Şimdi Ara

Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
900
Cevap
21
Favori
157.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 1000 lira kadar bi bütçem var ve xperia s i almak istiyorum 2-3 gündürde bu telefonu araştırıyorum ancak çevremde pek xperia kullanan yok bu beni tedirgin ediyo bi kaç sitede de sony pişmanlıktır gibisinden yorumlar okudum bide size sormak istiyorum memnun kalırmıyım veya önericeğiniz bi telefon varmı şimdiden Teşekkürler.
  • Playstation store oyunlarını destekliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes sarji yeni guncellemeden sonra cabuk bitiyor demiste bende durum tam tersi.Iyilestirilmis aksine.Tabi ben yeni guncelleme ile beraberinde gelen butun uygulamalari kaldirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasko123

Arkadaşlar merhaba 1000 lira kadar bi bütçem var ve xperia s i almak istiyorum 2-3 gündürde bu telefonu araştırıyorum ancak çevremde pek xperia kullanan yok bu beni tedirgin ediyo bi kaç sitede de sony pişmanlıktır gibisinden yorumlar okudum bide size sormak istiyorum memnun kalırmıyım veya önericeğiniz bi telefon varmı şimdiden Teşekkürler.

alma artik kardes,
    gec kaldin telefon 2 yasina basacak,sp ye bak,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Tyson

Herkes sarji yeni guncellemeden sonra cabuk bitiyor demiste bende durum tam tersi.Iyilestirilmis aksine.Tabi ben yeni guncelleme ile beraberinde gelen butun uygulamalari kaldirdim.

vaktin olursa siralarmisin o prolari.
    saygilar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: malkooklam

quote:

Arkadaşlar merhaba 1000 lira kadar bi bütçem var ve xperia s i almak istiyorum 2-3 gündürde bu telefonu araştırıyorum ancak çevremde pek xperia kullanan yok bu beni tedirgin ediyo bi kaç sitede de sony pişmanlıktır gibisinden yorumlar okudum bide size sormak istiyorum memnun kalırmıyım veya önericeğiniz bi telefon varmı şimdiden Teşekkürler.

alma artik kardes,

hm anladım saolasın kardeş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: malkooklam

quote:

alma artik kardes,

hm anladım saolasın kardeş

dostum pişmanlık değilde ben 1.300 lira bütçem vardı ve telefonları hiç araştırmamıştım 4s vardı zaten bende onu babamın tel arıza yapınca ona verdim ben telsiz kaldım gezerken dedim s3 alim hoşumada gitti mavi rengi sonra samsungda çalışan arkadaşı aradım oda s3 alma dedi onlar normalde 2 çekirdek ama sanalla 4 oluyo dedi ne alim dedim xperia s sl hatta z al dedi sonra sony centera gittik sl kalmamıştı z 1.800 tl idi yanlış hatırlamıyosam bende tasarımından etkilendim bunun özelliklere baktım 12mp kamera falan süperdi aldım kullandım şu anda memnunum ama 4.1.2 jelly beani yükledim soğudum biraz telefondan uymuyo bu tele menü geçişlerinde kastırma yapıyo kamera özellik kaybetmiş yani dicem güzel telefon ama diğer arkadaşın dediği gibi 2 yaşına girdi ama son uretimler biraz daha özenli ben alalı 1 ay oldu ilk çıktığında alanla kasa olarak karşılaştırıyorum orda bile fark var biraz daha güncel parçalar takılmış ama güzel real racing 3 nfs mw modern combat 4 gta vice city full kalite takılmadan oynuyorum

• arkadaşlar telefonu 2 haftadır kullanıyorum genel olarak memnunum telefondan ama oyun oynarken yada internette bi süre gezindikten sonra full açık olan ekran parlaklığında hafif kısılma oluyor bir süre sonra düzeliyor.ayarlardan girip bakıyorum parlaklık tamamen açık ama normalin altında oluyor bir süre sonra tekrar eski haline dönüyor kendiliğnden. bu durumla karşılaşan çözümünü bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtt28

arkadaşlar telefonu 2 haftadır kullanıyorum genel olarak memnunum telefondan ama oyun oynarken yada internette bi süre gezindikten sonra full açık olan ekran parlaklığında hafif kısılma oluyor bir süre sonra düzeliyor.ayarlardan girip bakıyorum parlaklık tamamen açık ama normalin altında oluyor bir süre sonra tekrar eski haline dönüyor kendiliğnden. bu durumla karşılaşan çözümünü bilen var mı ?

