Şimdi Ara

Sony Xperia X Ultra internete sızdırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Insallah buda 18/9 gibi sacma sapan bir ekran oraniyla cikmaz. Fotograflarda oyle gorunuyor cunku.

• Sanal tuşlar, s8 ve Plus modelinden kopya edilmiş gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony bu 2500 mah da koysa yeter, diğer android telefonlar ile kıyaslamayın. Müthiş optimize yazılım. İnanın bana iostan bir eksiği yok. XZ kullanıyorum şarj bitmek bilmiyor.

Telefon da on numara olmuş. Çerçevesiz telefon mu olur allah aşkına. Ergonomik değil hem de hiç, sağlam da değil, bir kere düşür bakalım çerçevesiz telefonu :))

• Başlıktaki resmi gördüm bu sefer olmuş dedim( işlemciyi sd835 sandım) niye birini veriyorsun birinden kısıyorsun yoksa rekabet etmek istemiyor musun sony, bunda çerçeve gitmiş işlemci üst seviyeyle yarışacak cinsten değil, artık yap bir tane de alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekirkara -- 1 Mayıs 2017; 15:5:29 >
  • Tam bir estetik manyagi olarak diyebilirim ki cok yakisikli olmus kirmizi renk de ayribi cekicilige sahip para olsada alabilsem gerci yine bir telefona o kadar vermezdim.

• BEN ÇOK BEĞENDİM ++

• Maalesef Konsept fotoğrafıymış

• Kaç para acaba bu ilgi çekici tasarım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ekranlı telefonlar için sınır 6.2'' tir aga. ondan sonrası cepte sıkıntı yaratır.(tabi 16:9 formatında)
  • güzel olmuş bence

• İyi bir tasarıma doğru gidiyor.

• Bu fotoğraflar 2 gündür yeni Sony telefon diye dönüyor. Aslında o tasarım linkteki tasarımlardan biri ve haftalar öncesinde amatör konsept çalışması(resmi değil) olarak çıktı piyasada 2 günde ne değişti de gsmarena gibi dev bir site dahil bu modeli yeniden gündeme getirdi siteler ? Değişen ne?
    http://haber.incehesap.com/xperia-x-ultranin-konsept-goruntuleri-4243-haber/
  • Fırıncı küreğinde son teknoloji.

• İnce uzun gibi duruyor bununda ekranı 18:9 oranı

• Böyle panik ve rezil intel batarsin inşAllah

• Telefonun tasarımını da özelliklerini de çok beğendim ancak şu isimlendirmeye bir yol bulun artık. Bu nedir yahu z'yi bitirdiniz x serisini çıkarttınız. X1 beklerken xz, xz1 beklerken xzs... Şimdi de x ultra... Belli ki sağlam kafanız karışmış Sony yetkililerinin bu konuda açıklama yapmasını bekliyorum. Xz serisi mi x serisi mi önce buna karar verin. Sonrasında xz veya x 1-2-3 diye sıralarsınız zaten.

• Performansta bir artış yok. GTA San Andreas gibi bir oyunu full detay 60fps de kasmadan oynatabilen bir telefon var mı? yok.
    Artık telefonları ısıtıp ısıtıp tekrar piyasaya sürmeye başladılar.
    Bir de bu kadar ince olması şart değil. Cebimde cam değil 3310 gibi telefon olsun ama performans olsun. Dokunsam kırılıyor. -_-

• Vay be gsmarena sitesinde ayrıntılı haberi de girmiş.http://www.gsmarena.com/sony_xperia_x_ultra_leaks_with_tall_219_display-news-24817.php
    Bu telefon artık söylenti olmaktan çıkmış sanırım bence bu modelin adı X1 Ultra olacak ve normal X1 de gelecek ve daha küçük ekrnalı olacak atıyorum 5.8 inch gibi tabi gene 18:9 formatta olacak. Fiyatlandırmada zıvıtmazlarsa XZ yerine bu modeli tercih ederim.
  • Bu telefon 21:9 ekran görüntü formatıyla gelecek benim tercihim 16:9 fakat bu çözünürlük için piyasada yeterince uygun formatta ürün, medya var. Samsung ve LG den bu konuda 1mm önde. 16:9 çerçeve ekran oranı yüksek 5.7" ekran civarında, önde stereo ses, suya dayanıklılık, yüksek pil bir cihaz çıkarın bea aradığım özelliklere en yakın model bu bu da televizyon kumandası gibi olacak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.