Şimdi Ara

SONY XPERIA SP vs NEXUS 4 vs S3 vs 4X HD

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim telefonlardan hangisini almalıyım bütçem=1200 tl

• Hepsinin ayrı ayrı üstün oldukları noktalar var mesela nexus saf android ve güncellemeyi ilk sırada alır.. sp donanım ve tasarım konusunda iyi.. yalnız nexus kamerası vasat ve hafızada sorun yaşarsın.. şarj konusunda da vasat.. sp en iyi seçenek 2330 mah pili var ayrıca ekran 4.5 inç bu iyi bir pil ömrü sunar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SP en mantıklı cihaz bunlar arasında.
  • Xperia SP
  • Çok para harcama 1000 tlye 4x hd al içine toz dolsun nexus göndersinler değişim cihazı olarak sonra o da bozulsun lg den sakız almam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_0017

Çok para harcama 1000 tlye 4x hd al içine toz dolsun nexus göndersinler değişim cihazı olarak sonra o da bozulsun lg den sakız almam

Şu cümleden sonra LG den soğudum resmen

• Başka öneriniz yoksa SP alıcam sanırım yine de RAM meselesi canımı sıkıyor bir de 8 gb hafızası . 8 gb hafıza yeter sanırım resimleri hafıza kartına atarım 1 gb ram yeter mi acaba SP nin bundan sonra 1 gb ramli telefon alınmaz diyenler var da o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leader00 -- 25 Haziran 2013; 9:39:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

SP en mantıklı cihaz bunlar arasında.

Bunlar haricinde öneriniz var mı ??
  • Hafızası canınızı sıkmasın root atarak uygulamaları hafıza kartına kurarsınız rahat edersiniz. Ram konusunda da Sony başarılı bir iş yapmış bir incelemede onlarca uygulama açıktı ve 300mb daha boş ram vardı.
  • Nexus 4

• quote:

Orijinalden alıntı: leader00

quote:

Çok para harcama 1000 tlye 4x hd al içine toz dolsun nexus göndersinler değişim cihazı olarak sonra o da bozulsun lg den sakız almam

Sen bi de yaşayana sor

• quote:

Orijinalden alıntı: Elitforce

Hafızası canınızı sıkmasın root atarak uygulamaları hafıza kartına kurarsınız rahat edersiniz. Ram konusunda da Sony başarılı bir iş yapmış bir incelemede onlarca uygulama açıktı ve 300mb daha boş ram vardı.

teşekkürler bu arada root atma garantiyi etkiler mi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Kaaxerz

Nexus 4

Nedenini de yazarsanız iyi olur :D
  • quote:

quote:

quote:

Sen bi de yaşayana sor

Valla şu ana kadar LG bir tek televizyonumuz var o da hiç sorun çıkarmadı. Ama telefonlarını hiç kullanmadım ve kullanan tanıdığım fa yok o yüzden ne kadar kalitelidir bilemiyorum bu da kafamı iyice karıştırıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen bi de yaşayana sor

Valla şu ana kadar LG bir tek televizyonumuz var o da hiç sorun çıkarmadı. Ama telefonlarını hiç kullanmadım ve kullanan tanıdığım fa yok o yüzden ne kadar kalitelidir bilemiyorum bu da kafamı iyice karıştırıyor.

Yaşıyan biri var karşında bu yaşadığım tamamen kendi öz hikayemdir. Lg ye kocaman bir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elitforce

Hafızası canınızı sıkmasın root atarak uygulamaları hafıza kartına kurarsınız rahat edersiniz. Ram konusunda da Sony başarılı bir iş yapmış bir incelemede onlarca uygulama açıktı ve 300mb daha boş ram vardı.

teşekkürler bu arada root atma garantiyi etkiler mi ??

Bazı yerler etkiliyor diyor fakat garantilik bir durum olduğunda rootu kaldırabilirsiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

SP en mantıklı cihaz bunlar arasında.

Bunlar haricinde öneriniz var mı ??

Hocam en mantıklısı SP yani , başka cihaz bakmana gerek yok.
  • Sp yi inceledim ekranı bana xperia z den vasat geldi nexus 4 öneririm sarj sorun olmazsa

• Nexus 4.
  • LG optimus G

Bu başlıkta yazdıklarının hepsini tokatlar :)

http://www.n11.com/lg-e975-optimus-g-akilli-telefon-P13240843

30 haziran a kadar worldcard a 111 tl world puan veriyor. Ben aldım. Çok memnunum. Kendin de bir araştır ve özelliklerini kaarşılaştır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.