Şimdi Ara

Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
900
Cevap
21
Favori
157.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: can1117

Sarı leke olayına rasgelmeniz şanssızlık olmuş.Ama Sony center lara bildirirseniz ya da müşteri hizmetlerini ararsanız değiştirirler.Çünkü sony sınırlı sayıda modelin bu hatayı çıkardığını ve iade kabul ettiğini söylemişti

Mp3 atamama olayı ben yaşamadım.Ben direk copy paste attım.Media go ile atmayı deneyin bir de.

Turkcell rom arkadaşlar sağolsun yazmışlar.Ama ben de belirteyim.Telefonun performansını ve şarj süresini etkilemiyor.Eğer turkcell menü simgelerinin(en fazla 5 tane mi ne) görüntüsü rahatsız ediyorsa sizi onu bilemem tabi.

Ayrıca dün tv ye hdmi kablosuyla bağladım.720p filmi seyrettik ailece o konuda benden tam not aldı.Tv niz sony ise kumanda olarak ta kullanabilirsiniz.

Gün itibariyle tam 13 gün oldu.Halen ısınma,donma gibi problemler yok.Böyle de devam eder inşallah.

Özellikle kafanıza takılan bir olay varsa sorabilirsiniz

benim telde ısınma oluyor oyun oynarken 15-20 dk sonra. ne derecede normal biliyormusun bu ısınma. oyun oynama korkar oldum.

• Telefonda ısınma olmuyor diyen arkadaşlara hayret ediyorum, ne yapıyorsunuz da ısınma olmuyor? Mesela kaç dakika hangi oyunu veya filmi izliyorsunuz da ısınma olmuyor? İşlemciyi sabit bir şekilde zorladıktan sonra sıcaklık 42 dereceden aşağıya inmiyor, Özellikle ekranın sağ üst tarafında çok belli ediyor ısınma kendini. Hatta bu zamana kadar bu ısınmaya rağmen nasıl sarı leke çıkmadı hayret ediyorum Maaşallah diyelim böyle devam etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüçükPrens -- 24 Nisan 2012; 0:03:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KüçükPrens

Telefonda ısınma olmuyor diyen arkadaşlara hayret ediyorum, ne yapıyorsunuz da ısınma olmuyor? Mesela kaç dakika hangi oyunu veya filmi izliyorsunuz da ısınma olmuyor? İşlemciyi sabit bir şekilde zorladıktan sonra sıcaklık 42 dereceden aşağıya inmiyor, Özellikle ekranın sağ üst tarafında çok belli ediyor ısınma kendini. Hatta bu zamana kadar bu ısınmaya rağmen nasıl sarı leke çıkmadı hayret ediyorum Maaşallah diyelim böyle devam etsin

ben yaklaşık bir buçuk saat hd film seyrettim..Isınma olarak bir şey hissetmedim.Telefonun doğal ılıklığı vardı ama sanırım 42 derece olsa anlardım

Oyun olarak daha sınırları zorlamadım.bir kaç oyun yükledim.Reckless racing 2 oyununu ücretli indirdim yaklaşık 30 dk kadar onunla oynadım.

Bunlar dışında ben telefonu zaten internet,mesaj ve kamerası için kullanıyorum.

Ama sizin hatırınıza yarın telefonu iyi bir denerim Özellikle çok zorlar dediğiniz bir uygulama-oyun varsa google play den yükleyeyim.Çünkü gerçekten aşırı ısınma problemi varsa ben kimseyi yanlış yönlendirmek istemem.Çok şükür ama şu an çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hititarslanı

kullanan arkadaşlar bir zahmet söyleseler de biz de kararımızı versek telefonlarla gelen turkcell uygulamaların ne gibi bir dezavantajı var,nasıl bir sıkıntı yaratıyor telefona.Yoksa sony centerları bekleyeceğim.bi görüş bildirirseniz sevinirim.

arkadaşımda turkcell romlu var bende de normal olanı hiçbir fark yok arkadaşım merak etme..Sadece 3 tane belli belirsiz uygulama
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_e_m22

Beyler iyi aksamlar, goruntulu gorusme icin skype kurdum cihaza. Sorunsuz bir sekilde calisti. Video call ve goruntulu gorusme iki turlude basarili.tango ve skype prog. Denemenizi tavsiye eserim

teşekkürler dostum bilgilendirme için
  • quote:

Orijinalden alıntı: can1117

quote:

