avrupa'dan alınmışsa 2 yıl sony garantisi var.Yani buradan alınmışla hiçbir fark yok arasında Avrupa'dan alınan faturalı cihazın.
  • Kameradaki problemden ötürü iade ettiğim hizlial sitesi 1 günde parayı puan olarak hesabıma iade etti duruma göre s2 yada gelirse tekrar xperia s alacağım inş..
  • Sarı leke olayına rasgelmeniz şanssızlık olmuş.Ama Sony center lara bildirirseniz ya da müşteri hizmetlerini ararsanız değiştirirler.Çünkü sony sınırlı sayıda modelin bu hatayı çıkardığını ve iade kabul ettiğini söylemişti

Mp3 atamama olayı ben yaşamadım.Ben direk copy paste attım.Media go ile atmayı deneyin bir de.

Turkcell rom arkadaşlar sağolsun yazmışlar.Ama ben de belirteyim.Telefonun performansını ve şarj süresini etkilemiyor.Eğer turkcell menü simgelerinin(en fazla 5 tane mi ne) görüntüsü rahatsız ediyorsa sizi onu bilemem tabi.

Ayrıca dün tv ye hdmi kablosuyla bağladım.720p filmi seyrettik ailece o konuda benden tam not aldı.Tv niz sony ise kumanda olarak ta kullanabilirsiniz.

Gün itibariyle tam 13 gün oldu.Halen ısınma,donma gibi problemler yok.Böyle de devam eder inşallah.

Özellikle kafanıza takılan bir olay varsa sorabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: can1117

Sarı leke olayına rasgelmeniz şanssızlık olmuş.Ama Sony center lara bildirirseniz ya da müşteri hizmetlerini ararsanız değiştirirler.Çünkü sony sınırlı sayıda modelin bu hatayı çıkardığını ve iade kabul ettiğini söylemişti

Mp3 atamama olayı ben yaşamadım.Ben direk copy paste attım.Media go ile atmayı deneyin bir de.

Turkcell rom arkadaşlar sağolsun yazmışlar.Ama ben de belirteyim.Telefonun performansını ve şarj süresini etkilemiyor.Eğer turkcell menü simgelerinin(en fazla 5 tane mi ne) görüntüsü rahatsız ediyorsa sizi onu bilemem tabi.

Ayrıca dün tv ye hdmi kablosuyla bağladım.720p filmi seyrettik ailece o konuda benden tam not aldı.Tv niz sony ise kumanda olarak ta kullanabilirsiniz.

Gün itibariyle tam 13 gün oldu.Halen ısınma,donma gibi problemler yok.Böyle de devam eder inşallah.

Özellikle kafanıza takılan bir olay varsa sorabilirsiniz

kumandadan kontrolü samsung televizyonlar da destekliyo geçen gün denedim benim tv'de. daha doğrusu anynet+ destekli bütün televizyonlar destekliyo sanırım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.