Şimdi Ara

Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
900
Cevap
21
Favori
157.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mpower14

kırıldı kırılacak derken az önce şarjdan çıkartırken usb kapağı koptu acaba bu artık hep böyle mi kalacak yoksa bi çaresi var mı?

Koptu derken yerinden mi çıktı, tamamen mi koptu?

Telefonun batarya ünitesine kadar açınız, ve ardından USB kapağını yerine tekrar yerleştiriniz ve kapatınız. Bu tarz çıkmalar yapıyor sert kullanımlarda, o kısımıda ki soketi çıkartmadan önce bataryayı sökmenizi öneririm, kısa devre olmaması adına.
  • Noix~ kullanıcısına yanıt
    keşke çıksaydı. tamamen beyaz kapağın altındaki ara bağlantı kısmı (şeffaf olan) koptu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernozan

merhabalar. ben de 1 aydır bu telefonu kullanıyorum. bir husus hariç on numara telefon. o da şu. çağrıyı mesaj ile geri çevir özelliğini bir türlü devre dışı bırakamadım. telefonu genellikle cebimde kullandığımdan çıkarırken kendiliğinden mesaj atıyor telefon. aynı sorunu yaşayan varmı, yada bu özellik nasıl kapatılır. yadımcı olursanız sevinirim

Aynı dertten müzdaribim, sırf bu yüzden telefonu değişmeyi düşünüyorum, telefonu cepte taşıyorum ve 10 aramanın kesin 1-2 sinde cebimden çıkarırken elim ekrandaki o lanet mesajla cevap ver kısmına dokunuyor. Giden mesajamı yanayım daha sonra arayanı arayıp dilemek zorunda kaldığım özüremi yanayım anlamadım. Lüfen bu özelliği kapatmanın bir yolu......
  • Arkadaşlar Xperia S için LED Bara Müzik efekti Yokmu Spde varda Belki Bundada Vardır Dedim Ama
  • merhaba arkadaşlar. Benim xperia s telefona da hala güncelleme gelmedi. Sony Xperia Türkiye sitesinde güncelleme 26 ağustos tarihli olarak görünüyor. Ancak 1 ayı geçmiş olmasına rağmen hala alamadık güncellemeyi. Bu normal midir?
  • Banada daha güncelleme gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonunda Telefonu Güncelledim ve Bariz Değişme Var 1. Telefonun Performansı Artmış Ekran Geçişlerinde Felan Takılmalar Yok 2. Video Kamera Düzelmiş Eskisi Kadar Takılmıyo Akıcı Bi İlerleyişi Var Tamini 25fps Falan Geri Kalanı Süper. Flash Tool Kullanarak Güncelledimhttps://unrestrict.li/flashtool burdan programı indirin ve kurun ardındanhttp://www.flashtool.net/torrents/LT26i_6.2.B.0.211_Customized_MEA.ftf.torrent bu torrent linkinden 6.2.b.211i indirin ardından yapmanız gereken yönergeleri takip etmek. Nasıl Yaptığımı Anlatayım telefonu flash moduna almak için telefonu kapatın ve 1 dakika bekleyin ardından ses kapama düğmesine basılı tutarak usbyi takın üstte yeşil ışık yancak o zaman telefon flash moduna geçmiş oluyo sonra flash toolda lt26 xperia s diye gözükecek ardından firmwareyi seçin ve flash deyin ondan sonra telefon şarj moduna geçicek ekrana uyarı gelince bidaha flash moduna alın ve gerisi flashtoolda flashlama bitince telefonunuzu açın ve uptade centera girin orda 6.1.b.1.96 güncellemesi gözükecektir yükle deyin ve güncelleyin bu kadar

• belki yazan olur diye burayada yazıyorum.

İstanbulda ikamet eden kardeşim xperi S yi pc den upate ederken telefon kapanmış ve bir daha açılmamış, bu nedenle telefon arızalandı diyerek telefoncuya vermiş, telefoncu da bunun ekranında şu olmuş bu olmuş buna ekran lazım deyince bizimki de gidip gg den sıfır ekkan almış. tamir için götürdüğü telefoncu sorunun çözülmediğini ekranın bi halta yaramdığını söylemiş bunun üzerine kardeşimde orjinal ekranı tekrar taktırmış .

