Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium incelemesi 'En Güçlü Samuray' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu inat bir sony de var bir de Apple da ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    apple geri adım atıyor en azından(iphone 8) sony idealist bu konuda ödün vermiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım dili değişmeden en azından beni kazanamaz Sony...

• sitenin anasını ağlatmışlar kim tasarladıysa "geri dön bebeğim " butonu yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirirdem

Tasarım dili değişmeden en azından beni kazanamaz Sony...

Sony namına büyük kayıp reis.

• Sony ve LG'nin telefon piyasasından büyük ölçüde çekilmesi lazım.

LG telefonda ekran konusunda iyi işler başarıyor ama bootloop ghost screen ghost touch sorunları ile canı çok yandı piyasada.

Sony de kamera alanında çoğu şirkete tedarik sağlayıp bu konuda liderliğe oynarken kendi ürettiği telefonların tasarımına bakıp düşünmüyor. Biri artık sorunu pek olmayan çirkin telefon üretiyor (sözüm köşeli omnibalance den çok 70 lerde takılan ekran kasa oranı. XA1 ultra gibi güzel tasarımlı ve üstten biraz daha ekrana katılmış Sony amiral gemisi görmek çok mu uzak bir ihtimal anlamış değilim. LG de eğer Ghost Screen sorunundan kurtulamamış bir V30 üretirse piyasadan vedası acıklı olacak. İki üreticinin de farklı huyunu seviyorum. Ve olumsuz yönleri en çok onlarınki rahatsız edici.

• Tasarım kötü ve sony'nin kamera yazılımı berbat ötesi telefonun yazılımı da öyle android'i bu kadar işlevsiz hale getirebilirlerdi diye düşünüyorum. Bir daha sony zor alırım.

• Sony önce Z1 deki ani batarya bitme problemini çözsün. Sony forumları bu problemle dolu ama çözüm yok. Servise gönderin baksınlar. Servis bakıyor kullanıcı hatası diyor. Bir anakarttaki problem nasıl kullanıcı hatası olur diyorsun. Olurmuş öyle. Ne kadar acayip.

• En son kullandığım sony telefon xperia arc s ti ve bana göre sony nin üretmiş olduğu en iyi tasarımlı 3 telefondan birisiydi. Ondan sonra (tuğla devrine girdiğinden beri) daha yanına yanaşmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatalrhymex -- 21 Ağustos 2017; 14:08:26 >
  • Arkadaş bu kadar kalın çerçeve yapıyorsun hâlâ sanal tuşları ekrana yerleştiriyorsun. Bu nasıl bir iş? Sadece tasarımı geç kullanımı bile zorlaştırır bu durum.

• Yazık ya teknoloji iyice ekran kasa oranına indirgenmiş... Mi Mix gibi koyacan sıfır çerçeve sığmadığı için daya ufacık kamera sensörünü kimsenin gıkı çıkmaz çerçeve ince diye...

• Z2 den beri bekliyordum. XZ Premium dahil çıkardıkları tepe modellerde şu çerçeve olayı hep canımı sıkınca çareyi HTC ye geçmekte buldum. Tuşların ekrandan yemediği bir tepe model çıkarın bari yahu.

• Sony'nin umurunda olmayabilirim ama inan bir çok insan böyle düşünüyor.
  • Android telefonlarda en iyi ve stabil çalışan yazılımı Sony yapıyor. Sony telefonlar çok hızlı olduğu gibi yazılımı sayesinde aşırı az şarj harcıyor. Buraya kadar süper.

Ancak gerek tasarım, gerek kamera performansı rezalet.

Rakiplerine lens satıp kendi cihazlarına kötü lens takmaları anlaşılabilir değil.

Tabi bir de Sony Türkiye satış sonrası destek rezalet ötesi.

XZ Premium'un günümüzde ederi 1900TL'dir, 1 ay içinde düşerse alırım yoksa gidip S7 Edge alarak hayatımda ilk defa Samsung telefon alacağım. Çok kullandım ama ilk defa param geçecek telefonuna. Sony beni ve benim gibi çok müşterisini kaybeder bu kafayla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirirdem

Sony'nin umurunda olmayabilirim ama inan bir çok insan böyle düşünüyor.

Sony kullanıcısı olarak bende bu durumun farkındayım hocam. Espri yapmıştım orada.

• Telefonun tasarımı çok kötü. Eski cihazlarına bakıyorum da Xperia Arc falan ne güzel tasarımları varmış.

Abi inceleme yapmadan önce telefonu bir silseydiniz. Her yerinde toz var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoda şunu farkettim. Telefon normal dikey olarak kullanıldığı sırada ekran kısa süreliğine yatay modda geçiyor. Dakika 07:29 14:10 14:39 15:26. Büyük ihtimal donanımsal bir sıkıntı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 22 Ağustos 2017; 16:38:48 >
  • Kalas gibi diyenler iPhone'da hrp ayni tasarım ekran tarafı. İphone suya dayanıklılık özelliğini getirdiğinde herkes öve öve bitiremedi. Sony yıllarca su geçirmez olarak sundu. Herkes ne gerek var kullanmıyoruz dedi. İphone 120fps getirdiginde muhteşem özellik dediler 240 a geçince baya gelistirdiler dediler Sony 960 fps getirince ne gerek var o kadara. Günlük hayatta kullanmıyoruz dediler. Ben Sony'nin tasarimlarini seviyorum. Cok hosuma gidiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rakipleri sıfır çerçeve yapacağım diye uğraşıyor, Sony çerçeveyi büyütme derdinde...

• quote:

Orijinalden alıntı: Royals11

Kalas gibi diyenler iPhone'da hrp ayni tasarım ekran tarafı. İphone suya dayanıklılık özelliğini getirdiğinde herkes öve öve bitiremedi. Sony yıllarca su geçirmez olarak sundu. Herkes ne gerek var kullanmıyoruz dedi. İphone 120fps getirdiginde muhteşem özellik dediler 240 a geçince baya gelistirdiler dediler Sony 960 fps getirince ne gerek var o kadara. Günlük hayatta kullanmıyoruz dediler. Ben Sony'nin tasarimlarini seviyorum. Cok hosuma gidiyor

+1903 o yüzden bu telefonu aldım

Z3 de canavar hala ama hatuna verip bunu aldım

Z3 beni rahat 3 sene götürürdu ama malum hatun telefonsuz kalmasın s3 ü öldü artık

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.