Orijinalden alıntı: KüçükPrens

Telefonda ısınma olmuyor diyen arkadaşlara hayret ediyorum, ne yapıyorsunuz da ısınma olmuyor? Mesela kaç dakika hangi oyunu veya filmi izliyorsunuz da ısınma olmuyor? İşlemciyi sabit bir şekilde zorladıktan sonra sıcaklık 42 dereceden aşağıya inmiyor, Özellikle ekranın sağ üst tarafında çok belli ediyor ısınma kendini. Hatta bu zamana kadar bu ısınmaya rağmen nasıl sarı leke çıkmadı hayret ediyorum Maaşallah diyelim böyle devam etsin

ben yaklaşık bir buçuk saat hd film seyrettim..Isınma olarak bir şey hissetmedim.Telefonun doğal ılıklığı vardı ama sanırım 42 derece olsa anlardım

Oyun olarak daha sınırları zorlamadım.bir kaç oyun yükledim.Reckless racing 2 oyununu ücretli indirdim yaklaşık 30 dk kadar onunla oynadım.

Bunlar dışında ben telefonu zaten internet,mesaj ve kamerası için kullanıyorum.

Ama sizin hatırınıza yarın telefonu iyi bir denerim Özellikle çok zorlar dediğiniz bir uygulama-oyun varsa google play den yükleyeyim.Çünkü gerçekten aşırı ısınma problemi varsa ben kimseyi yanlış yönlendirmek istemem.Çok şükür ama şu an çok memnunum.

Sıcaklığı hissetmiyor olabilir misiniz acaba Bir batarya programı indirip sıcaklığı kontrol edebilirsiniz uygulamaları kullandıktan sonra. Ya da benim telefonda sorun var bilemiyorum

• Isınmayı problem olarak görmek aslında yanlış gibi. Sonuçta işlemciyi zorlarsanız belirli bir süre, her şey ısınır. Özellikle HD oyunlarda bu ısınma farkediliyor fakat kapattıktan sonra 1 dk içinde yine eski haline dönüyor.

Ayrıca pilin gitmesi için türlü taklalara da gerek yok (: Bu bir smartphone, smartphone'un gereği de sizi gün içerisinde dışarıda, ofiste, evde günlük hayatınızı kolaylaştırması, aradığınıza çabuk ulaşabilmeniz, kesintisiz bağlantı, anı yakalamak ve paylaşmak vs. Tüm bunları optimum düzeyde yapıyor ve gün sonunda evinize döndüğünüzde halen telefon açıksa bu normaldir ve şarja takarsınız (: Bunu halen neden tartışıyorsunuz anlamış değilim.

Telefonu üretirken çok daha iyi oyun oynansın diye kafa patlatılmıyor hiç bir zaman; bu tamamen oyun firmalarının pazarlaması ve arz etmesi ile alakalı. Talep gördükten sonra üretici firmalar da bu yönde çalışma yapıyor vs. Ki Xperia S, PS sertifikasını da yoğun ısrarlar sonucunda almış. Bu da Sony olmasından dolayı bir istisnai durum. Aynı şekilde PSOne oyunlarını oynarken de ısınıyor ve kapattıktan sonra direk sıcaklık düşüyor.

Bu "Sarı Çizgi" sorunu bende hiç olmadı. Telefonu alalı 1 ay olmuştur, bu süre içerisinde hiç böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Sanırım belli bir parti cihazda bu sorun var gibi gözüküyor. Bir yerlerde Singapur çıkışlı cihazlarda var diye bir yazı okumuştum sanırım.

• hd oyunlarda ısınma oluyor ama öle abartı bir sıcaklık değil onun haricinde film ve klip izlerken ısınma olmadı pek istanbuldan ankaraya kadar 6 saat klip film izedim sıcaklık stabildi oyunlarda ısınıyor ama az miktarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercitekin66

quote:

Orijinalden alıntı: hititarslanı

kullanan arkadaşlar bir zahmet söyleseler de biz de kararımızı versek telefonlarla gelen turkcell uygulamaların ne gibi bir dezavantajı var,nasıl bir sıkıntı yaratıyor telefona.Yoksa sony centerları bekleyeceğim.bi görüş bildirirseniz sevinirim.

arkadaşımda turkcell romlu var bende de normal olanı hiçbir fark yok arkadaşım merak etme..Sadece 3 tane belli belirsiz uygulama

teşekkürler
  • Telefon kot pantolon cebinde tasinabiliyormu arkadaslar kafaya takmis durumdayim numuneleri cebe sokma durumu olmadigindan sizlerden ögrenmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbubu

