Şimdi Ara

Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
900
Cevap
21
Favori
157.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: can1117

Sarı leke olayına rasgelmeniz şanssızlık olmuş.Ama Sony center lara bildirirseniz ya da müşteri hizmetlerini ararsanız değiştirirler.Çünkü sony sınırlı sayıda modelin bu hatayı çıkardığını ve iade kabul ettiğini söylemişti

Mp3 atamama olayı ben yaşamadım.Ben direk copy paste attım.Media go ile atmayı deneyin bir de.

Turkcell rom arkadaşlar sağolsun yazmışlar.Ama ben de belirteyim.Telefonun performansını ve şarj süresini etkilemiyor.Eğer turkcell menü simgelerinin(en fazla 5 tane mi ne) görüntüsü rahatsız ediyorsa sizi onu bilemem tabi.

Ayrıca dün tv ye hdmi kablosuyla bağladım.720p filmi seyrettik ailece o konuda benden tam not aldı.Tv niz sony ise kumanda olarak ta kullanabilirsiniz.

Gün itibariyle tam 13 gün oldu.Halen ısınma,donma gibi problemler yok.Böyle de devam eder inşallah.

Özellikle kafanıza takılan bir olay varsa sorabilirsiniz

öncelikle telefon turckcel romlu mu ve nerden aldın alttaki tuşların dokunmatiği nasıl ve onların altındaki bölge sağlamlık olarak nasıl teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: bozo_78

@sercitekin66 teşekkürler bilgi için.. taksitlide 1500 e fln alınır doğubanktan o zaman.. ya bide bir sorum olucak.. geçenlerde bir telefoncu dedi doğubank yada o civardan alınan garantili ürünlerde bile sıkıntı yaşanabilceğini söyledi.. açıkçası inandırıcı gelmedi ama bişeyde demedim adama :) altın han'a bakan oldumu hiç son zamanlarda..?

garantili cihazlarda ne gibi sorun olacak ki :D kaldı ki ben açılmamış bir telefon aldım adamlardan grey sonuçta doğubank ın bana göre eksi bir yönü yoktur aksine güzel bir yönü vardır en ucuz şekilde telefonu alırız bir de şu var telefonu alırsın bir de aksesuarlarını güzelce bulur dönersin bana göre :D ben bu zamana kadar hep telefonlarımı oradan aldım ve her zaman mutlu mesut ayrıldım çünkü 1 haftalık araştırmalarım sonucunda en güzel fiyatı oradan aldım internette adamlar kayıtsız cihazlara 1200 istiyor.. karar ve para sizin arkadşlar iyice araştırın almadan.

• Evet her ihtiyaci karsiliyor ben one x i inceledim ve söyle düsündüm 4 cekirdek bana göre degil cok fazla oyun oynamadigimdandir ve one x in kamera cami cok berbat yapilmis cizilmemesi elden degil cok büyük bir hata bence one s ondan cok güzel ele alip bakinca gercekten süper ele oturuyor xperia s o zaman büyük geliyor ele
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_e_m22

quote:

Orijinalden alıntı: sercitekin66

quote:

Orijinalden alıntı: sbubu

Hepsi dogruda hafiflik konusunda kaybediyor gülü seven dikenine katlanacak artik beklemedeyim hala

ben bazen cebimde olup olmadığını unutuyorum doğrusu ve cx 300 kulaklık aldım harika 2li oldular :D

Super yapmissin dostum benim cx-200 yetersiz kaliyor. Stereo bluetooth deneyecegim bu hafta sonu onerileri olan varsa buyursun :) 300 tl butce var

dene de yorumlarını bize de bildir dostum :)
  • @sercitekin66 teşekkürler haftaya almadan doğubankıda altın hanıda araştırırım.. sony centerları beklersek daha çok beklicez sanırım.. @sbubu valla nedense sony daha yakın geliyo bana hep.. hayatımda sadece 1 sefer ericson w810i kullandım sony olarak hala o telefonu arıyorum ama :D
  • Ben de alalı 5 gün oldu. Benim için tek eksisi sizde de oluyor mu bilmiyorum ki bu bence genel bir problem;

- Ekranın Altındaki 3 sensor yani back, home ve 3çizgi sensörleri bazen algılamıyor.

