Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium: Snapdragon 835’li ilk telefon (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
10.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: new-desing

LG G6 da S835 olmamasının sebebi hep samsung gösterildi ancak ortaya samsungtan 1 ay önce bu cihaz çıktı. G6 daha ilk günden eskidi.

Bu cihaz kağıt üzerinde harika duruyor. Kamera incelemelerine bakmak gerek.

Üst ve alt çerçevenin kalın olması değil ancak geçen yıllarda tüketici dişe dokunur bir tasarım farkı bekliyor artık. Buna rağmen güzel gözüküyor. :)

hocam doğru söylüyosun lg kullanamadı 835 i ama bu telefon kullanması onu ilk piyasaya cıkıcak telefon yapmıcak neden derseniz tamam tanıtımını ilk sony yaptı ama samsung telefonu sonyden cok daha önce cıkarıcak görürsünüz sony xz premiumu en erken haziran ayında çıkarıcak tamam cihazı tanıttı ama cihazı piyasaya koyabidimi ? veyahut cihazın çıkış tarihi falan açıkladımı hayır samsung piyasaya son kullanıcya sd835 kullanma deneyimi yaşatcak ilk telefon olcak burayada yazıyorum altına imzamıda çakarım..

• Hem sanal tuş hemde bu kadar çerçeve anlamsız ve her sony telefonunun altında bu yazılmasına rağmen ısrarla devam ediliyor bu tasarım anlayışına. Tasarım dışında özellikle kamera çok etkileyici 960 fps en yakın rakibinden 4 kat daha iyi bir performans demek.

• Bu firmanın tasarım mühendislerini işten atacaksın.Nedir arkadaş bu z1 den beri aynı kasa,bütün markalar tasarımını yeniledi günümüz taleplerine göre şekillendirdi.Ancak sony hala 5 sene geride bu kadarda olmaz,Bir firmanın eleştirileri bu kadar dikkate almaması herhalde sadece sonya mahsus bir özellik...

• Bu tasarıma sallayanlar almasın zaten.Bu tasarımı sevmeyen kadar bir o kadar da seven var.Ben fiziksel tuş,çok yumuşak kenarlar,1.5 sene sonra kasan bir arayüz sevmiyorum.Z5'ten sonra alıcağım telefonda çok büyük bir ihtimal ile XZ Premium olucak,Sony bu tasarım çizgisini umarım bozmaz.

Ama şu flaşı falan dik yerleştirselerdi iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne kadar ekran kasa fetişistlerini haklı bulsam da tasarımını beğendim. Uygun bir fiyat seviyesinde olursa en azından S8'den daha düşük fiyatta olursa alınmaması için hiçbir engel yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım göreceli bir durum.

Beğenen alır, beğenmeyen almaz.

Özellikleri dolu dolu ama sony telefonu tanıtiyor sonra toprağa gömüyor aylar sonra satışa çıkıyor.

Aynı özelliklerde Compact bekliyoruz sony. snap821 snap830daolur. Chipseti fantaziliği yapmaya gerek yok.

• İnsan şu telefon'u çikarirken utanir be kardeşim. Hem sanal tuş koyuyorsun hemde hayvan gibi çerceve. Telefon çerceveden oluşuyor resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronguman

İnsan şu telefon'u çikarirken utanir be kardeşim. Hem sanal tuş koyuyorsun hemde hayvan gibi çerceve. Telefon çerceveden oluşuyor resmen.

Sony nin 2 kusurundan biri malesef.

1-Kamera konusunda en iyisi olamiyor.

2-Kapasitif tus koymuyor ve ekrandan yer caliyor, buna ragmen alt ust cerceve cok kalin. Immersive mode kullanip PIE kullanmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 27 Şubat 2017; 14:18:44 >
  • GkhnAkyolTr kullanıcısına yanıt
    Dediklerinize katılıyorum satışa sunulması S8 den sonra olacaktır. Buna rağmen akıllarda S835 li cihaz olarak kazındı.

Benim tek hayal kırıklığım LG. Acele etmesine gerek yoktu ki hemen de satışa çıkmıyor G6.

Çok mu önemli dersiniz S835 olması evet önemli. Pek çok kişi ne işe yaradığını hatta işlemci olduğunu bilmese bile aldığı duyumlarla piyasada daha iyisi olduğunu bilecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

3230mAh batarya dışında cihazın öyle sırıtan bir özelliği yok. Her şeyi ile dörtlük dörtlük cihaz olmuş.

3230 MaH pil değeri 4 K ekran için yetersiz pil ömrü..Sony' e karşi zaafım var ama hatalarını görmezden gelemem

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Her ne kadar ekran kasa fetişistlerini haklı bulsam da tasarımını beğendim. Uygun bir fiyat seviyesinde olursa en azından S8'den daha düşük fiyatta olursa alınmaması için hiçbir engel yok.

Siz iPhone kullanıyordunuz hocam yanılmıyorsam. Memnun kalmadınız mı

• semih_izmir kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum hocam zaten Z5 Premium kullanıcısıyım Z5 de yetmezken daha güçlü bir donanım ile xz premiumun iyi bir ekran süresi vermesi mümkün değil.

• Çerçeveye gel abi !! Neyse bu seneki takozlarda tanıtılmış oldu işte...

• ouzqan kullanıcısına yanıt
    bu sözler xperia x ve xz için de söyleniyordu ama ben x ile 6 7 saat xz ile de bayağı yüksek ekran süresi alınıyordu. Bekleyip kullanıcılarından göreceğiz.

• Her şey güzel ancak alttan ve üstten bıraktıkları boşluk çok hoş durmuyor. O kısımları biraz daha kısa yapsalardı daha çok beğenilebilirdi cihaz.

• deagle100 kullanıcısına yanıt
    Gayet memnunum. Sadece cihazı beğendim. Bana Android'i aldıracak tek marka Nokia o da geri döndü. 808 ve L1020 gibi kamera odaklı bir model bekliyorum.

• Bence Sonynin yapması gereken şey çok net. Üst tarafı biraz küçült, alt tarafada kapasitif tuşları yerleştir, kimse birdaha çerçeveden yakınmaz. Donanım özellikleri olarak zaten en iyisini veriyor ana laf yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Kvnç

bu sözler xperia x ve xz için de söyleniyordu ama ben x ile 6 7 saat xz ile de bayağı yüksek ekran süresi alınıyordu. Bekleyip kullanıcılarından göreceğiz.

Hocam 4k çözünürlük full HD ye göre kesinlikle daha fazla güç çekiyor. Z5 Premium kullanıcısıyım herkese sorabilirsiniz 5 saat 0sütünü gören yokken xz premium dan daha fazlasını beklemek sadece hayal olur.

• Donanımı ile çirkinliği aynı ordanda ilerleyen Sony geleneğini bozmadı

• Tasarımcıyı iştenmi attı sony lg bile daha şık telefonlar sürmekte

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.