Sonra ben ne yaptın diye sorunca, önceden şarja takınca kırnmızı ışığı (şarj ışığı sanırım) yandığını telefoncudan sonra şu an yanmadığını söyledi. bende getir telefonu ben baktırayım dedim.

şöyle bir kısa araştırma yaptım. telefonu update ederken bu şekilde sorun yaşayan arkadaşlara ses kısma tuşu ile birlite power tuşuna 15-20 saniye basılı tutunca sorunun çözüleceğini söylemişler ki bu yöntemle sorunlarını çözenler olmuş. şimdi tel gelince bende bu yöntemi deneyeceğim (sadece bu şekilde yapmak yetiyor mu bilmiyorum yoksa pc ye filan bağlı olması gerekiyor mu tam bilmiyorum ) ama şarja bağlandığı halde kırmızı ışığın yanmaması ne anlama geliyor ? bu telefoncu sağlam telefonu bozmuş olabilir mi ?

ben şahsen her zaman böyle sorunlarda netten araştırma yaparım. ama kardeşin netle filan alakası yoktur. ne yazıkki sağlam telefonu zorla bozdurmuş bizim oğlan.

yardım rica edioyrum

• hay güncelleme gibi senin
    telefonu güncelleyemedim bir türlü
  • acil yardımmmm

arkadaşlar yurt dışından xperia lt26i aldım net bilmiyorum ama heralde sl pasaport üstüne açtırdım telefonu normalde mobil veriyi açmadan telefona ulaşılamıyor mesaj gelmiyor birde (((((en büyük sorunum telefonu beklemeye alınca şebeke komple kesiliyor))))) telefonu beklemeden çıkartınca 20 saniye sonra şebeke geliyor ne yapabilirim bana acil yardım edin bayram arefesinde telefonsuz kalmak istemiyorum
    acil yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cikkom -- 14 Ekim 2013; 10:59:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

belki yazan olur diye burayada yazıyorum.

İstanbulda ikamet eden kardeşim xperi S yi pc den upate ederken telefon kapanmış ve bir daha açılmamış, bu nedenle telefon arızalandı diyerek telefoncuya vermiş, telefoncu da bunun ekranında şu olmuş bu olmuş buna ekran lazım deyince bizimki de gidip gg den sıfır ekkan almış. tamir için götürdüğü telefoncu sorunun çözülmediğini ekranın bi halta yaramdığını söylemiş bunun üzerine kardeşimde orjinal ekranı tekrar taktırmış .

Sonra ben ne yaptın diye sorunca, önceden şarja takınca kırnmızı ışığı (şarj ışığı sanırım) yandığını telefoncudan sonra şu an yanmadığını söyledi. bende getir telefonu ben baktırayım dedim.

şöyle bir kısa araştırma yaptım. telefonu update ederken bu şekilde sorun yaşayan arkadaşlara ses kısma tuşu ile birlite power tuşuna 15-20 saniye basılı tutunca sorunun çözüleceğini söylemişler ki bu yöntemle sorunlarını çözenler olmuş. şimdi tel gelince bende bu yöntemi deneyeceğim (sadece bu şekilde yapmak yetiyor mu bilmiyorum yoksa pc ye filan bağlı olması gerekiyor mu tam bilmiyorum ) ama şarja bağlandığı halde kırmızı ışığın yanmaması ne anlama geliyor ? bu telefoncu sağlam telefonu bozmuş olabilir mi ?

ben şahsen her zaman böyle sorunlarda netten araştırma yaparım. ama kardeşin netle filan alakası yoktur. ne yazıkki sağlam telefonu zorla bozdurmuş bizim oğlan.

yardım rica edioyrum

Keşke Hiç Vermeseyemiş Biraz Araştırsaymış Zaten Güncelleme Yaparken Uyarı Çıkıyordu Garantisi Varmıydı Bari

• quote:

