Şimdi Ara

Sony Xperia XA2, XA2 Ultra ve L2 tanıtıldı! İşte özellikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle

Tasarım çok kötü gerçekten. XA nın gelişmiş varyantını yapsalardı ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AH sony ah o parmak izi ve kamera ne öyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş sende XZ1 almışsın güle güle kullanda gözün XZ1 den başkasını görmüyor ha.

Nasıl yüzene bakılcak modeller değil 3300 mah Batarya SD 630 işlemci Full HD %75 kasa oranlı ekran ve orta seviye bir telefon muadilleri A J Zenfone 3 Q6 modelleri hepsinede farkı koyuyor XZ1 de işlemciyi buna koy bak nolur XA2 modelleri %69 gibi rezalet bi kasa oranına sahip bi telefon XZ modelleri.

Fiyatlar uyarsa XZ2 Premium'a geçebilirim 4 aydır Z5 Premium kullanıyorum beni bile hareketlendirdi.

Parmak izi olayı güç butonuda olması lazımdı lakin patent falan bir şey dediler kameranın ortada olması güzel olmuş şu Siyah modelin tasarımını beğemeyen varsa net bi şekilde zevksizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 8 Ocak 2018; 20:59:19 >
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Sayın hocam 2000 tlye XA2 piyasaya girse bunu mu yoksa XZ mi alırsın? Geçen senenin amiralleri dururken bu telefonların kimse yüzüne bakmaz, benim XZ1 kullanımamla ne alakası var işin. Kaldı ki XZ1 3000 tlde fixlenseydi XZ1 almazdım, daha çok beğendiğim modeller vardı özellik olarak, fakat fiyatı ucuzlayınca bunu aldım. Fiyat önemli etmen tercih edilebilirlik konusunda, fiyatı iyi oturtmazsanız bi Apple olmadığı müddetçe kimse yüzüne bakmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 8 Ocak 2018; 21:4:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufc2012

Aynen öyle

Tasarım çok kötü gerçekten. XA nın gelişmiş varyantını yapsalardı ya

sizi xa kullanıcılar kulübünden hatırlıyorum zaten az kişi vardı ama nasıl xa daha güzel bi kendi telefonumun tipine baktım bi de şuna
    https://www.youtube.com/watch?v=A_rzyjYaGdQ

arada büyük fark var xa dan 3 4 kat daha güzel bence.
  • Birisi mediatek diğeri Snapdragon, hayatta 1600 den girmez, kaldı ki 630lu zenfone 4 2500 liradan satılıyor, XA2 hayatta o kadar ucuz girmez, min 1900 tl olur o donanımla fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 8 Ocak 2018; 21:17:6 >
  • Arkası çok çirkin

• quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

quote:

Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

Sony CES 2018'de kendi cephesinde 3 adet çöp tanıttı. Kendisine tasarımsal anlamda geriye giden bu üç ucubeyi sundukları için teşekkür ederiz. bkz.

Sony Xperia XA2, XA2 Ultra ve L2 tanıtıldı! İşte özellikleri

koyduğun telefon zamanının amiral gemisi tabi güzel olacak bunlar orta sınıf 1500 liraya satılan telefonlar ve gayet güzeller attığın telefonun ekran kasa oranı yüzde 60 falan.

Abi muazzam bir tasarım yani öyle böyle değil... Ulan Sony......

• Ekran-kasa oranı yeterli bence.

• BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Vallahi sana bişey diyeyim mi kardeşim.. Artık tr şartlarında 2000lira orta sınıf için bile makul kalıyor buna inan.. Bak hele samsung a8 plus şöyle 3000 küsürlerden bir girsin piyasaya sen o zaman seyret cümbüşü..

Xa2 içinde konuşacak olursak eğer 2000 lira olursa fiyatı kesinlikle xz yerine tercih edilir.. Arka kamera aynı 23mp sensör.. Ön kamera daha iyi.. Ekran-çerçeve çok güzel.. Snapdragon 630 zaten full hd her türlü ihtiyacı çok çol rahat karşılayabilecek eli yüzü düzgün az tüketim yapan işlemci.. Hele 3300 pil olağanüstü fark atar.. Helede oreo ile birlikte..

