Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium: Snapdragon 835’li ilk telefon (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
10.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YediGüzelAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam aklımdan geçeni söylediniz kesinlikle, şuanki amirallere bile bakınca benim gene Z2 alasım geliyor ama miyadını doldurdular cihazın, 2. eli de ne kadar güvenilir, ne kadar temiz olduğu tartışılır. Büyük ihtimalle bundan sonraki telefonum XZ olacak lakin Z2 kadar hevesli ya da istekli almayacam ne yazık ki, sadece yedekte bir cihaz dursun diye alacağım... XZp bütçemi aşar...
  • N11 hepsiburada gibi sitelere düştü telefon 3.600 fiyatı var alan var mı?

• Güzel telefon gerçekten sony tasarımları her zaman güzel oluyor
  • Bugün Mediamarkette ,Telefonlara bakarken .Sony standında bir hareketlik gördüm ;O da ne Bu model gelmiş ,eleman yeni açtı gözümün önünde..Neyse biraz bekledikten sonra hemen incelemeye koyuldum..Heyecanda var tabii :) Öncelikle xz ye bakarak büyük ve kalın olmuş..Hemen ses performansına baktım o da ne ; Ses çıkmıyor yanlış duymadınız ses sanki yok..tüm ayarları yaptım ,bir türlü gümbür gümbür ses alamadım..resmen hayal kırıklığı yaşadım :( Bir anda hevesim kaçtı gitti..Fiyatını sordum 3.599 tl denildi..Hemen ordan koşarak uzaklaştım...kesinlikle ama kesinlikle Fiyatını bence hak etmiyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün gittim mediamarkta kasa tasarımını falan kabüllenmiş olarak fakat ses çıkmıyor bildiğin nerede çift hoparlör ... görevliye diyorum ne bu tam alacaz hevesimiz kaçıyor diğerleri daha iyi dedim gevelemeye başladı yok su geçirmez özelliği falan diye dedim ı phone 7 de nasıl oluyor dedim yok o ıp67 bu 68 :) dedim çift hoparlör var nerede sterio sonra s8 zanzung nasıl oluyor dedim ona sustu :) kısacası kağıt üstünde herşey güzel ama ses çok önemli etken çoğu için ... e fiyat farkı var tasarımına göre üst alt fazlalıkları var olmuyor. g 6 aldım mecbur...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Ya yine mi az sesi çıkıyo bu sony tam bir mal resmen benim telefonumu almayın diyo ya bu kadarda olmaz ya

• Msavaşusa kullanıcısına yanıt
    Aynen Resmen hayal kırıklığına uğradım..Eleman sıfır kutudan açtı verdi bana. Buyurun inceleyin diye..Bende Böyle yeni teknoloji ,hemde sıfır açılmış ürünlerin hastasıyım .aşırıda heyecanlanırım..Hemen inceledim ama dediğim gibi Ses çok ama çok az..Yani sesi duymak için .çok sessiz ortam olması lazım..Yani günlük Şehir ortamında imkanı yok duymanın..Diğer modellerde aynı ya ...ses neden böyle diye düşünüyor insan..
    Aslında Sony bence ses uzmanı ,yani sony dediğimizde Kulaklık gelmezmi ? Ses sinema sistemleri gelmezmi ? Peki ozaman bu uzmanlığını neden Kendi telefonlarında yapmıyor anlamak imkansız..Şunu da açıkca söyleyim sırf sesi çıkmıyor diye almadım..inanın Orda bir adım uzağımda Denizbank kredi köşesi vardı ..30 dk içinde telefonu alıp çıkabilirdim..Ama hayal kırıklığına uğradım..Sony böyle devam ederse daha çok kırıklıklar yaşayacağız gibi.

Sadece ses mi telefon kategorisinde en iyi kamera nerdeyse iphone de ve onun lensi sonynin ama o kaliteyi kendi telefonunda yapamıyo salak herifler kendinden soğutmaya başladı artık beni sony . 4yıldır z kullanıyorum bi dahaki telefonum muhtemelen iphone olacak

• Teknosada bugün inceledim 2 rengide harika özellikle derin siyah rengi çok çok iyi. Kamera açılış hızı mükemmel. Arka kamera en üst seviye ön kamerası takdiri hakkediyor. Ses çıkışını incelemeyi unuttum. Ekran zaten şuan tek onu söylemeye gerek yok. Ses çıkışını da inceleyip alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Msavaşusa

Sadece ses mi telefon kategorisinde en iyi kamera nerdeyse iphone de ve onun lensi sonynin ama o kaliteyi kendi telefonunda yapamıyo salak herifler kendinden soğutmaya başladı artık beni sony . 4yıldır z kullanıyorum bi dahaki telefonum muhtemelen iphone olacak

iPhone hiç bir modelinin kamerası XZ Premium kamerasına yaklaşamaz bile incelemeni tavsiye ederim.
    Eleştirinizde haklı gibisiniz ama olay tam olarak öyle değil. Sony avrupa birliğinin ses limiti kurallarına tam uyan bir firma. Ses çıkışı düşüktür ancak ses kalitesi diğer bütün telefonlardan açık ara iyidir. Şu an m9 kullanıyorum çok çılgın yüksek ses veriyor. Ancak tek kelime ile leş bir kalitesi var. Gürültü mü lazım? Ses mi?
  • travers kullanıcısına yanıt
    Ses kaliteli ama Düşük vermesi yeterli yani..Valla ben buna kesinlikle katılmıyorum...Daha önce lenova p70 de ben bunun acısını çok çektim...
    İnanırmısınız alacağım telefonda ,ilk önce tekno mağazalarda ses düzeyini ölçerim..kafama yatmadığı zaman eler geçerim...Önceliğim ses-batarya..
    Benim için...iyi günler...

3600ver kaliteli diye kulağını daya telefona ki ses gelsin saçmalık ya

• Ben de almak niyetine gitmiştim kasasını kabüllnemiş fiyat farkını özellikleri iyi olduğundan veririm diye. Lakin sese gıcık kaptım biraz iyi olabilirdi. G6 aldım sonucunda batarya tasarım ekranı çok iyi.

Yıllarca xperia kullandım hiç bir sorun yaşamadım. Denemeden yorum yapmakta güzel
    İlk alanlardanım ben xz ye kadar hangisi çıkar çıkmaz gidip baktım hala daha Xperia z kullanıyorum faturası kutusu bile durur hala 17 haziran 2013de aldım yarın tam 4 yıl olacak. Yani deneme değil benim ki yaşamak sony den başka telefon kullanmadım ama gördüm lakin sony bazı şeylerde aşırı ısrarcı!

Birde olaya şu açıdan bak. Başka telefon alsan o kadar sene kullanabilir miydin? Bende bazı yönlerini eleştirdim. Birde uygun fiyat denk gelince htc m9 aldım. Çok ama çok pişmanım ilk fırsatta değiştireceğim.
    Dediğim gibi 4 yıldır kullanıyorum ama bu zaman zarfında hep sesinden şikayetçi oldum çoğu şikayetim sesiydi ve bu 4 yıl içinde yerinde badanaj çekiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Msavaşusa

Dediğim gibi 4 yıldır kullanıyorum ama bu zaman zarfında hep sesinden şikayetçi oldum çoğu şikayetim sesiydi ve bu 4 yıl içinde yerinde badanaj çekiyo

Üstad ben çok memnundum telefonumdan. En son suya düşürüp birde bütün ağırlığımla üstüne düştüm ekran filmi yırtıldıda değiştirdim :) Şimdi gözüm xz premiumda
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.