Şimdi Ara

Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
900
Cevap
21
Favori
157.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefona yeni güncelleme geldi sanırım sonu 196 ile bitiyor
  • mtsf M kullanıcısına yanıt
    evet şimdi yükledim. orta tuşa basılı tutunca google arama geliyor, çift tıklamayla eski menü (çalışan uygulamalar vb.) geliyor...

acaba başka değişiklik var mı?
  • xperia s' i kısa sayılmıyacak bi süredir kullanıyordum ilk aldığımda ICS yüklüydü ufak tefek kasmalar vardı belleği çok sömürüyordu JB güncellemesini alınca düzelir sandım JB güncellemesini aldım kasma sorunlarını yok denecek kadar azaldı kullanımda sorun yaratmıyor fakat JB güncellemesinden sonra bi çok kişide de olan video kayıt sorunu ortaya çıktı videoları akıcı olarak kaydetmiyor malesefki bunun içinde bi güncelleme bekliyoruz hala.
    onun haricinde pil kullanımı normal gidiyor yani sürekli interneti açık tutup sürekli kurcalarsan günde 2 defa şarja takarsın ama ben sadece mobil erişimi açık tutup ekran parlaklığınıda %70 lere çektiğimde fazla bızıklamayıp 2 gün dayandırmayı başardım :)
    telefonun android tuşları biraz can sıkıcı oluyor ilk 1 ay alışılması zor ama sonrasında normale dönüyor.
    kaliteli sesi var biraz kısık gelebilir kulağa ama ses kalitesi olarak kesinlikle çok iyi.
    şarj soketinin olduğu yerdeki kapağı ilk açarken yürek hoplatıyor ben şahsen koptu sandım ama bi sıkıntı yok hep öyle :D
    arka kapağında büyük bir sıkıntı var genel bi sorunmuş tabi arka kapağın alt kısımın bir tarafı tam olarak oturmuyor görünürde hiç belli olmuyor ama elinize alınca çok ufak bi şekilde hissediyorsunuz can sıkıcı olabilir bu durum
    kamerasına söylenebilicek hiç bir laf yok kesinlikle mükemmel .

Xperia S ile Çektiğim Bir Kaç Kare
    Diğer Tüm Resimler : instagram.com/wlov3

• yeni güncellemeyi kurdum. bariz hızlanma var.
    Tüm sorunları çözülmüş diyebilirim. Kamera çok daha iyi olmuş ve 2g de internete girmeme sorunuda çözülmüş.
    not: ben flashtool ile yükledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wLov3

xperia s' i kısa sayılmıyacak bi süredir kullanıyordum ilk aldığımda ICS yüklüydü ufak tefek kasmalar vardı belleği çok sömürüyordu JB güncellemesini alınca düzelir sandım JB güncellemesini aldım kasma sorunlarını yok denecek kadar azaldı kullanımda sorun yaratmıyor fakat JB güncellemesinden sonra bi çok kişide de olan video kayıt sorunu ortaya çıktı videoları akıcı olarak kaydetmiyor malesefki bunun içinde bi güncelleme bekliyoruz hala.
    onun haricinde pil kullanımı normal gidiyor yani sürekli interneti açık tutup sürekli kurcalarsan günde 2 defa şarja takarsın ama ben sadece mobil erişimi açık tutup ekran parlaklığınıda %70 lere çektiğimde fazla bızıklamayıp 2 gün dayandırmayı başardım :)
    telefonun android tuşları biraz can sıkıcı oluyor ilk 1 ay alışılması zor ama sonrasında normale dönüyor.
    kaliteli sesi var biraz kısık gelebilir kulağa ama ses kalitesi olarak kesinlikle çok iyi.
    şarj soketinin olduğu yerdeki kapağı ilk açarken yürek hoplatıyor ben şahsen koptu sandım ama bi sıkıntı yok hep öyle :D
    arka kapağında büyük bir sıkıntı var genel bi sorunmuş tabi arka kapağın alt kısımın bir tarafı tam olarak oturmuyor görünürde hiç belli olmuyor ama elinize alınca çok ufak bi şekilde hissediyorsunuz can sıkıcı olabilir bu durum
    kamerasına söylenebilicek hiç bir laf yok kesinlikle mükemmel .