Ben xa2 ve xa2 ultra modellerini çok beğendim..hiç bir noktada eksiği olmayan 4 4lük cihazlar.. Mediatek belasından kurtulması bile yeter dostum ya.. Ne çekti millet yok şebeke çekmez yok wifi bağlanmaz.. Ayrıca snapdragonda oyun-uygulama optimizasyon sorunuda olmuyor.. Bence harika olmuş.. Yüzde 75 ekran kasa oranıda makul zaten abartılacak bişey değil ama yinede bizim xz1lere göre aynı ekran olmasına rağmen daha kompakt olmuş.. Ben isterdim xz1de bu ekran kasa oranı olsun.. Yeterdi bana.. Öyle yüzde 85lere filan gerek yok.. Çok hassaslaşıyor cihazlar sanki telefon değilde kristal içki bardağı tutarmış gibi oluyorum ben öyle s8 plus filan tutarken..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sony'nin inatla anlamak istemediği konu insanlar yenilik istiyor, Apple ve Samsung gibi firmalar nasıl 1 sene önce telefonunu satın alan kişiye yeni modeli de satabilirim diye düşünürken Sony'nin satış stratejisi belli bi kitleye telefonu sattık (artık almasalar da olur) biz aynı tasarımı başkalarına nasıl satarız şeklinde. Süper orta sınıfmış, bizim XA Ultra'lar da ilk satışa çıktığında orta sınıfın üst seviye modelleriydi ama çabucak üvey evlat oluverdiler, gerek donanımsal arızalar, gerekse yazılım (firmware) desteksizliğiyle. Şu telefonlara vereceğim parayla ben de arkadaşların çoğu gibi az daha ekler bir veya birkaç sene öncesinin amiral gemisini alırım, en azından onlar Sony'den son android güncellemesini alır, bunlar almaz.
  • SONNY tasarımının dışına çıkmamakta ısrarlı nedense , HDD kutusu gibi kasa ve ekranda alt üst gereksiz boşluklar..

• XA2'nin 5.2 inch ekrana %75 ekran kasa oranı gayet başarılı. Donanım anlamında bulunduğu sınıfta memnun eder. Eleştirim bu ekrana bu kasa oranını keşke xz1 de de yapsalardı.İnşallah o parmak izi konumu bu modellerle sınırlı kalır ..

• sony nedir ya :) hala sony telefon almak isteyenlere şaşıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Feelu

sony nedir ya :) hala sony telefon almak isteyenlere şaşıyorum

WTF.. Piyasadaki en hızlı cihaz Sony de şuan , buna mate 10 pro - iphone x - note 8 dahil... İlginç bir düşünce.
  • 6' ekran %80 ekran kasa oranı,gorilla 5 koruma,4000 mah batarya,ois li arka ve ön çift kamera 1.7-1.9 diyafram açıklığına sahip,ıp 68 sertifikası,bluetoth 5 wifi ac destekli,snp 660 islemci,4-64 gb depolama,hızlı şarj,fm radyo,kaliteli kulaklık 3.5 mm jack girisi,sterio hoparlör,parmak izi okuyucu..ve 1700 tl cik bir fiyat..ölürmüsün be sony

• Kimse ucuz sony beklemesin işte Almanya resmi fiyatlarıhttps://www.mediamarkt.de/de/product/_sony-xperia-xa2-ultra-32-gb-blue-2377655.html budahttps://www.mediamarkt.de/de/product/_sony-xperia-xa2-silver-dual-sim-2377648.html anlaşıldı xa2-2000tl uzun boylusuda 2400tl çivarı gelecek, xz1 alan aldı

• 2000 çıkarsa almanın anlamı yok xz1 alınır üstüne ekleme yapılarak arada dağlae kadar fark var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasarıma bu kadar takılmak gereksiz beğenen alır rekabet hat safhada , burada fiyat öne çıkmalı bana göre sadece xa2 ultra rekabete uygun oda uygun fiyat olursa, piyasanın durumu ortada xa ultrayı 2200-2300 den aşağı giriş yaptırmazlar. birde 32 gb hafıza nedir ? 1200-1300 lük telefon mu satıyorsun.
  • Ya bildiğin xa1 serisinin biraz upgrade yemiş halleri resmen rezalet -_- değişen pekte birşey yok bana kalırsa. Sony den bu sene de atak yok gibi duruyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.