Şimdi Ara

Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
900
Cevap
21
Favori
157.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok mudur arkadaşlar ekranla ilgili bir fikri olan herkes 2 film üstüste mi kullanıyor?
  • 2 film üst üste dokunmatik performansı etkileyebilir bir adet mapt film alın yeterli bence
  • arkadaslar konuyu uzun süredir takip ediyorum.
    aklıma takılan su kullanan arkadaslar fazla değinmemiş şarj konusunda yardımcı olurmusunuz. %100 dolduğunda ne kadar süre sonra bitiyor. 3g kapalı oyun yok iken, yani günluk kullanım için ben telefonla iş geregi cok konusan biriyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sem1023

arkadaslar konuyu uzun süredir takip ediyorum.
    aklıma takılan su kullanan arkadaslar fazla değinmemiş şarj konusunda yardımcı olurmusunuz. %100 dolduğunda ne kadar süre sonra bitiyor. 3g kapalı oyun yok iken, yani günluk kullanım için ben telefonla iş geregi cok konusan biriyim...

Gece %90 ken sabah %84 oluyor.Gün içinde her şey kapalıyken kesinlikle akşama kadar idare eder.facebook/youtube/Hava durumu gibi widget'lar eklentiler kapalı tutulursa daha da iyi olur.

Yani ne kadar kullanırsınız ben bilmem ama sabah %100 ken öğlene şarjın bitmesi çok olası değil. Kaynak: Ben denedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: can1117

quote:

Gece %90 ken sabah %84 oluyor.Gün içinde her şey kapalıyken kesinlikle akşama kadar idare eder.facebook/youtube/Hava durumu gibi widget'lar eklentiler kapalı tutulursa daha da iyi olur.

Yani ne kadar kullanırsınız ben bilmem ama sabah %100 ken öğlene şarjın bitmesi çok olası değil. Kaynak: Ben denedim

3g yi kapalı tutcam, widget kapalı, arka plan weri eşitleme kapalı, gps kapalı yani internetle yapılacak her iş aksam ewde wireless ile yapacagım günlük olarak beni idare etsin geri kolay.

eşime galaxy s2 alalım 3 ay kadar oldu onda da aynı sarj konusu kafama takılıyodu fakat 2 gün cok rahat gidiyor. yukarıda bahsettigim kullanıs seklıyle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: can1117

quote:

3g yi kapalı tutcam, widget kapalı, arka plan weri eşitleme kapalı, gps kapalı yani internetle yapılacak her iş aksam ewde wireless ile yapacagım günlük olarak beni idare etsin geri kolay.

eşime galaxy s2 alalım 3 ay kadar oldu onda da aynı sarj konusu kafama takılıyodu fakat 2 gün cok rahat gidiyor. yukarıda bahsettigim kullanıs seklıyle

2 gün sanırsam gitmez gibi geliyor bana.Ama tüm günü endişe etmeden geçirirsiniz.

2 Gün gider mi denemedin hiç ama.Genelde her akşam şarj ediyorum.Yine de denerim

• quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

quote:

Orijinalden alıntı: c_e_m22

Bende cihazi 2 haftadir kullaniyorum
    3g isareti yok h yada e isareti var bu kafama takildi yurt disindan aldim acaba bundan sebep mi bilemedim.

Cihazin kendi muzikcalarinin kullanimi zor, powerap yada winamp yukleyince sennheiser cx 200 kulakligimdan verim alabiliyorum. Diger turlu ses bana yetmiyor:(

En sinir oldugum nokta iri parmaklarimla msj yazmakta zorlaniyor olmam. Klavyeyi daha buyultmem lazim.

Birde donmalar oluyor ara sira sarji uzun surede doluyor uyuz oluyorum.
    Hep eksilerden bahsettim, artisi cihazi cok seviyorum gorsel olarak ve tum ihtiyaclarimi ben uyanikken ayakta kalabildigi icin karsiliyor.. Memnunum guncellemeleri bekliyorum

Android cihazlarda 3G yerine H , Edge Yerine de yine E çıkıyor.Yani telefonun yurt dışı falan olmasıyla alakası yok kafan rahat olsun

G yerine E ,3G yerine H yazar bu gayet normal ,sisteme göre bu değişiklik gösterir diye yazmışsın.

Yanlış bilgilendirme.

Aradaki farkları Sana yazamıyacağım şimdi.Google dan aratıp bir daha bilgilerini tazele.
    En iyi sartlarda telefondaki baglanti türü icin H yazıyorsa ,Bu senin şebekeden en yüksek hızda data baglantisi aldığını gösterir.

Eğerki 3G yaziyorsa operatör kaynakli yada Sévèke Bax istasyonu kaynakli düśük data baglantisi oldugunda 3g yazar.

Örnek vermek gerekirse,Ben Hollanda da yasiyorum.T-Mobile hat kullaniyorum ve Sınırsız internet bağlantım var.

Her ay 1gb lık veriye kadar 7,2 Mb/s hızda bağlantım var.1gb a kadar H yazar benim telefonlarda.
    1gb dan sonra bağlantım,3,6 Mb/s hızına düşürülüyor ve 3g yazıyor.

Bunun disinda baz istasyonlarindan kaynakli ,konumuna göre ,bant genişliğinin yoğunluğa göre zaman zaman H yerine 3g yazada bilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dikkatimi ceken bir konu var ki 3g acik ve surekli veri transferi yapiyor ama 1 gb internet 1 ay yetiyor sasirdim kaldim, surekli whatsapp msjlasiyorum youtube video izliyorum. Iphone 4 de 1 gb yetmedigi gibi ek netle 1 gb daha satin aliyodum fark cok net
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu

MP sensörün yakalayabildiği piksel sayısı oluyor

Ben bizzat az önce falçatayı taktım ve ucunu kaldırdım. Yani fabrika çıkışlı koruyucu film takılı olarak geliyor.

