Şimdi Ara

Sony Xperia X Compact sesleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sony Xperia serisi içerisinde müstesna bir yeri olan ve küçük canavar olarak adlandırılan Compact modelleri, Xperia Z5 sonrasında bir daha ortalarda görünmemişti. Xperia X serisinin başlangıcını iyi yapamayan Sony, Xperia X Compact ile durumu toparlamayı istiyor.

Evleaks tarafından sızdırılan bilgilere göre Xperia X Compact modeli üzerindeki çalışmalar tamamlandı ve Eylül ayında başlayacak IFA 2016 fuarında boy göstermeye hazırlanıyor. Daha önce Xperia XR olarak internete görselleri sızdırılan modelin de bu olduğu tahmin ediliyor.

Ayrıca Bkz.Xiaomi Redmi Note 4 ile tanışın

Xperia X Compact modelinde olması beklenen özellikler 4.6 inçlik Full HD ekran, Snapdragon 821 yonga seti, 4GB RAM, 2700mAh kapasiteli batarya, HDR desteği, yeni nesil bir IMX sensör şeklinde sıralanıyor. Yine performans canavarı bir Compact modeli ile karşı karşıyayız.

Xperia X Compact modeli tüketici üzerinde ne tür bir etki yaratacak şimdiden bir şey söylemek zor. Rekorlara imza atmaya hazırlanan Galaxy Note 7 modeli, LG’nin büyük yatırımlar yaptığı V20 amiral gemisi ve yeni nesil iPhone modelleri, Xperia X Compact modelini oldukça zorlayacaktır. 

• Bu özelliklerde gelirse deli bir makine olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maşallah çerçeveler yine yakıyor

• z5 compact kullanıyorum.

Sony compact üretimini deveam ettirdiği sürece hep compact serisi almayı planlıyorum.

• Sony XPC den beklentilerim su sekilde:

4.4" FHD(500ppi) ekran , CGG5 ve IP68 max 9.9mm kalinlik
    Snapdragon 821 , 4GB dual ddr4 ram , 64gb hafiza
    21MP OIS kamera , 4K 30fps , 2K ve FHD 60fps , HD 120fps video kayit
    2+1 , 24-bit/192kHz audio , Active noise cancellation with dedicated mic , Dolby Atmos
    Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot
    Bluetooth v4.2, A2DP, EDR, LE
    GPS , NFC ve FM Radio RDS
    USB v3.1 Gen2
    Android OS 7x
    Removable Li-Po(Li-Ion) 3300 mAh Battery

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 26 Ağustos 2016; 10:28:09 >
  • Bir Nokia N9 gördüm sanki.

• Sonydeki manyakların kapasitif tuşlarla bi problemi olmalı ya başka açıklaması yok. Zaten maşallah babaannemin evinin penceresi gibi çerçeve var telefonda + ekran küçük + üstüne sanal tuşlar var daha ne diye böyle yaparsın anlamamki

• O çerçeveler ile çıkacağına incelt aynı ebatta 4.8 veya 4.9 felan yap ekranı. Sony çerçevelere bir çözüm bulmalı

• Xperia X de snapdragon 650 var. Sony aynı tipin compact modeline farklı bir işlemci koymuyor.
    http://www.gsmarena.com/sony_xperia_x-7948.php

X performance serisinde bile snapdragon 820 varken compacta 821 koymazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 26 Ağustos 2016; 11:44:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony telefon işini bırakıp reklam panosu işine girse rakipsiz olur bence. zaten su da geçirmiyor
    Sony Xperia X Compact sesleri
  • Ekran koymasaydınız, çerçeveler bize yeterdi.

• sony'i anlamak zor ben bile bundan güzel tasarım yaparım.Bir telefon tasarlayamıyolar.

• Çerçeve konusunda bir Iphone'a yaklaşmış.

• Şayet, teknik özellikler bu şekilde olursa, muhteşem bir telefonun doğuşuna tanıklık ediyoruz...

• Sanki bu donanımı 1000 tl ye verecekmiş gibi tasarımı'da kötü oluversin ayağına girmişler. 700 tl değil bu telefon alt çerçeve çok fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: ahnksqualt
    z5 compact kullanıyorum.
    Sony compact üretimini deveam ettirdiği sürece hep compact serisi almayı planlıyorum.

Ya Compact modelleri seviyorum ve hep almayı istemişimdir.
    Ama şu sesinin az çıkma sorunu yüzünden hep vazgeçtim.
  • aynı tasarımı işemcisini değiştirip satıyorlar gibi geliyor bana

• Tabi Türkiye'ye gelirse... X Performance'ı aylarca bekledi de bunca insan, ne oldu? Telefon bildiğin karaborsaya düştü. Sony Türkiye güvenimizi çok sarstı. Sarsmadı mı beyler? Sarstı deyin!
  • Çerçevelere gel

• quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Tabi Türkiye'ye gelirse... X Performance'ı aylarca bekledi de bunca insan, ne oldu? Telefon bildiğin karaborsaya düştü. Sony Türkiye güvenimizi çok sarstı. Sarsmadı mı beyler? Sarstı deyin!

X Performance Asya pazarı için çıkarıldı. Daha sonra birkaç Avrupa ülkesinde sattılar.

Zaten gelmeyeceği belliydi neden beklediniz boşuna?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.