Şimdi Ara

SONY XPERIA XA ULTRA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1600 tl butcem var LG G4 alacaktım fakat bootloop ve greenshot hataları yuzunde vazgeçtim .
    o yüzden SONY XPERIA XA ULTRA almaya karar verdim fakat işlemçisi MediaTek MT6755 bende soru işareti bıraktı siz önerır mısın?

• Kullanıyorum.İşlemciye neden bu kadar takıldığınızı anlamadım çünkü ne normal kullanım performansında nede başka birşeyde sorun yaratmıyor. Benchmark kısmına takılıyorsanız tabiki onu bilemem. Cihaz fhd ekrana sahip olmasına rağmen bu işlemci ile oyun performansı ve akıcılıkta hiçbir problem yaratmıyor,cihazın ekran kalitesi gayet güzel. Kamera kalitesi hem ön hem arka olarak gerçekten çok başarılı. Pil 2700ma olsada müzik dinleme, internette gezme,konuşma, mesajlaşma gibi kullanımlarda 1günü rahatça çıkarıyor ve çok çabuk şarj oluyor. Fiyat açısından kıyaslama yapamam bu fiyata belki daha üst özelliklere sahip bir telefon alabilirsiniz. Fakat tasarımları bunun kadar hoş olmadığından biraz daha fazla para vererek bunu almak bana göre daha mantıklı. Ama xa yerine xa ultrayı almanızı tavsiye edebilirim. Tek eleştirebileceğim nokta dahili hafıza 16gb yerine 32gb olmalıymış. Bunun haricinde telefonda eksi bir yön bulamadım. Birde suya dayanıklı yapıda üretilseymiş fena olmazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloud35 -- 20 Ağustos 2016; 21:55:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle sony telefon almayin sony xperia xa ultra kullaniyorum. Hat vodafon cekmiyor. E?iminki lg g2 ile ayni yerde sorunsuz kullaniyorum. Ikiside vodafon sony ayni yerde konusturmuyor. Sonyden telefonda uzak durun konusamazsin. Sikayet varda heralde rekor kiracak sony telefon.https://www.sikayetvar.com/sony-mobile/cep-telefon-kategori/cep-telefonlari/sinyal
  • Ben baya bi araştırdım telefonu %85 olumluysa %15 olumsuz yanıt vardır bu fiyat segmentinde en iyi telefon diyor bir çok kişi ve uzun araştırmalarım sonucunda dün internetten sipariş ettim yarın elimde olucak inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x6630

Kesinlikle sony telefon almayin sony xperia xa ultra kullaniyorum. Hat vodafon cekmiyor. E?iminki lg g2 ile ayni yerde sorunsuz kullaniyorum. Ikiside vodafon sony ayni yerde konusturmuyor. Sonyden telefonda uzak durun konusamazsin. Sikayet varda heralde rekor kiracak sony telefon.https://www.sikayetvar.com/sony-mobile/cep-telefon-kategori/cep-telefonlari/sinyal

Hocam benim telefonda da aynı sorun vardı garantiye verdim yarın gidip alıcam telefon gelmiş. Düzeldiğini sanmıyorum insanlar garantiden geldi aynı devam ediyo diyolar operatörü değiştirsek sorun hallolur mu? sen nasıl bir çözüm ürettin

• İkimiz de aynı durumdayız. XA Ultra tasarımı harika bir cihaz. Denedim gerçekten güzel. Ama malesef LG G4 tartışmasız hissedilir derecede daha iyi. Snapdragon 808 piyasadaki tüm oyunları full grafikte oynatabilir kapasitede, Xperia XA Ultra da ortalamanın biraz üzerinde oyun performansı var youtubeda videolardan bakabilirsin. XA Ultra kamerası gayet başarılı S7 Edge gibi kamera konusunda sağlam bir telefonun yanında sönük kalmıyor hatta Kırmızı tonlarını daha iyi veriyor yeşil tonları ise S7 Edge daha iyi vermişti izlediğim inceleme videosunda. LG'nin ise kamerası OIS destekli 16 mp ve 1.8 diyafram değeri var, 4K ve 1080p/60 fps gibi değerlerde video çekimi. 2015'in en iyi kameralı telefonu seçildiğini de okumuştum biyerde. Ekran zaten baya güzel gözüküyor, malum Samsung ile birlikte dünyanın en iyi panel üreticilerinden LG ve 2K çözünürlük de cabası.(Gerçi ekran o kadar da önemli değil XA Ultra ekranı da gayet süper) Sony en çok tercih edeceğim telefondur, tasarımı bana baya hitap ediyor alt üst çerçeve kalınlığını saymazsak ki XA Ultra da onlar da ince. Ama LG G4 Fiyat/Performans oranı ile baya aşmış model. Ama işte bu bootloop ve ghost screen problemleri benim de canımı sıkıyor, son seri anakartlarında bile olabiliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher155 -- 18 Aralık 2016; 5:4:59 >

• 6 inçte 1080p ekrana sahip makine almışsınız. 1600 gibi bir fiyat bence verilmez şahsen 1600 e s7 edge aldım sıfır olarak. neyse hayırlı olsun şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

6 inçte 1080p ekrana sahip makine almışsınız. 1600 gibi bir fiyat bence verilmez şahsen 1600 e s7 edge aldım sıfır olarak. neyse hayırlı olsun şimdiden.

2800 liralik telefonu 1600e almissin anormal olan konu 6 ince 1080p degil senin bu telefonu nasil nerdeyse yari yariya aldigin harbiden nasil aldin 1600e birde bence 6 ince 1080pde normal kisiden kisiye değişir tabi ama ben 2000 lirada versem telefonun ekrani 1080p olsa takilmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENİM TELEFON XPERİA X ÇOMPACT BU ÇOMPACT LARDA TUŞ KİLİDİ YOK MU ARKADAŞLAR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.