Şimdi Ara

***SONY XPERİA TİPO (ST21İ) ANA KONU DH*** (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
6
Favori
21.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: popeyex

quote:

Orijinalden alıntı: captain11

arkadaşlar 1 aydır bende bu telefonu kullanıyorum ve çok memnunum fakat dün ve bu gün kafama acayip takılan bi sorun var şimdi bu ilk karşımıza çıkan sayfalar var ya hani widgetleri filan koyuyoruz o sayfalar bana fazla geliyo 2 tanesi boş ama ne yaptım ne ettimse o boş sayfaları kaldırmayı beceremedim bu konuda bana yardımcı olabilecek biri varmı gözünüzü seveyim fena sinir yaptım :)

telefona kurulan bi uygulama ile o sayfalar azaltilip cogaltiliyor, forumda okumustum, uygulamayi hatirlamiyorum malesef.

uygulamasız olmuyomu ?? bide ismini bilen arkadaş varsa uygulamanın çok memnun olurum...

• Herkese merhaba ; '' İZMİR YA DA AYDIN İÇİ ELDEN '' sorunsuz XPERIA TIPO telefonunu SATMAK isteyen varsa rengi, garantisi ve fiyatını vs belirterek bana mesaj ile ulaşsın
    alabileceğim fiyat 250 TL civarıdır

iyi forumlar...
  • Bu telefonda hafıza kartındaki herhangi bir melodiyi zil sesi olarak atayabiliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert25

Bu telefonda hafıza kartındaki herhangi bir melodiyi zil sesi olarak atayabiliyor musunuz?

atanmaması için bir sebep yok bence
    bendeki xperia s de walkman müzikçalarda zil sesi olarak kullan diye seçenek var, xperia tipoda da öyle bir şey olmalı; veya dosyalar kısmı ya da müzikçalarda ses kullan vs gibi bir şey varsa ordan zil sesi olarak ayarlayabilirsiniz. Eklemek gerekir ki bende seçeneklere ulaşmak için şarkının üzerine basılı tutmak gerekiyor, tipoda böyle mi bilmiyorum

• Cevap için teşekkür ederim. İlk android deneyimim olan Philips W536 da böyle bir seçenek yoktu. Bu nedenle sordum. Bir de (bana göre) ister dokunmatik olsun, ister tuşlu olsun, cep telefonundaki en önemli şeylerden biri ahize sesidir. Eğer biri ile konuşurken ahize sesi net ve yüksek değilse, o telefonun işlemcisi, ekran kalitesi ve ram durumu benim açımdan pek bir önem arzetmiyor. Herhangi bir telefonun yorumlarını okuduğumda bu konuda yeterince net bilginin verilmediğini görüyorum. Örneğin Philips W536 iyi telefon ama ahize sesi yüksek değil. Kalabalık bir ortamda konuşurken karşıdakinin sesini zor duyuyorsun. O kadar sayfa yorum okudum ama bu konuda net bilgi verilmemiş, ya da üstünkörü cevap verilmişti. Telefonu aldım ve hayal kırıklığına uğradım. Şimdi bu tipo ile ace 2 arasında kaldım. Tiponun (benim açımdan) avantajı boyutlarının küçük olması ve şarjının iyi gitmesi, kamerasının flashı çok önemli değil. Fakat arada kaldım işte.

Bir de bu telefonun sar değeri (1.6 civarı) çok yüksekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert25 -- 7 Temmuz 2013; 12:07:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mert25

Cevap için teşekkür ederim. İlk android deneyimim olan Philips W536 da böyle bir seçenek yoktu. Bu nedenle sordum. Bir de (bana göre) ister dokunmatik olsun, ister tuşlu olsun, cep telefonundaki en önemli şeylerden biri ahize sesidir. Eğer biri ile konuşurken ahize sesi net ve yüksek değilse, o telefonun işlemcisi, ekran kalitesi ve ram durumu benim açımdan pek bir önem arzetmiyor. Herhangi bir telefonun yorumlarını okuduğumda bu konuda yeterince net bilginin verilmediğini görüyorum. Örneğin Philips W536 iyi telefon ama ahize sesi yüksek değil. Kalabalık bir ortamda konuşurken karşıdakinin sesini zor duyuyorsun. O kadar sayfa yorum okudum ama bu konuda net bilgi verilmemiş, ya da üstünkörü cevap verilmişti. Telefonu aldım ve hayal kırıklığına uğradım. Şimdi bu tipo ile ace 2 arasında kaldım. Tiponun (benim açımdan) avantajı boyutlarının küçük olması ve şarjının iyi gitmesi, kamerasının flashı çok önemli değil. Fakat arada kaldım işte.

Bir de bu telefonun sar değeri (1.6 civarı) çok yüksekmiş.

anladim hocam, lakin ben sizi tipo sahibi sandim ona gore cevap vermeye calistim ben de sizin gibi xperia tipo almaya niyetliyim fakat cevremde 2.el bulamiyorum
    edit: sar degeri asiri yuksek degil zira ab standartlarina gore bildigim kadariyla ust sinir 2 galiba, ayrica sar degerleri tek bir deger degil sanirsam ;kafa ve vucut seklinde 2 deger var.. ornek kafa 1.6 , vucut 0.90 gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_japan -- 7 Temmuz 2013; 13:26:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xperia tipo ile miro arasında kaldım, fakat boyutlarda tekrar pişman olmamak için tipoyu seçip bugün sipariş verdim. İnşallah pişman olmam...
  • Arkadaşlar gruba davet ediyorum sizleri

Yoğun, iş ve ya dışarıda olduğumuz zamanda donanımhaber.com'a pek sık giremeyip yardımı olan arkadaşlarımıza anında cevap veremediğimiz için Facebook gibi çok sık kullandığımız sosyal ortamda birbirimize yardım ve bilgi paylaşım adına bu grup açılmıştır.

https://www.facebook.com/groups/DHSony/
  • Telefonu aldım, fakat sadece 1 gün kullanabildim ve satmaya karar verdim. Satış sebeplerimden bir tanesi, her defasında dokunmatik telefon kullanmaya heves etmeme rağmen bir türlü kullanımına alışamıyorum. Diğer sebep ise telefonun kasa yapısının çok kalitesiz oluşu.