Orijinalden alıntı: cikkom

acil yardımmmm

arkadaşlar yurt dışından xperia lt26i aldım net bilmiyorum ama heralde sl pasaport üstüne açtırdım telefonu normalde mobil veriyi açmadan telefona ulaşılamıyor mesaj gelmiyor birde (((((en büyük sorunum telefonu beklemeye alınca şebeke komple kesiliyor))))) telefonu beklemeden çıkartınca 20 saniye sonra şebeke geliyor ne yapabilirim bana acil yardım edin bayram arefesinde telefonsuz kalmak istemiyorum
    acil yardım lütfen

kardeşim valla hiç yaşamadım böle bişi çevremde yaşayanda yok hiç duymadımda böle bişi Teleservise götür bi baksınlar atla deve istemezlerya şansını dene
  • İstanbul Anadolu Yakasında Olup Güncelleme Yapamayanlar İçin Güncelleyebilirm Flashtool İle
  • Az önce telefona kendiliğinden güncelleme geldi 1.5 yıldır ilk kez geldi
    Güncelleme klavye için,ama harbi klavye düzelmiş akıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraysgt -- 7 Kasım 2013; 21:45:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysgt

Az önce telefona kendiliğinden güncelleme geldi 1.5 yıldır ilk kez geldi
    Güncelleme klavye için,ama harbi klavye düzelmiş akıyo

evet klavye yan şekilde oldumu kasıyodu o kasma giderilmiş
  • xperia s var bende bayadır,pasaporta kayıt furyasıyla almıştım :) 3 ay sonra tadına varamadan imei düştü.bu telefone çakma imei vs yaptırabilirmyim,veya ben kendim evde laptop ile programla felan imei atabilirmiyim bu cihaza.çok da temiz satmak istemiyorum.bu arada içinde sim kart yok doğal olarak bu durum fotoğraf çekimi esnasında odaklanma performansını etkilermi.yeni güncellemede geldi wifi ile kurdum ama hala foto kalitesi böyle bi cihaz için kötü.foto kalitesini adam akıllı düzeltmenin bi şekilde bir yolu varmdıır.cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim.okuyanın beynini yedim farkındayım :))
  • Arkadaşlar jb'ye geçtikten sonra ıcs'de ki ekran parlaklık titreşim dokunma geri bildirimi gibi özellikleri kalan enerjiye göre ayarlayabildiğimiz güç Tasarruf modu yok oldu ayrıca full hd video çekerken donuyor pil daha az gidiyor bunlar için ne yapabilirim ve yeni güncellemeler ne zaman gelecek şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: bekir3454

Arkadaşlar jb'ye geçtikten sonra ıcs'de ki ekran parlaklık titreşim dokunma geri bildirimi gibi özellikleri kalan enerjiye göre ayarlayabildiğimiz güç Tasarruf modu yok oldu ayrıca full hd video çekerken donuyor pil daha az gidiyor bunlar için ne yapabilirim ve yeni güncellemeler ne zaman gelecek şimdiden teşekkürler

yeni güncelleme gelmicek. Ya telefonu bundan sonra böyle kullanacaksın, ya da farklı rom'lar yükleyeceksin ki o da telefonunu çoğu zaman garanti dışı bırakır ya da telefon komple gidebilir bir daha kullanılamamak üzere yapacağın bir hata sonucu. Sana kalmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: imjustone

quote:

Orijinalden alıntı: bekir3454

Arkadaşlar jb'ye geçtikten sonra ıcs'de ki ekran parlaklık titreşim dokunma geri bildirimi gibi özellikleri kalan enerjiye göre ayarlayabildiğimiz güç Tasarruf modu yok oldu ayrıca full hd video çekerken donuyor pil daha az gidiyor bunlar için ne yapabilirim ve yeni güncellemeler ne zaman gelecek şimdiden teşekkürler

yeni güncelleme gelmicek. Ya telefonu bundan sonra böyle kullanacaksın, ya da farklı rom'lar yükleyeceksin ki o da telefonunu çoğu zaman garanti dışı bırakır ya da telefon komple gidebilir bir daha kullanılamamak üzere yapacağın bir hata sonucu. Sana kalmış..

Sony'yi kaliteli olduğuna inandığım için almıştım sene 2013 oldu sony'ye bişey oldu xperia s 2012'nin amiral gemisiydi şu an sankş üvey evlat yakışmıyor sony'ye cevap için teşekkürler arkadaşım birde şarj durumun nedir ne kadar gidiyor?

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.