Şimdi Ara

Sony Xperia X Ultra internete sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony Xperia X Ultra internete sızdırıldı

Merakla beklenen Xperia XZ Premium amiral gemi modelini Haziran ayı itibariyle piyasaya sürmeye hazırlanan Sony, dikkat çekici başka bir akıllı telefon daha hazırlıyor. Xperia X Ultra yeni bir tasarım anlayışı ile geliyor.

İlgi Çekici Tasarım

Xperia X Ultra modeli 6.45 inçlik bir ekrana sahip. Xperia X serisindeki alıştığımız tasarımın biraz dışına çıkan modelin ekran kenarlarının oldukça ince olduğunu görüyoruz. Ayrıca köşeler de yuvarlatılmış. Bu sayede boyu biraz uzamış bir akıllı telefon karşımıza çıkıyor.

Üst seviye bir telefon olan Xperia X Ultra modeli, Cortex-A73 çekirdeği barındıran Snapdragon 660 yonga setinden güç alıyor. Performans olarak da telefonun üst seviye olacağını söyleyebiliriz. 4GB LPDDR4 RAM ve 64GB arttırılabilir kapasite ile desteklenen modelde 3050mAh kapasiteli batarya Quick Charge 3.0 teknolojisine sahip.

Ayrıca Bkz.HTC U 11 kısmen göründü
    IP68 sertifikası ile su altında çalışabilen Xperia X Ultra modelinde 19MP çözünürlüğünde arka kamera bulunuyor. Ön kısımda ise 13MP çözünürlüğünde bir kamera mevcut. Henüz fiyat ve çıkış tarihi mevcut değil ancak Sony takipçilerini oldukça sevindirecek bir model olduğunu söyleyebiliriz.  

• 6.5 inc

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden Sony haberlerinde heyecanlandırdım. Artık gram merak etmiyorum. Yazık oldu bu Sonye.

• Haberdeki ara başlığa bak sen. "İlgi çekici tasarım " Kim neresiyle gülsün buna şaşırdık kaldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Argat -- 1 Mayıs 2017; 10:58:56 >
  • 3050mah pili mi var?
  • O alt üst çerçeveler nedir arkadaş hala akıllanmadı bu sony.Hiç mi tasarımdan anlayan bir adam yok şu sonyde ya da biri de çıkıp demiyor bu telefonlar niye az satıyor diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: thorismund

O alt üst çerçeveler nedir arkadaş hala akıllanmadı bu sony.Hiç mi tasarımdan anlayan bir adam yok şu sonyde ya da biri de çıkıp demiyor bu telefonlar niye az satıyor diye...

Ust neyse de alt cerceve de ne var anlayamadim. Navigasyon tuslari var iste. Ust icin de denge saglamak icin cerceve var. Gayet debgeli oldugunu dusunuyorum. Bazen insanlar laf olsun diye elestiri yapiyor gibi geliyor. Ki ust kisimda da kamera falan var. Insanlar hem kamera cikintisi olmasin istiyor hem de ust cerceve olmasin istiyor. Gercekten istenilen ne anlam veremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reshthesucker -- 1 Mayıs 2017; 12:1:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone uzayınca televizyon kumandası diye dalga geçiliyordu. Hey gidi günler hey.
    Sony Xperia X Ultra internete sızdırıldı

• Küçük ekranların göz sağlığına olumsuz zararlarına karşın,büyük ekranlı iyi donanımlı bir model.

Ses ve arayüz olarak olarak bir türlü iyi seviye ye çekemedi Sony kendini, buna ek ekran kalitesi de bence hala tartışılır...

• telefonda çerçeve kalmamış hala utanmadan çerçeve diyenler var..
  • İşte böyle gel bize Sony neydi Allah aşkına o eski modellerdeki kocaman çerçeveler.

• Cerceve olarak gayet ıyı donanımda yeterlı ,gerıye duzgun bır fıyatlandırma kalıyor ,Guzel telefon bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxx1

Küçük ekranların göz sağlığına olumsuz zararlarına karşın,büyük ekranlı iyi donanımlı bir model.

Ses ve arayüz olarak olarak bir türlü iyi seviye ye çekemedi Sony kendini, buna ek ekran kalitesi de bence hala tartışılır...

Aynen arayüz inanılmaz derecede hantal :( XZ Premium'un ekranı en kötü ekranlardan biri diye duymuştum piksel yoğunluğu olarak özellikle[DHTUBE=]...

• pil 5000 mah olsa ciddi dusunurdum.

• sony ve özellikle ıphone ların çerçeveleri kalın oldugu için hiç estetik değil.

• 3050mah az 4000-5000 olmalıydı
  • Sony :(

• S8 tasarımına benzemiş. Olmadı bu Sony için. En iyi tasarımı şu ana kadar XA. Ama bu tasarımla da şansını deneyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendallRoy -- 1 Mayıs 2017; 14:19:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel telefon. Sony köşeli görünümden sonunda vazgeçti sanırım.

• xperia xz premium boyle bişey olsaydi daha iyi olurdu !!!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.