TEST EDİLDİ, ONAYLANDI

İyi cesaret kardeşim helal olsun. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denver71

yok mudur arkadaşlar ekranla ilgili bir fikri olan herkes 2 film üstüste mi kullanıyor?

benim telefonda 2 tane birden var en ufak sorun yok gayet stabil ve kafam rahat ekrandan dolayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

quote:

Orijinalden alıntı: c_e_m22

Bende cihazi 2 haftadir kullaniyorum
    3g isareti yok h yada e isareti var bu kafama takildi yurt disindan aldim acaba bundan sebep mi bilemedim.

Cihazin kendi muzikcalarinin kullanimi zor, powerap yada winamp yukleyince sennheiser cx 200 kulakligimdan verim alabiliyorum. Diger turlu ses bana yetmiyor:(

En sinir oldugum nokta iri parmaklarimla msj yazmakta zorlaniyor olmam. Klavyeyi daha buyultmem lazim.

Birde donmalar oluyor ara sira sarji uzun surede doluyor uyuz oluyorum.
    Hep eksilerden bahsettim, artisi cihazi cok seviyorum gorsel olarak ve tum ihtiyaclarimi ben uyanikken ayakta kalabildigi icin karsiliyor.. Memnunum guncellemeleri bekliyorum

Android cihazlarda 3G yerine H , Edge Yerine de yine E çıkıyor.Yani telefonun yurt dışı falan olmasıyla alakası yok kafan rahat olsun

G yerine E ,3G yerine H yazar bu gayet normal ,sisteme göre bu değişiklik gösterir diye yazmışsın.

Yanlış bilgilendirme.

Aradaki farkları Sana yazamıyacağım şimdi.Google dan aratıp bir daha bilgilerini tazele.
    En iyi sartlarda telefondaki baglanti türü icin H yazıyorsa ,Bu senin şebekeden en yüksek hızda data baglantisi aldığını gösterir.

Eğerki 3G yaziyorsa operatör kaynakli yada Sévèke Bax istasyonu kaynakli düśük data baglantisi oldugunda 3g yazar.

Örnek vermek gerekirse,Ben Hollanda da yasiyorum.T-Mobile hat kullaniyorum ve Sınırsız internet bağlantım var.

Her ay 1gb lık veriye kadar 7,2 Mb/s hızda bağlantım var.1gb a kadar H yazar benim telefonlarda.
    1gb dan sonra bağlantım,3,6 Mb/s hızına düşürülüyor ve 3g yazıyor.

Bunun disinda baz istasyonlarindan kaynakli ,konumuna göre ,bant genişliğinin yoğunluğa göre zaman zaman H yerine 3g yazada bilir.

Hocam açıklaman için teşekkür ederim.
    Bende E72 vardı hiç H yazdığını görmedim, hep 3.5 G yazardı onda.
    Benim kafa oradan karıştı sanırım. Umarım bir gün 3.5 G falan yazarda H yerine gözümle görmüş olurum.
    Dikkatlice okudum yazdıklarını. Mantıklı açıklamalar fakat dediğim gibi hiç başıma gelmedi.
    Kusura bakmasın arkadaşlar bilgilendirmem için.

• Arkadaşlar batarya ömrü konusunda telefon kullandıkça düzeliyor sanki, birde Easy Tasencek Killer ve Easy Battery Saver programlarını yükledim. Onlarda oldukça etkili bence. tavsiye ederim
  • Arkadaşlar en kullanışlı,memnun kaldığınız "dosya yöneticisi" programların isimlerini paylaşırsanız seviniriz. tavsiyeleriniz nelerdir?
  • google play de explorer diye aratın en çok indirilen en yisiidir büyük ihtimal.
  • benim bataryam en kötü durumda 2 gün gidiyor arkadaşlar...yemin edebilirm herşeyin üzerine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercitekin66

benim bataryam en kötü durumda 2 gün gidiyor arkadaşlar...yemin edebilirm herşeyin üzerine..

Mumkun degil inanmam :) senin adina sevindim iyi niye 3 gun gitmiyor demiyosun
  • Poweramp pro yu seviyorum :) sesi inanilmaz artitiyor ve kalitesine hayranim kimse xperia s e muzik konusunda olumsuz bakmasin cihaza

Ayrica bugun saat 11:00 da %95 Ile cikardim sarjdan disari ciktim 2 saat muzik yaklasik 3 saat wifi bagli 2 gb indirdigim oyun 30 dk gorusme resim ve video kaydi 3g ile yarim saatlik internet gezisi derken suan %15 seviyesi, hala internette dolasiyorum muzik aktif dinliyorum whatsapp vazgecilmezim surekli msjlasiyorum eve tam olarak 30 dk mesafedeyim tam bitmeden sarja yetistirmem lazim. Sukur buna diyorum sizce nasil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_e_m22 -- 28 Nisan 2012; 21:49:35 >
  • pil seviyesini görmek için hangi programı kullanıyorsunuz arkadaşlar
  • Battery circle
  • By.MaMBoS

quote:

Selamun Aleykum. Kardes ben Azerbaycandanim. Bende Xperia S kullaniyorum , yeni aldim. Ama kamerasindan pek memnun degilim, ama senin cekdiyin resimleri gordum, harika cikmis. Banada oyrete bilirmisin, nasil yapiyosun burdahttp://c1204.hizliresim.com/w/t/4vn60.jpg ve burda http://c1204.hizliresim.com/w/t/4vn4f.jpg arka fon biraz sisli ama cekmek istediyin resim yani cicek aydin cikmis? Turkiyeye ve turk kardeslerime saygilar..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.