Keşke onları dokunmatik yerine tuş yapsalarmış.

Ha belki tasarımı bu kadar güzel olmazdı tuş olsaydı ama kullanışlılık benim için önde gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souza -- 24 Nisan 2012; 21:26:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: souza

Ben de alalı 5 gün oldu. Benim için tek eksisi sizde de oluyor mu bilmiyorum ki bu bence genel bir problem;

- Ekranın Altındaki 3 sensor yani back, home ve 3çizgi sensörleri bazen algılamıyor.

Keşke onları dokunmatik yerine tuş yapsalarmış.

Ha belki tasarımı bu kadar güzel olmazdı tuş olsaydı ama kullanışlılık benim için önde gelir.

bu konuda size katılıyorum ancak ben alıştım diyebilrim sizde zamanla alışacaksınızdır bu duruma :) önceden geri tuşuna basmak biraz zor oluyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilbilge_11

quote:

Sarı leke olayına rasgelmeniz şanssızlık olmuş.Ama Sony center lara bildirirseniz ya da müşteri hizmetlerini ararsanız değiştirirler.Çünkü sony sınırlı sayıda modelin bu hatayı çıkardığını ve iade kabul ettiğini söylemişti

Mp3 atamama olayı ben yaşamadım.Ben direk copy paste attım.Media go ile atmayı deneyin bir de.

Turkcell rom arkadaşlar sağolsun yazmışlar.Ama ben de belirteyim.Telefonun performansını ve şarj süresini etkilemiyor.Eğer turkcell menü simgelerinin(en fazla 5 tane mi ne) görüntüsü rahatsız ediyorsa sizi onu bilemem tabi.

Ayrıca dün tv ye hdmi kablosuyla bağladım.720p filmi seyrettik ailece o konuda benden tam not aldı.Tv niz sony ise kumanda olarak ta kullanabilirsiniz.

Gün itibariyle tam 13 gün oldu.Halen ısınma,donma gibi problemler yok.Böyle de devam eder inşallah.

öncelikle telefon turckcel romlu mu ve nerden aldın alttaki tuşların dokunmatiği nasıl ve onların altındaki bölge sağlamlık olarak nasıl teşekkürler

Telefon Turkcell rom lu.Turkcell den aldım

Alttaki tuşların dokunmatiği kusursuz dersem yalan söylemiş olurum.Ama ben iri parmaklarımla bile çok rahat kullanıyorum.İki kez basmanızı gerekterecek bir olay çok az oluyor.Burada asıl sorun telefonu kullanan da.Çünkü ilk aldığınızda daha aşağı basasınız geliyor ve öyle bir alışkanlık oluşuyor.Halbuki ekrana doğru konumlandırılmış tuşlar.Ki ben o cam çizgiye bile bastım ilk

Onların altındaki bölge derken saydam bölge ve altını kastediyorsunuz sanırım.Oralarda hiçbir sorun yok gayet iyi.Gevşeme,sallanma yok.

• Arkadaslar videolarda bildigim kadariyla 1080 ve 720 cekiyor sorum su

1080 cekim dakikada kac mb oluyor

720 cekim dakikada kac mb oluyor

ve video cekimlerinde slow-motion oluyormu olmuyorsa hangi program oluyor slow-motion icin
  • bir kaç tane çektiğim fotoğraf :)

16:9 9MP

Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI)

4:3 12MP

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilbilge_11

quote:

Telefon Turkcell rom lu.Turkcell den aldım

Alttaki tuşların dokunmatiği kusursuz dersem yalan söylemiş olurum.Ama ben iri parmaklarımla bile çok rahat kullanıyorum.İki kez basmanızı gerekterecek bir olay çok az oluyor.Burada asıl sorun telefonu kullanan da.Çünkü ilk aldığınızda daha aşağı basasınız geliyor ve öyle bir alışkanlık oluşuyor.Halbuki ekrana doğru konumlandırılmış tuşlar.Ki ben o cam çizgiye bile bastım ilk

Onların altındaki bölge derken saydam bölge ve altını kastediyorsunuz sanırım.Oralarda hiçbir sorun yok gayet iyi.Gevşeme,sallanma yok.