Xperia S ile Çektiğim Bir Kaç Kare
    Diğer Tüm Resimler : instagram.com/wlov3

bu tür fotoğrafları nasıl çekiyorsunuz acaba? program mı kullanıyorsunuz yoksa püf noktaları vs mı var? anlatırsanız sevinirim

• uyandirmaprojesi kullanıcısına yanıt
    şöyle söylüyeyim bir çok programla çekim yaptım ama pek bi farkı olmadı bende kamera ayarlarını değiştirerek çekimlerim için en uygun olanını seçtim (çözünürlük 12mp, ölçüm merkez, görüntü sabitleyici, netleme modu birden çok oto netleme falan yaptım) sonrasında sadece bazılarında instagram ile ufak bir efekt uyguladım.
    aslında bu telefonun kamerası mükemmele yakın fakat ortama göre uygun ayarı yapmak mesele otomatik ayardan pek memlun kalmadığım için çekiceğim resme göre düzenlemeler yapıyorum ayarlarda sonuçlarda yukarıdaki resimler gibi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydin60

yeni güncellemeyi kurdum. bariz hızlanma var.
    Tüm sorunları çözülmüş diyebilirim. Kamera çok daha iyi olmuş ve 2g de internete girmeme sorunuda çözülmüş.

hocam yeni güncelleme derken bu benim bildiğim en son gelen JB güncellemesiydi onun haricinde bu yakınlarda güncelleme geldimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: wLov3

quote:

Orijinalden alıntı: aydin60

yeni güncellemeyi kurdum. bariz hızlanma var.

hocam yeni güncelleme derken bu benim bildiğim en son gelen JB güncellemesiydi onun haricinde bu yakınlarda güncelleme geldimi

JB'deki ses açma tuşunun çalışması, 1080p video çekimindeki lag olayları gibi sorunları düzeltmek üzere bir güncelleme daha geldi. Ben de bugün güncelledim pc companion aracılığı ile.
  • Son güncellemeyi yükledim. Home tuşuna uzun basıldığında tarayıcı açılıyor. Son uygulamalar ve küçük uygulamalar kayboldu ve bu durum hiç hoş olmadı. 1080p video çekimlerinde düzelme yok! çekim esnasında anlık olarak donma halen var. Ve şuda dikkatimi çekti her zaman 4 diş çeken yere bırakıyorum 2 dişi geçmiyor. Hiç memnun kalmadım şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainJack

Son güncellemeyi yükledim. Home tuşuna uzun basıldığında tarayıcı açılıyor. Son uygulamalar ve küçük uygulamalar kayboldu ve bu durum hiç hoş olmadı. 1080p video çekimlerinde düzelme yok! çekim esnasında anlık olarak donma halen var. Ve şuda dikkatimi çekti her zaman 4 diş çeken yere bırakıyorum 2 dişi geçmiyor. Hiç memnun kalmadım şuan

son uygulamalar ile küçük uygulamalar kaybolmadı. home tuşuna basılı tutunca artık google arama geliyor, son uygulamalara ve küçük uygulamalara gitmek için home tuşuna art arda iki basman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imjustone

quote:

Son güncellemeyi yükledim. Home tuşuna uzun basıldığında tarayıcı açılıyor. Son uygulamalar ve küçük uygulamalar kayboldu ve bu durum hiç hoş olmadı. 1080p video çekimlerinde düzelme yok! çekim esnasında anlık olarak donma halen var. Ve şuda dikkatimi çekti her zaman 4 diş çeken yere bırakıyorum 2 dişi geçmiyor. Hiç memnun kalmadım şuan

son uygulamalar ile küçük uygulamalar kaybolmadı. home tuşuna basılı tutunca artık google arama geliyor, son uygulamalara ve küçük uygulamalara gitmek için home tuşuna art arda iki basman gerekiyor.

