Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.681
Cevap
42
Favori
342.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SONY CENTER larda bile maket s ve p var solanın maketi bile yok piyasada sony dağıtım ve pazarlamada çuvalladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

SONY CENTER larda bile maket s ve p var solanın maketi bile yok piyasada sony dağıtım ve pazarlamada çuvalladı

Sony center i boşverin diğerleri getirsin yeter.
  • Ya bugün bi avea bayine gittim sordum cihazı ilk kez sizden duyuyoruz dediler sonra turkcelle e gittim sola yakında Turkcell de dedi adam e sony de avea ile Türkiyede diyiyor bu nasıl iş anlamadım arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: okansyn23

Ya bugün bi avea bayine gittim sordum cihazı ilk kez sizden duyuyoruz dediler sonra turkcelle e gittim sola yakında Turkcell de dedi adam e sony de avea ile Türkiyede diyiyor bu nasıl iş anlamadım arkadaş

kampanyaları oluşturulmadkça avea bayileri bilmez.
    Solanın türkiyeye avea ile geldiğini halbankası haberlerinde duyurdu ondan daha saglam kaynak olacagını sanmıyorum.
    Turkcelle gelince bir çok xperia modelini aldı belki bunada taliptir , yada gittiğiniz bayi bilmiyordur xperia ların turkcellde oldgunu düşünüp gelecek demiştir.
    Bekleyip göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

http://www.cnnturk.com/2012/bilim.teknoloji/teknoloji/07/10/xperia.sola.turkiyede/668323.0/
    Çok iyi fiyattan giriş yaptı bence 899 Tl

Bayilere gelmiş mi?Gitsek alabilir miyiz?
  • avea da bu fiyattan çıkarsa HB den 850 tl den giriş yapacaktır. ordan alırız en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: morpheus48

quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

http://www.cnnturk.com/2012/bilim.teknoloji/teknoloji/07/10/xperia.sola.turkiyede/668323.0/
    Çok iyi fiyattan giriş yaptı bence 899 Tl

Bayilere gelmiş mi?Gitsek alabilir miyiz?

Valla bende bilmiyorum hocam,telefonla arayıp öyle gitmek lazım.

• Xperia u ve p de türkcellde çıktığı fiyatla satışa girdi her yerde. Niye sola hb ye 850den satılsin ki ?
    Bir de sorum var avea dan bunu taksitle alabiliyor muyuz hic bi tarife falan almadan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet siteleri genelde Gsm bayilerinden daha uygun fiyat veriyor tabi herzaman olacak diye bi kaide yok.
    distribütör Gsm firmalarını desteklemek için daha iyi iskonto verdiyse internet siteleri fiyat kırmaz özel kampanya haricinde.
    taksit yapıyorlar diye biliyorum tarife paketi almadan sadece cihaz için zaten diğer türlü taksitli fiyatları uygun olmuyor tcel avea vs bayilerde
  • Fiyat olarak iyi geldi teknoloji marketlerinde 850 TL civarından giriş yapar
  • Ağustos'un ilk haftasının ortalarında Ace 2 tüm Türkiye'ye yayılacak ve Xperia Sola diye bir telefon kalmayacak.Bence Ace 2'nin;
    NFC'lisi:950 TL
    NFC'sizi:900 TL civarlarında olur.
    Herkese söylüyorum 1 ay daha sıkın dişinizi ve bazı nedenlerden dolayı Ace 2'yi alın.
    Mesela:512 MB ram ile mi yoksa 768 MB ram ile mi ICS daha rahat kullanılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 10 Temmuz 2012; 19:29:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

Ağustos'un ilk haftasının ortalarında Ace 2 tüm Türkiye'ye yayılacak ve Xperia Sola diye bir telefon kalmayacak.Bence Ace 2'nin;
    Herkese söylüyorum 1 ay daha sıkın dişinizi ve bazı nedenlerden dolayı Ace 2'yi alın.

sıkacak diş kalmadı kırıldı artık 2 aydır solayla yola devam..
  • bırak abi bunlarla uğraşacağıma ikinci el 900 e sıfır galaxy s2 alırım yurtdışı cihazı daha iyi yok ace 2 gelecek yok solanın ram yetersiz kalacak derdi olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfcmfcc

quote:

Ağustos'un ilk haftasının ortalarında Ace 2 tüm Türkiye'ye yayılacak ve Xperia Sola diye bir telefon kalmayacak.Bence Ace 2'nin;

sıkacak diş kalmadı kırıldı artık 2 aydır solayla yola devam..

Sola'da ön kamera yok, Glonass yok, ram:512 MB ve bataryası düşük.Bu telefon yayılmaya başlandığında bu saydığım nedenlerin bir tanesi hariç forumlarda bu telefon çok feci kötülenir.Ayrıca Sony tam gaz devam etti güncellemelere ne yapacaksınız bu telefonla Jelly Bean mi kullanacak sınız?
    Herşeye rağmen sen de haklısın beklemekten çok sıkıldım ama biraz daha gayret ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 10 Temmuz 2012; 19:44:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

bırak abi bunlarla uğraşacağıma ikinci el 900 e sıfır galaxy s2 alırım yurtdışı cihazı daha iyi yok ace 2 gelecek yok solanın ram yetersiz kalacak derdi olmaz

2.el alma daha fazla para koy burdan al;
    http://www.androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-s2-i9100/

Site güvenilirdir ben kefilim.Fiyatlar normal sitelere göre baya bir ucuz diğer telefonlara da bakabilirsin.
  • quote:

quote:

bırak abi bunlarla uğraşacağıma ikinci el 900 e sıfır galaxy s2 alırım yurtdışı cihazı daha iyi yok ace 2 gelecek yok solanın ram yetersiz kalacak derdi olmaz

Site güvenilirdir ben kefilim.Fiyatlar normal sitelere göre baya bir ucuz diğer telefonlara da bakabilirsin.

Para bulursak eklerim ya olmadı problem olmaz yurtdışı cihazından

• quote:

quote:

quote:

Para bulursak eklerim ya olmadı problem olmaz yurtdışı cihazından

Sen bilirsin karar senin

• Teknoloji marketlere ne zaman gelir sola ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En fazla 2 hafta
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.