çok teşekkür ederim sanırım sorunşlar dışarıdan gelen cihazlarda mevcut sorduğum sorularda bunu anladım doğrusu insanı cekindirtiyor bu sorunlar ama türkiye alımlı cihazkarda olmayınca sevindim biraz daha yayılsın fiyatı aşagı insin alıcam inşallah

• güzel konu olmuş ana konu zıvanadan çıktığı için müsait zamanda inceleyeceğim,bulunsun
  • İşlemcinin ısısını nareden görüyoruz , ben sadece bataryayı görüyorum tel. boştayken 38 dereceydi bugün.Ama işlemci ısısını görmeyi beceremedim.Bir de yarı mat parmak izbırakmayan ekran filmi bulan varmı diye soracaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KüçükPrens

Telefonda ilginç bir şekilde yeniden başlama sorunu var. Belki de yeni ROM attıktan sonra oldu bilmiyorum. Birlikte rom güncellediğimiz arkadaşlarda da aynı sorun var mı merak ediyorum. Bazen boş boş dururken bazen de zora geldiği zaman kapatıp açıyor kendisini. Oyun oynuyorsunuz diyelim 41-42 dereceye ulaştı telefon, o ara sizi birisi aradı telefonu açtınız, cihaz kapanıp açılıyor. Veya hafif bir takılma sonucu işlemde direttiniz hemen kapatıp açıyor kendisini, anlam veremedim.

Bunlar haricinde olumsuzluk olarak, ekranın en alt orta kısımdaki menü tuşuna bastırınca ekrandan çat çat şeklinde ses gelmeye başladı.

Normalde arka kapakta hafif bir oynama var ama telefonu zorladığınızda yani sıcaklık 40 derece üzerine çıktığında resmen gacır gucur sesler çıkarmaya başlıyor bir köşesinden. Soğuyunca yeniden eski haline dönüyor ama.

Gerçi siz android konusunda epey uzmansınız ama naçizane bir önerim olacak.mail box çok dolu ise bunu yapabilir diye düşünüyorum.Muhtemelen siz sorunu halletmişsinizdir gerçi , eğer çözdüyseniz paylaşırsanız ilerde bizim de başımıza gelirse ne yapacağımız konusunda yol göstermiş olursunuz.

• Arkadaşlar ben bu telefondan soğudum ısınmama yardımcı olun.
    1. sebep saydam tuşların tek basışta basılmasına uyum sağlamak gerekmesi
    2. tel ısınınca ekranda bir sarılık oluşması
    3.saydam kemerin altındaki bölümün oynama yapması
    4.arka kapağın oynama yapması
    5.kameranın performansının 12 mp olmaması
    6.arka kapağın oynaması
    7.ekranın lcd olması ve sönük olması süper amolede göre
    Evet arkadaşlar bu dedikoduları yalanlıycak birisi varmı benim okuduğum yorumlar bu yönde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

Arkadaşlar ben bu telefondan soğudum ısınmama yardımcı olun.
    6.arka kapağın oynaması
    Evet arkadaşlar bu dedikoduları yalanlıycak birisi varmı benim okuduğum yorumlar bu yönde.

1. kişiye göre değişir ben sadece ilk gün biraz zorlandım ama alışılmıcak zor birşey değil gerçekten
    2. çok az sayıda telefonda var bu sorun ve böyle bir şikayetle telefonu götürdüğünüzde yenisini alabileceğimizi söylüyor sony, benim gördüğüm bu forumdan sadece 1 kişi gözlemledi bu problemi
    3. saydam kemerin altındaki bölümde bende en ufak oynama yok
    4. arka kapakta en ufak oynama gözlemlemedim
    5. kamerası bence gayet iyi
    6. 4. soru ile aynı olmuş sanırım bu
    7. ekranı süper amolede göre çok daha başarılı bence renkler çok daha gerçekçi süper amoled de renkler daha yapmacık duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

Arkadaşlar ben bu telefondan soğudum ısınmama yardımcı olun.
    6.arka kapağın oynaması

Kamera performası MP ile ölçülmez. 2012 yılındayız, şunu öğrenin artık.
  • tatmin edici cevapları bulamadım yukarıdaki ark ın saydığı maddeler diğer kişilerin yorumlarıyla çok çatışıyor zaten diyorsun üretim sorunu olabilir o ürün bana denk gelirse at çöpe gitsin o zaman.
  • 6-7 yıl önce Sony Ericcson W810i bir telefon aldım ve halen 2. telefon olarak kullanıyorum. Herhalde en az 2-3 sene daha kullanırım, pili filan herşeyi süper durumda. Sony telefona sempatim burdan geliyor. Gerçi evde birçok cihazım da Sony marka. (İlk LCD televizyonum Bravia ve halen kullanıyorum. PS3 ve STR-DA 1200ES receiver. Hepsinden de memnunum hiç sorun yaşamadım.

