Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium: Snapdragon 835’li ilk telefon (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
10.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tasarım gene kötü.fiyat gene yüksek.bide cam olayını fazla abartıyor sony.yere düştümü pert. vede metal gövde daha şık ve daha sağlam duruyor.
  • bide 5.5 '' 195 gram telefon mu olur aga.
  • O çerçeveler ne öyle ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel telefon ancak 3.6 USD kuru ile fiyat uçuk. Oysa ortalama bir Avrupalı veya Amerikalı için elinin kiri.

• Tasarım rezalet.net.

• Şu özelliklere donanıma bu tasarım ile yazık etmişler.

• bunla iyi çivi çakılır.

• new-desing N kullanıcısına yanıt
    Hocam dogru söylüyosun lg biraz acelet etti yani biraz daha erken çıkarıyım derken dahada kötü gidebilir hersey yani sony aslinda burda güzel ve akıllı hamle yapmis aslinda tamam belki son kullaniciya sd835 i deneten ilk marka olmicak ama herkes boyle bi islemciyi sonyninde kullancagini biliyo artik bunu sony yapabiliyosa lg de yapabilir sonucta

• Hem donanım hemde görsel olarak gayet iyi ve şık bir telefon olmuş. Şu kadar senedir benzer tasarım diye laf edenler iPhone lara baksın. Aynı büyük çerçeveleri geçtim 3 senedir aynı kasanın içini değiştirip satıyorlar.

• Çok şık ve son teknoloji cihaz olmuş beğendim

• Tasarımı beğenen bir benim herhalde. Sonuna kadar inceltsinler, yara bandı falan olarak kullanırsınız sonunda.

• Telefonlar gittikçe ince çerçeve oluyor ama tutmasıda zor oluyor A7 2016 kullanıyorum yan çerçeveler çok ince telefonu yan kullanırken sorun çıkarıyor alt ve üst bölgelerden tutuyorum alt ve üstte incelirse nasıl tutacağız? Yan kullanmak içinde ayrıca bir stant mi alacağız? Telefonla birlikte alt ve üst çerçeverin çok incelmemesi ergonomik olarak daha dezavantaj olarak düşünüyorum.

• Bana göre muhteşem bir tasarımı var. Çok elit, ciddi, şık ve klas bir duruşu var. Şimdiden keşke benim olsa dedim

• iphone 6 ve 6s gibi xz ve xzs aynı tasarım olmaları normal.6 ay ara için kabul edilir.aynı kamerayı biraz daha geliştirip yıl sonuna yeni tasarımlı amiral gemi seri gelir.
  • Kamera konusunda her zaman en iyi olan Sony

• i7+ fiyatına gidermi acaba

• Qualcomm LTE modem 1Gbps indirme hızlarına imkan tanıyor. Yani 4K HDR içeriklerde kullanıcılar artık takılmadan izleme yapabilecekler.

4K HDR içeriği mobil internetten izleyeceğimiz döneme gelmemiz sanırım bir 15 yıl daha alır

• Tasarımı beğenmedim

• Şu çerçevelere çözüm bul artık sony. Sırf çerçeveler yüzünden satmıyor güzelim telefonlar

• quote:

Orijinalden alıntı: GkhnAkyolTr

quote:

Orijinalden alıntı: new-desing

LG G6 da S835 olmamasının sebebi hep samsung gösterildi ancak ortaya samsungtan 1 ay önce bu cihaz çıktı. G6 daha ilk günden eskidi.

Bu cihaz kağıt üzerinde harika duruyor. Kamera incelemelerine bakmak gerek.

Üst ve alt çerçevenin kalın olması değil ancak geçen yıllarda tüketici dişe dokunur bir tasarım farkı bekliyor artık. Buna rağmen güzel gözüküyor. :)

hocam doğru söylüyosun lg kullanamadı 835 i ama bu telefon kullanması onu ilk piyasaya cıkıcak telefon yapmıcak neden derseniz tamam tanıtımını ilk sony yaptı ama samsung telefonu sonyden cok daha önce cıkarıcak görürsünüz sony xz premiumu en erken haziran ayında çıkarıcak tamam cihazı tanıttı ama cihazı piyasaya koyabidimi ? veyahut cihazın çıkış tarihi falan açıkladımı hayır samsung piyasaya son kullanıcya sd835 kullanma deneyimi yaşatcak ilk telefon olcak burayada yazıyorum altına imzamıda çakarım..

Ben de iddia ediyorum, XZ Premium haziran ayından önce satışa sunulmuş olacak.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.