Telefon kot pantolon cebinde tasinabiliyormu arkadaslar kafaya takmis durumdayim numuneleri cebe sokma durumu olmadigindan sizlerden ögrenmek istiyorum

gayet rahat bir şekilde taşınıyor dostum merak etme.
  • bana göre telefonun artıları:
    -şik dizayna sahip
    -internet browser gayet hızlı
    -gps uydulara baya hızlı bağlanıyor daha önce kullanmış olduğum htc desireden hd den bariz hızlı
    -32gb bellek gayet yeterli
    -ekran ve kameralar ön ve arka başarılı

eksileri:
    -kulaklık ses seviyesi çok düşük bangır bangır müzik dinlenemiyor
    -yan taraftaki usb ve hdmı kapakçıkları ilerde kopacakmış gibi diruyor
    -pil 1750mah olmasına ramen çok çabuk tükeniyor
    -ben telefonu biraz zorladığımda ısınma emareleri gösterdi
    -donanımsa olarak da biraz daha iyi olabilirdi örnegin qualcom msm8260 işlemci yerine daga gelişmişi olan msm8260a
  • quote:

quote:

Telefon kot pantolon cebinde tasinabiliyormu arkadaslar kafaya takmis durumdayim numuneleri cebe sokma durumu olmadigindan sizlerden ögrenmek istiyorum

Bu güzel iste telefon tam anlamiyla multimedia tv ye baglanmasindan tut antenlerin cekimine kadar süper one s ile xperia s arasi gidip gelmeler devam ediyor

• quote:

quote:

quote:

Bu güzel iste telefon tam anlamiyla multimedia tv ye baglanmasindan tut antenlerin cekimine kadar süper one s ile xperia s arasi gidip gelmeler devam ediyor

ben xperia s alırdım çünkü 10 kat daha karizmatik :) ve çok hafif benim herşeyimi tam anlamıyla karşılıyor hatta geçen gün bilgisayardan mkv film attım mkv player ile açıp hdmi ile televizyona attım o zaman işte son noktayı koydu telefon süper akıcı zevkli ve görüntü süperdi :)

adamlar burada karşılaştırmışlar bak istersen ben okumadım ..

http://sanalmakina.net/sony-xperia-s-ve-htc-one-s-karsilastirma/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercitekin66 -- 24 Nisan 2012; 20:33:15 >

• Hepsi dogruda hafiflik konusunda kaybediyor gülü seven dikenine katlanacak artik beklemedeyim hala
  • quote:

quote:

quote:

@sbubu aynen bende one x le xperia s arasında kaldım ama xperia s banada yakın.. one s'i bilmem bakmadım özelliklerine ama one x 4çekirdek olduğu için şarj konusu aklıma takılıyo xperia s ihtiyaç karşılıyo bide. haftaya alıcam bende istanbul avrupa yakasında garantili olarak en uygun fiyat nerden bulabilirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: bozo_78

quote:

quote:

quote:

@sbubu aynen bende one x le xperia s arasında kaldım ama xperia s banada yakın.. one s'i bilmem bakmadım özelliklerine ama one x 4çekirdek olduğu için şarj konusu aklıma takılıyo xperia s ihtiyaç karşılıyo bide. haftaya alıcam bende istanbul avrupa yakasında garantili olarak en uygun fiyat nerden bulabilirim..

doğubank ta ben netcell garantiye 1450 tl ye almadım 1150 tl ye grey aldım haberniz olsun..Cumartesi akşam nakit aldım bir de

• quote:

Hepsi dogruda hafiflik konusunda kaybediyor gülü seven dikenine katlanacak artik beklemedeyim hala

ben bazen cebimde olup olmadığını unutuyorum doğrusu ve cx 300 kulaklık aldım harika 2li oldular :D
  • @sercitekin66 teşekkürler bilgi için.. taksitlide 1500 e fln alınır doğubanktan o zaman.. ya bide bir sorum olucak.. geçenlerde bir telefoncu dedi doğubank yada o civardan alınan garantili ürünlerde bile sıkıntı yaşanabilceğini söyledi.. açıkçası inandırıcı gelmedi ama bişeyde demedim adama :) altın han'a bakan oldumu hiç son zamanlarda..?
  • quote:

quote:

Hepsi dogruda hafiflik konusunda kaybediyor gülü seven dikenine katlanacak artik beklemedeyim hala

ben bazen cebimde olup olmadığını unutuyorum doğrusu ve cx 300 kulaklık aldım harika 2li oldular :D

Super yapmissin dostum benim cx-200 yetersiz kaliyor. Stereo bluetooth deneyecegim bu hafta sonu onerileri olan varsa buyursun :) 300 tl butce var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.