evet bir diğer meselede alanların hemen satması bana telefon avrupadan gelcek ben xperia s yerine one x veya one s tercih edicem herhalde.
arkadaşlar bu cihazın üzerinde fabrika çıkışı ekran filmi var mıdır? Forum xda'da var yazıyor. burda da var demişler ancak sony türkiye'yi arayıp sordum var gibi görünüyor ancak o ekranın kendisi dediler? Net bilgisi olan var mıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: denver71
arkadaşlar bu cihazın üzerinde fabrika çıkışı ekran filmi var mıdır? Forum xda'da var yazıyor. burda da var demişler ancak sony türkiye'yi arayıp sordum var gibi görünüyor ancak o ekranın kendisi dediler? Net bilgisi olan var mıdır?
Hepsinde var cok iyi bir sekilde yapistirilmis belli olmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
quote:
Orijinalden alıntı: MESUT52_34
Arkadaşlar ben bu telefondan soğudum ısınmama yardımcı olun. 1. sebep saydam tuşların tek basışta basılmasına uyum sağlamak gerekmesi 2. tel ısınınca ekranda bir sarılık oluşması 3.saydam kemerin altındaki bölümün oynama yapması 4.arka kapağın oynama yapması 5.kameranın performansının 12 mp olmaması 6.arka kapağın oynaması 7.ekranın lcd olması ve sönük olması süper amolede göre Evet arkadaşlar bu dedikoduları yalanlıycak birisi varmı benim okuduğum yorumlar bu yönde.
Kamera performası MP ile ölçülmez. 2012 yılındayız, şunu öğrenin artık.
Aynen megapixel fotoğraf boyutu kalitesi değil
quote:
Orijinalden alıntı: getta
quote:
quote:
Arkadaşlar ben bu telefondan soğudum ısınmama yardımcı olun. 1. sebep saydam tuşların tek basışta basılmasına uyum sağlamak gerekmesi 2. tel ısınınca ekranda bir sarılık oluşması 3.saydam kemerin altındaki bölümün oynama yapması 4.arka kapağın oynama yapması 5.kameranın performansının 12 mp olmaması 6.arka kapağın oynaması 7.ekranın lcd olması ve sönük olması süper amolede göre Evet arkadaşlar bu dedikoduları yalanlıycak birisi varmı benim okuduğum yorumlar bu yönde.
peki mp ney depolama biriminimi gösteriyor
3 nokta tustan ortadakine sert bir sekilde basinca telefondan gicir gicir sesler cikiyor . sizdede oluyor mu ?
Alakası yok bende öyle bir olay olmadı
birde telefonu finladiyadan aldim turkiyede garantisi gecerli oluyor mu ? oradakiler 1 sene avrupada garintisinin oldugunu soylediler . bilginiz var mi ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: getta
quote:
quote:
peki mp ney depolama biriminimi gösteriyor
Her 5 megapixel telefonun kalitesi aynı olurdu o zaman ama öyle değil sadece büyüklüğü aynı kalitesi değil? 5 megapixel yaygın olduğu için onu örnek verdim.
Fotoğraf kalitesini belirleyen öncelikli faktör megapiksel oranı değil, sensör büyüklüğü ve mercek kalitesidir.
mp ile fotoğraf kalitesi ölçülmez arkadaşlar , öyle olsaydı her fotoğraf makinasının görüntü kalitesi aynı , fiyatları da benzer olurdu değil mi .Bu konuda ısrar eden arkadaşların ilgili topicleri okuyup lens kalitesi , makinanın işlemcisinin önemi gibi konuları okumalarını öneririm.
haklısınız mp ile fotoğraf kalitesi ölçülmez ama cihaza 12 mp kamera koyuluyorsa 5 mp kameralara karşı ciddi bir fark olmalı diye düşünüyorum.xperia s gündüz çekimlerinde güzel ancak diğer durumlar için aynısını söyleyemeyeceğim.kameradan beklentim bundan çok daha yüksekti
quote:
Orijinalden alıntı: sbubu
quote:
Orijinalden alıntı: denver71
Hepsinde var cok iyi bir sekilde yapistirilmis belli olmuyor
Tşkler sbubu, peki bu fabrikasyon filmi çıkaran oldu mu hiç? Sökülebilir bişey midir ki?
quote:
Orijinalden alıntı: Hk@n
haklısınız mp ile fotoğraf kalitesi ölçülmez ama cihaza 12 mp kamera koyuluyorsa 5 mp kameralara karşı ciddi bir fark olmalı diye düşünüyorum.xperia s gündüz çekimlerinde güzel ancak diğer durumlar için aynısını söyleyemeyeceğim.kameradan beklentim bundan çok daha yüksekti
Demek ki neymiş, megapixel demek fotoğraf kalitesi demek değil..
Arkadaslar yok mu bılen avrupadan alınan xperia s in Tr de garantisi gecerlimi dir ? birde ben 2 kere cihazi degistirdim olu piksel vardi 2 telefonda da ona dikkat edin androidde programlar var olu piksele bakmak icin siyah renkte belli oluyor .
neyse önemli değil artık one x alıyorum.
quote:
neyse önemli değil artık one x alıyorum.
S3 çıkana kadar bekleyin derim. 5 Mayıs'ta Londra'da sunumu var. Piyasaya sürülür sürülmez One X en az 100 TL daha geriler. S3'ten beklenti çok yüksek. Eğer Samsung milleti ters köşeye yatırmazsa, 15-20 gün içinde One serisi ve Xperia S fiyatları geriler.
MP sensörün yakalayabildiği piksel sayısı oluyor
Ben bizzat az önce falçatayı taktım ve ucunu kaldırdım. Yani fabrika çıkışlı koruyucu film takılı olarak geliyor.
TEST EDİLDİ, ONAYLANDI
quote:
Orijinalden alıntı: svdkrks
Ben telefonu pazartesi günü aldım. Sabah 7de şarj %100 öğlen 2de telefonun şarjı bitiyo ve kapanıyo. Bu sorunu yaşayan tek kişi ben miyim? Ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim