Şimdi Ara

Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
900
Cevap
21
Favori
157.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce bana da 6.2.B.1.96 güncellemesi geldi. Yüklemedim ama bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: milliadam

Biraz önce bana da 6.2.B.1.96 güncellemesi geldi. Yüklemedim ama bakalım

kardeşim telefonu yurtdışındanmı getirttirdin yoksa trden satınmı aldın
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanglşt

quote:

Orijinalden alıntı: milliadam

Biraz önce bana da 6.2.B.1.96 güncellemesi geldi. Yüklemedim ama bakalım

kardeşim telefonu yurtdışındanmı getirttirdin yoksa trden satınmı aldın

gitti gidiyordan ithalat garantili (delta servis) olarak almıştım. (cep paket satıcısından) JB güncellemesi için 2-3hafta beklemiştim herkese gelirken.sonra kendim flashlamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar jb olduktan sonra pil performansı ve walkman sesi azaldı ayrıca full hd video donuyor onardım falan ama geçmedi pil çok sorun oluyor ne yapmalıyım

• yeni bir güncelleme yayınlandı. bi kontrol edin, eğer gelmediyse daha telefonunuza flaşlamak da istemiyorsanız biraz daha bekleyin.
  • arkadaşlar stamina mode geldi mi yoksa yine daha sonraya mı kaldı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

yeni bir güncelleme yayınlandı. bi kontrol edin, eğer gelmediyse daha telefonunuza flaşlamak da istemiyorsanız biraz daha bekleyin.

Abi Flashtool ile nasıl yapılıyo dayanılmaz oldu artık oyunlardan atıyo telefon kendini valla 1080 p de takılıyo 720 p de görüntü bi acaip
  • Arkadaşlar 6.2.B.200 yüklü bugün başladı bu sorunum kilit tuşu ve ses arttırma tuşu işlemiyor ama hard reset atarken ya da kapatıp açarken çalışıyor yardımcı olabilecek arkadaşlar acil yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: bekir3454

Arkadaşlar 6.2.B.200 yüklü bugün başladı bu sorunum kilit tuşu ve ses arttırma tuşu işlemiyor ama hard reset atarken ya da kapatıp açarken çalışıyor yardımcı olabilecek arkadaşlar acil yardım

Kardeşim Valla İlk Defa Duydum Bende Yok bu Problem
  • quote:

quote:

Arkadaşlar 6.2.B.200 yüklü bugün başladı bu sorunum kilit tuşu ve ses arttırma tuşu işlemiyor ama hard reset atarken ya da kapatıp açarken çalışıyor yardımcı olabilecek arkadaşlar acil yardım

Kardeşim 2 kere oldu dün şu an yok bende güncelleme görünmüyor update centerda nasıl yapıcaz bide stamina mode var mı bu sürümde

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim 2 kere oldu dün şu an yok bende güncelleme görünmüyor update centerda nasıl yapıcaz bide stamina mode var mı bu sürümde

stamına ne bilmiyorum ama uzatılmış bekleme modu var

• quote:

quote:

quote:

quote:

stamına ne bilmiyorum ama uzatılmış bekleme modu var

Stamina mod ile uzatılmış bekleme modu aynı şeyler olması lazım ama ben bi farkını göremedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpower14 -- 6 Eylül 2013; 9:26:16 >

• corluluu C kullanıcısına yanıt
    kardeş acaba o sim kart olayı nasıl benım telefon da yaklaşık 2 aydır şebeke gelmiyor ne yapmalıyım acaba siz micro sim mi aldınız yoksa özel bi sim çeşidi mi var bunlar için
  • gedik.31 G kullanıcısına yanıt
    sim kartı bi telefoncuda kestirmiştim ben özel bir aparatı var telefoncularda. veya yenisini talep edebilirsiniz...
  • ARKADAŞLAR BEN TELEFONUMU ALALI 3 AY OLDU TELEFONDAN MEMNUNUM ANCAK BENİM TELEFONDA OTOMATİK EKRAN DÖNDÜRME PROBLEMİ VAR. AÇIP KAPATINCA DÜZELİYOR DAHA SONRA YİNE GİDİYOR. BAZEN HİÇ ÇALIŞMIYOR.BİR TÜRLÜ ÇÖZEMEDİM. FABRİKA AYARLARINA DÖNDÜM. GÜNCELLEME YAPTIM. PC CONPANİON DAN ONAR YAPTIM ANCAK BELLİ BİR SÜRE ÇALIŞIYOR SONRA YİNE GİDİYOR. NE YAPMALIYIM AÇIKÇA SERVİSE VERMEK İSTEMEDİM GALİBA GEÇ GELİYOMUŞ HEMDE TELEFONUM AÇILSIN İSTEMEDİM. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
  • Telefonumu alalı bir sene oldu allaha şükür çok memnunum hiç bir sıkıntım yok,donma kasılma hiçbiri yok

• http://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-xperia-s-nozomi-gumus-cep-telefonu-fiyati,67696.html?gclid=CJW9ksLO37kCFYdc3godrEoAmg#TabPanelStart

arkadaşlar 900 küsür fiyatı. konuyu incelemedim ama siz yorum yapana kadar bende incelerim :)

umarım doğru yere yazdım. kullananların değerli yorumlarını rica ediyorum
  • kırıldı kırılacak derken az önce şarjdan çıkartırken usb kapağı koptu acaba bu artık hep böyle mi kalacak yoksa bi çaresi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.enver

http://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-xperia-s-nozomi-gumus-cep-telefonu-fiyati,67696.html?gclid=CJW9ksLO37kCFYdc3godrEoAmg#TabPanelStart

arkadaşlar 900 küsür fiyatı. konuyu incelemedim ama siz yorum yapana kadar bende incelerim :)

umarım doğru yere yazdım. kullananların değerli yorumlarını rica ediyorum

Bidefa Gümüş Rengi Yokki Sadece Siyah ve Beyaz Var Hemde Telefon Güzel Ama Ekran Biraz Daha Büyük İstersen İon Al Yine Bütün Herşeyi Aynı

• http://www.youtube.com/watch?v=fejIQkXsL8s
    s bence ion'dan daha iyi. tek eksisi hafızanın artırılamıyor oluşu. onun dışında ekranı da daha iyi tasarımı da.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.