1 ya da 2 kere ben de yaşadım aynı şeyi. Jellybean güncellemesinden sonra oldu ama bunlar. Günceleme sorunu olabilir. Eğer sorun güncellemedense çözümü yeni güncellemeyi beklemektir (gelirse tabi).
  • quote:

Orijinalden alıntı: imjustone

quote:

arkadaşlar telefonu 2 haftadır kullanıyorum genel olarak memnunum telefondan ama oyun oynarken yada internette bi süre gezindikten sonra full açık olan ekran parlaklığında hafif kısılma oluyor bir süre sonra düzeliyor.ayarlardan girip bakıyorum parlaklık tamamen açık ama normalin altında oluyor bir süre sonra tekrar eski haline dönüyor kendiliğnden. bu durumla karşılaşan çözümünü bilen var mı ?

1 ya da 2 kere ben de yaşadım aynı şeyi. Jellybean güncellemesinden sonra oldu ama bunlar. Günceleme sorunu olabilir. Eğer sorun güncellemedense çözümü yeni güncellemeyi beklemektir (gelirse tabi).

Peki sorun hala devam ediyor mu kardeşim sende bende arttı şu sıralar bu problem aldığım yere gidip sormayı düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Peki sorun hala devam ediyor mu kardeşim sende bende arttı şu sıralar bu problem aldığım yere gidip sormayı düşünüyorum.

dostum ben sony centera gittim aldığım yere adam wifi ve mobil veriden yapılan güncellemeler sıktı oluşturuyor pcden güncelleyin dedi ve sony servise gidin garantili zaten ücretsiz olarak hard format atılacak size verilecek, bütün sorunlar biter o zaman geçende bi xperia z geldi güncelleme sorunu wifiden güncellemiş çektiği resimi göstermiyor dedi adam sıkıntı güncellemeden yani götürcez servise orda hard format atıcaklar normalde jelly beande 3d panorama sweep varmış mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanglşt

quote:

quote:

quote:

dostum ben sony centera gittim aldığım yere adam wifi ve mobil veriden yapılan güncellemeler sıktı oluşturuyor pcden güncelleyin dedi ve sony servise gidin garantili zaten ücretsiz olarak hard format atılacak size verilecek, bütün sorunlar biter o zaman geçende bi xperia z geldi güncelleme sorunu wifiden güncellemiş çektiği resimi göstermiyor dedi adam sıkıntı güncellemeden yani götürcez servise orda hard format atıcaklar normalde jelly beande 3d panorama sweep varmış mesela

doğrudur o zaman kardeşim wifi den güncelleme yapmıştım ben. şimdi ben servise göndermeden, çünkü servisi istanbulda bense bursadayım kendim sony pc companion dan onarsam yazılımı sorun düzelir mi acaba ve onarım yaparken veriler silinir mi telefondan? bu ilk android telefonum onun için bu konularda bilgisizim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtt28 -- 1 Ağustos 2013; 3:19:51 >

• Pc companiondan güncellemeyi yeniden kuramıyoruz heralde fakat sıfırdan andoid kurulursa veriler silinir ben bi boşluğumda maltepeyensony euroasya servisine götürücem

• Pc companiondan güncellemeyi yeniden kuramıyoruz heralde fakat sıfırdan andoid kurulursa veriler silinir ben bi boşluğumda maltepeyensony euroasya servisine götürücem

• UPDATE SERVİCE den güncelleyin. bu hem günceller hemde format atar.

• quote:

Pc companiondan güncellemeyi yeniden kuramıyoruz heralde fakat sıfırdan andoid kurulursa veriler silinir ben bi boşluğumda maltepeyensony euroasya servisine götürücem

Orası sony eurasia değil hocam, teleservis. Hayal kırıklığı yaşama sonra
  • pc companion telefonun yazılımının güncel olduğunu söylüyor. altta bir not var ama 'telefonunuzda ciddi sorunlar yaşıyorsanız, en iyi performans için telefonunuzun mevcut olan son yazılım sürümünü yeniden yüklemek için tıklayın' diye buradan onarım yapsam verilerim kaybolur mu (ve simdeki numaralar)? daha önce yapan bi arkadaş var mı bunu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmeto89

quote:

Pc companiondan güncellemeyi yeniden kuramıyoruz heralde fakat sıfırdan andoid kurulursa veriler silinir ben bi boşluğumda maltepeyensony euroasya servisine götürücem

Orası sony eurasia değil hocam, teleservis. Hayal kırıklığı yaşama sonra

bilmem bana öle dedi ordaki kisi
  • arkadaşlar telefonu sony pc companion dan onarsam garantide sıkıntı olur mu? 1 aylık telefon daha
  • olmaz merak etme sony'nin kendi yazılımı o. güncellemeleri falan onunla veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.