Akıllı telefon olarak diğer telefonumu değiştireceğim. Performans kadar cihazın dizaynı da benim için önemli. Bir ara Xperia Arc S baktım, hatta neredeyse alacaktım. Pat diye Xperia S piyasaya girdi. Onu görünce ibre S'e döndü. Ama bakıyorum bu telefonu alan kişi bir hafta 10 gün sonra satışa çıkarıyor cihazını. Bu durum bende tereddüt yarattı. Sahibindende gerek gray gerekse distribütör kanalıyla alınmış bir sürü 2. el Xperia S var. Nedir bu telefonun sorunlu yanı, satanlar neden satıyor?

HTC One X'e niyetlendim. Onu da elime aldım oyuncak gibi kaldı. Ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. S2 alayım dedim, onunda kasasının arka dizaynı ve ön taraftaki navi tuşu son derece çirkin. iPhone gibi teknolojisi eskimiş bir telefona ise bir araba parası vermek niyetinde kesinlikle değilim.

Ne yapmalıyım ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKYLINE GTR -- 26 Nisan 2012; 13:09:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SKYLINE GTR

6-7 yıl önce Sony Ericcson W810i bir telefon aldım ve halen 2. telefon olarak kullanıyorum. Herhalde en az 2-3 sene daha kullanırım, pili filan herşeyi süper durumda. Akıllı telefon olarak diğer telefonumu değiştireceğim. Performans kadar cihazın dizaynı da benim için önemli. Bir ara Xperia Arc S baktım, hatta neredeyse alacaktım. Pat diye Xperia S piyasaya girdi. Onu görünce ibre S'e döndü. Ama bakıyorum alan habire satışa çıkarıyor cihazını. Bu durum bende tereddüt yarattı. sahibindende gerek gray gerekse distribütör kanalıyla alınmış bir sürü 2. el Xperia S var. Nedir bu telefonun sorunlu yanı, satanlar neden satıyor?

HTC One X'e niyetlendim. Onu da elime aldım oyuncak gibi kaldı. Ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. S2 alayım dedim, onunda kasasının arka dizaynı ve ön taraftaki navi tuşu son derece çirkin. iPhone gibi teknolojisi eskimiş bir telefona ise bir araba parası vermek niyetinde kesinlikle değilim.

Ne yapmalıyım ???

Ben uzun süre S2 almaya niyetliydim sonra xperia s e döndüm.Eğer aklına yatmışsa almalısın.En önemlisi bu çünkü.A markası almaya niyetli birine B al diyemezsin

Tasarım olarak diğer android telefonlardan çok daha iyi olduğunu inkar etmemek gerekir.
    Tabi para sıkıntın ve zaman olarak acelen yoksa s3 d bir bak derim.Ama sürekli bir şey beklerken telefon alamıyor insan

Telefonun hd oyunlarda ısındığı doğru.Ama sarı leke olayı sadece kısıtlı bir modelde varmış.Çok şükür ben de çıkmadı.Eğer çıkarsa değiştirmek zorundalar zaten.

Telefonu internetten değil de teknosa/turkcell gibi yerlerden almanızı öneririm.

Özellikle saydam kemerin altı oynuyor diyen arkadaşların şanssızlığına gelmiş diye düşünüyorum.Ben ki telefonu Çok titiz kullanan biri değilim(tabi ilk aylar hariç ) ona rağmen gayet sağlam.Hatta bugün ilk kez yere düştü zaman ne çabuk geçiyor.

Ayrıca ele oturuşu çok iyi.

Diyeceğim şu yani aklına estiyse bu telefon seni pişman etmeyecektir.Zaten telefonu canlı olarak görüp eline aldın mı düşüncelerin netleşir.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.