Bit kadar tuşlarımız vardı bide bu eksikti..

• quote:

kardeş nası yükledin güncellemeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanglşt

quote:

Telefonu bilgisayara balayıp pc companion üzerinden güncelleyebilirsin.

• quote:

quote:

quote:

öle yaptım ama en güncel yazılıma sahipsiniz diyo 6,2,B,0,200 numaralı güncelleme var şu anda telde

• quote:

quote:

quote:

quote:

öle yaptım ama en güncel yazılıma sahipsiniz diyo 6,2,B,0,200 numaralı güncelleme var şu anda telde

telefon paralel ithalat ise bağlı olduğu ülkeye güncelleme henüz verilmemiş olabilir. bir iki hafta sabredin, gelecektir mutlaka.

• orhanglşt O kullanıcısına yanıt
    Evet pc companion ile yükledim bende. ama hiç memnun değilim yükleme derim dostum
  • nesinden memnun değilsin hocam ya? mis gibi olmuş işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

nesinden memnun değilsin hocam ya? mis gibi olmuş işte.

Bu home tuşuna uzun basıldığında son ve küçük uygulamaların yerine google aramasının gelmesin çok uyuz bir durum. Tuşlar zaten küçük çift tıklama bazen etki etmiyor. Son güncellemede bunun dışında bir farklılık gördünmü dostum? bunun dışında ben göremedim. ha ne değişti ? sadece derleme numarası. android 4.2.2 yi alacağımız meçhul; ki alsak 2 seneye gelir herahalde. çok değil birkaç ay içinde Z ye geçicem. yada gelirse ZR.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

telefon paralel ithalat ise bağlı olduğu ülkeye güncelleme henüz verilmemiş olabilir. bir iki hafta sabredin, gelecektir mutlaka.

Sony Centerdan Sıfır Aldım O Yüzden Heralde. Peki Telefonu Yurtd Dışındaymış Gibi Kandırma İmkanı Yomu Güncelleme İçin Listeye Baktım 2 Güncelleme Eksik. Bende Haziran Güncellemesi Var Temmuz ve Austos Yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanglşt -- 31 Ağustos 2013; 16:57:18 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

nesinden memnun değilsin hocam ya? mis gibi olmuş işte.

Bu home tuşuna uzun basıldığında son ve küçük uygulamaların yerine google aramasının gelmesin çok uyuz bir durum. Tuşlar zaten küçük çift tıklama bazen etki etmiyor. Son güncellemede bunun dışında bir farklılık gördünmü dostum? bunun dışında ben göremedim. ha ne değişti ? sadece derleme numarası. android 4.2.2 yi alacağımız meçhul; ki alsak 2 seneye gelir herahalde. çok değil birkaç ay içinde Z ye geçicem. yada gelirse ZR.

ben pek yadırgamadım o tuş işini. hatta google now'ı bile kullanıyorum. çift tıklamayla gelen menü de eskisine nazaran çok daha hızlı.
    telefonun kamerasını bol bol kullanırdım ve mor çekim beni fıtık ediyordu. gayet memnunum şu an. vidyo çekimiyle pek işim olmasa da 1080p vidyoda takılma yok. klavyede takılmalar oluyordu jb geldiğinden beri şimdi sorun yok. ilk aklıma gelen bunlar. birkaç şey daha var işte. hani bu güncelleştirme gayet iyi bi hata onarım güncelleştirmesiydi.
    bi de o tuşlara hafif aşağıdan yukarıya doğru basarsan daha kolay algılıyor. özellikle benim baş parmağı çok iyi algılıyor.
    ekleme: bi ara xda'da çift tıklama işini değiştirmeyle alakalı bi şeyler görmüştüm. isterseniz bi bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gegirti -- 31 Ağustos 2013; 19:17:32 >

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.