1 günlük kullanımda gördüğüm kadarıyla telefonun hem zil sesi, hem dışa verdiği ses ve hem de konuşma esnasındaki hoperlör sesi çok yüksek. Bu, pek çok telefonda olmayan bir özellik. Telefonla epey uğraştım, zannedersem yoğun kullanımda şarzı 2 gün gider. Telefon çok hoş bir özelliği var ki, şimdiye kadar kullandığım hiç bir telefonda görmemiştim. Örneğin biri sizi arıyor, fakat müsait değilsiniz, cevap veremeyeceksiniz, telefonu ters çevirince otomatikman telefon sessiz moda geçiyor ve aynı anda ekranda sizi arayana gönderilmek üzere (sayısını tam hatırlamıyorum) bir kaç mesaj gözüküyor, "şu an toplantıdayım", "şu an meşgulüm, sizi daha sonra arayacağım" gibi. Bu özellik çok hoşuma gitti. Ama telefonun kasa yapısı, özellikle de arka kapağın olduğu yer rezalet bir şey. Hem çok fazla iz tutuyor, hem de sanki elinize yapışıyormuş gibi bir his veriyor. Samsung ve HTC telefonları da görmüştüm, onların kasa yapılarında böyle bir şey yoktu. Bir de pek bahsedilmemiş sanırım ama dokunmatiği (özellikle köşelerde ve alttaki menü tuşlarında) çok hassas değil. Bazen iki kez dokunmak ya da hafifçe bastırmak icap ediyordu. Telefon için olumlu diyeceğim bir yönü de pek ısınmamasıydı.

Uzun lafın kısası sadece 1 gün kullandığım telefonu aşağıdaki linkte satışa çıkardım. Telefon kutusunda alıcısını bekliyor.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-tertemiz-1-gunluk-faturali-garantili-sony-xperia-tipo-siyah-116134803/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert25 -- 12 Temmuz 2013; 13:02:03 >

• Hocam bende çıktı kulaklık.Modeli:SONY MH750

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık sorun değil Sennheiser CX 200 akar.
  • merhaba,

telefon dağıldı anakart kaldı sadece usb takınca şarj alıyor dokunmatik felan dağıldı bilgileri telefondan alabilir miyim bir umut ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: +(Plus)

Hocam bende çıktı kulaklık.Modeli:SONY MH750

Kulaklık koymaya başlamışlar demek.. :D Nasıl MH750 den yeterli verim alabiliyor musunuz tipo da
  • Arkadaşlar ben de bu telefonu almaya karar verdim. İnternetten baktım teknosada tükenmiştir yazıyor. Vatan bimex gibi yerlerin sitesinden de bulamadım.İnternetten almak istemiyorum.Sizce nereden bulabilirim.Gidip mağaza mağaza dükkan dükkan aramak da istemiyorum.Konu hakkında bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim .İstanbul (avrp.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osman_E

quote:

Hocam bende çıktı kulaklık.Modeli:SONY MH750

Kulaklık koymaya başlamışlar demek.. :D Nasıl MH750 den yeterli verim alabiliyor musunuz tipo da

Tipo'yu tamamen ona MH750'ye göre düzenlemiş olmalılar ki,performansı çok da fena değil.SONY'nin kendi kulaklığı olduğu için de aramaları da rahat cevaplıyorum.Yani fena değil gibi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merve D.

Arkadaşlar ben de bu telefonu almaya karar verdim. İnternetten baktım teknosada tükenmiştir yazıyor. Vatan bimex gibi yerlerin sitesinden de bulamadım.İnternetten almak istemiyorum.Sizce nereden bulabilirim.Gidip mağaza mağaza dükkan dükkan aramak da istemiyorum.Konu hakkında bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim .İstanbul (avrp.)

Ben size hepsiburada'yı önerecektim,çünkü ben ordan almıştım ve çokta memnunum üründen.Fakat listeden çıkarmışlar.430 tl'ydi en son geçtiğimiz ay!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Merve D.

Arkadaşlar ben de bu telefonu almaya karar verdim. İnternetten baktım teknosada tükenmiştir yazıyor. Vatan bimex gibi yerlerin sitesinden de bulamadım.İnternetten almak istemiyorum.Sizce nereden bulabilirim.Gidip mağaza mağaza dükkan dükkan aramak da istemiyorum.Konu hakkında bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim .İstanbul (avrp.)

Ben size hepsiburada'yı önerecektim,çünkü ben ordan almıştım ve çokta memnunum üründen.Fakat listeden çıkarmışlar.430 tl'ydi en son geçtiğimiz ay!

Garantisi var mı peki? Varsa süresi ne kadar?
  • arkadaşlar alasım varda bi düşüncem var şindi max 4.0.4 ya bu her app'ı açarmı gp den
  • Merve D. kullanıcısına yanıt
    Garanisi var;SONY'den 2 yıl.Ama üzgünüm,şu anda Hepsiburada'da yok
  • quote:

Garanisi var;SONY'den 2 yıl.Ama üzgünüm,şu anda Hepsiburada'da yok

sağ ol ben bulamadım o telefonu gittim sony xperia L aldım Sony nin kendi mağazasından.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.